Admin je napisao/la:iluzija je napisao/la:
ima i toga, a prije bih rekla da to polako postaje policijska drzava. agresivnoscu nastoje da odrze kontrolu. eno, Obama trazi cenzuru interneta. u Kini je vec cenzura, ali zato je porast hackera. ovo meni mirise na uspostavljanje NWO, po sistemu 'iz kaosa u red ( po njihovom nahodjenju)'.
a malo su se zajebali taj njihov NWO neće nikad zaživjet jer će morat pobit najmanje 5 milijardi ljudi da bi to ostvarili...
pa zazivljava, zar ne vidis. ljudi su ignoranti, nesto poput ovaca. uvijek ce biti onih koji ce navijati za njih. ta ista policija ima rodbinu i prijatelje civile, i vidi sta rade. tko im to dozvoljava? znaci, netko na vrhu im daje zeleno svjetlo za to, i tek samo pojedinci odgovaraju, a ostali ne. u usa skoro ni pojedinci ne odgovaraju. ali, zato postoje gradovi puni civila, koji su uz bezazlene prekrsaje iza resetaka. uzmi farmaceutsku industriju ili razne kompanije koje nas doslovno truju, i nitko ne odgovara. ali, ako se netko pomlati, odmah ga stave iza resetaka, pa posto nema novaca za odvjetnika, ceka po nekoliko godina, i radi skoro pa besplatno za drzavu. sta je to do moderno robovlasnistvo. kazu da nwo ima 10 zapovjedi, izmedju kojih je i ona da se populacija u svijetu smanji na pola milijardi, sto ratovima , sto bolestima, trovanjem, itd. meni je to djelovalo kao sprdacina i fantazija, ali kada vidim da skoro svi kupuju vodu, a ostale su zatrovane, pa hrana je zatrovana, pa porast ratova,.... tesko da mogu , a da ne povjerujem da je to necija masta.
vidi, svi smo mi vristali na Busha zbog Iraka jer smo bili svjesni da su civili na obje strane ginuli za naftu. a vidi, Obama poveo jos nekoliko ratova, i on je kao fin. pa u odnosu na ovo, Bush mi se cini mala beba. onda mi nije cudno sto ga je Obama branio, a on jos gori. da zivim u Usa, glasala bih za Ron Paul ( iako je republikanac, a ja bas njih ne volim, ali i medju njima ima cestitih ljudi). on mi se od sviju cini najnormalnijim, koji stvarno brine o narodu. ali, narod glupavo nasjeda na rijec demokratski, makar svi znali da tamo republikanci i demokrate duvaju u istu rupu. pa sam Obama je rekao da bi bio republikanac, ali ga kao nisu prihvatili. nema razlike medju njima, tek poneki su dobri, npr. kao pokojni Kenedi, ili ovaj Ron Paul. svi su oni isti, i svi oni slusaju korporacije.