Kultni forum

protiv cenzure 5 5 4

You are not connected. Please login or register

Goto page : 1, 2  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down  Poruka [Stranica 1 / 2.]

1 protiv cenzure on sub stu 19, 2011 5:26 pm

orion

protiv cenzure

- link -
http://www.avaaz.org/en/save_the_internet/?fLLpacb&pv=66

opasnosti koje nosi internet nisu predmet mogućeg budućeg cenzuriranja. Učvršćivanje moći i globalna kontrola je cilj.

2 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 5:29 pm

Btw

orion je napisao/la:protiv cenzure

- link -

opasnosti koje nosi internet nisu predmet mogućeg budućeg cenzuriranja. Učvršćivanje moći i globalna kontrola je cilj.

već se izjasnih kod njih... Smile

3 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 5:31 pm

dya

4 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 5:37 pm

iluzija

orion je napisao/la:protiv cenzure

- link -

da, globalna kontrola je cilj. jer ako su ljudi neinformirani, onda ovi mogu raditi sto zele. sjecam se jednom kada je Ramsfield rekao da su prije bila druga vremena, a danas sve preko interneta izlazi na vidjelo, pa bi trebalo cenzurirati internet. zato me ne cudi sto Obama kaze da se navodno lazi pojavljuju na internetu i neophodna je cenzura. kako sam vec u nekim raspravama rekla o govoru sto je odrzao Noam Chomski o ratu u Iraku, da su logori smrti objelodanjeni, a i namjere, i to u startu, pomocu interneta. a za vrijeme Vjetnamskog rata je bilo potrebno skoro decenija da se saznaju djelomicno neke stvari.

5 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 5:42 pm

orion

svaka čast Dyo Very Happy ... izložit se tako brutalnosti jakih snaga reda i mira ...ja sam više za ponuđenu komotnu opciju Very Happy

6 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 5:45 pm

esco

vidim da psihopate na vlasti polako postaju nervozni...ruši im se kontrola...bude krvi uskoro po svim meridijanima i paralelama...

7 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 5:46 pm

iluzija

dya je napisao/la:

kao da je to na globalnom nivou,, policija je postala surova. kao da nije policija koja radi za vladu, nego za korporacije. narod je vlada, ali poglavare drzave drze korporacije u saci. gdje je sada Obama kada policija agresivno spreja studente koji mirno protestiraju, staricu od 84 godine, trudnicu, a cak i medju protestantima su oni koji su se borili u Iraku. moze se naci video marinca koji govori policiji da agresivnost prema civilima nije ponos, a on se borio za svoju zemlju, ali ne protiv svog naroda. da nije taj marinac imao znacku, policija bi i njega napala.
sjetim se agresivnosti policije za vrijeme G 20 u Torontu, gdje su prolaznike napadali, koji su se slucajno, dok su isli na posao, zadesili tu. ili , kako su bili okrutni prema novinarima. sada se njima sudi. a sudi li se policiji u Usa, ili u zemljama bivse yu? sudi li se inace u svijetu politicarima. koja je zla nacinio Bush i nikom nista. pa Berlusconi, i nitko ne reagira. postaje li ovaj svijet jedna velika policijska globalna drzava u rukama korporacija? da li ovo nastupa 4-ti reich? sve mirise na novi svjetski rat. da li je to globalna trka za moci i novcem gdje se mase podstrekavaju da se okrenu jedni protiv drugih, uz jalove izgovore nacionalizma i religije, a sve u cilju da ovima koji kroje svjetsku politiku omoguce nwo.

Zadnja promjena: iluzija; sub stu 19, 2011 5:48 pm; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : .)

8 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 5:51 pm

iluzija

Admin je napisao/la:vidim da psihopate na vlasti polako postaju nervozni...ruši im se kontrola...bude krvi uskoro po svim meridijanima i paralelama...

ima i toga, a prije bih rekla da to polako postaje policijska drzava. agresivnoscu nastoje da odrze kontrolu. eno, Obama trazi cenzuru interneta. u Kini je vec cenzura, ali zato je porast hackera. ovo meni mirise na uspostavljanje NWO, po sistemu 'iz kaosa u red ( po njihovom nahodjenju)'.

9 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 5:55 pm

orion

pokazuju moćnici znakove panike, pravo se usraše kad idu tako direkt u glavu.

10 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 5:56 pm

esco

iluzija je napisao/la:
Admin je napisao/la:vidim da psihopate na vlasti polako postaju nervozni...ruši im se kontrola...bude krvi uskoro po svim meridijanima i paralelama...

ima i toga, a prije bih rekla da to polako postaje policijska drzava. agresivnoscu nastoje da odrze kontrolu. eno, Obama trazi cenzuru interneta. u Kini je vec cenzura, ali zato je porast hackera. ovo meni mirise na uspostavljanje NWO, po sistemu 'iz kaosa u red ( po njihovom nahodjenju)'.

a malo su se zajebali taj njihov NWO neće nikad zaživjet jer će morat pobit najmanje 5 milijardi ljudi da bi to ostvarili...

11 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 6:01 pm

iluzija

evo u usa, australiji, torontu, pa ima u grckoj, spaniji, indiji,..... ma svugdje, policija je brutalnija.

12 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 6:02 pm

dya

iluzija je napisao/la: sve mirise na novi svjetski rat. da li je to globalna trka za moci i novcem gdje se mase podstrekavaju da se okrenu jedni protiv drugih, uz jalove izgovore nacionalizma i religije, a sve u cilju da ovima koji kroje svjetsku politiku omoguce nwo.

yes.

13 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 6:05 pm

iluzija

sve je na globalnom nivou. npr. zabrana pusenja po kaficima i inace na javnim mjestima, se desila u roku od godine dana u cijelom svijetu. zatim, agresivnost policije se desava tokom ove godine u cijelom svijetu,.... itd. znaci, netko na globalnom nivou diktira sve, i iznad je predsjednika i vlada i sviju. da li to znaci da nastupa nwo, ili je vec tu. imam videa gdje svi govore da je NWO neophodan, od Busha, Obame, i ostalih. cini mi se da svima njima upravljaju korporacije.

14 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 6:06 pm

dya

15 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 6:12 pm

dya

mi koji smo se potajno nadali da je obama demokrat i napokon da je pobijedio republikanski blok ( isto kao što se nadamo da će britanski konzervatizam i kapitalizam krupnog kapitala ( KKK ) biti pobijeđen nekim radničkim pravima i da će se nastaviti ona pobuna nakon recesije iz 20-tih i 30-godina prošloga stoljeća - jako smo razočarani spoznajom i saznanjem da je obama agent wall streeta i krupnoga kapitala ( na stranu njegovi pokušaji zdravstene i mirovinske reforme i sistema zapošljavanja, koji su realni i stvarno bi donijeli dobrobit kad bi se mogli primijeniti )i zaista će kapitalizam na kraju pojesti sam sebe, jer je zemlja kao planeta prezasićena otpadom, iscrpljeni su resusrsi i sirovine, uništeno je sve što se proizvodilo, masovna jeftina industrija i izrabljivanje te istrijebljenje cijelih naroda u svrhu ostvarivanja profita, dovodi nas zaista do smaka ovoga svijeta, pa tko vjerovao u Božju riječ a tko vidio kroz znanost što se zaista događa s prirodnim zalihama i kapacitetima - vidi da se stvarno pretjeralo u svakome smislu... prežalosno je da masonske skupine misle da će to riješiti - demonstracijom sile!???

16 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 6:17 pm

iluzija

Admin je napisao/la:
iluzija je napisao/la:

a malo su se zajebali taj njihov NWO neće nikad zaživjet jer će morat pobit najmanje 5 milijardi ljudi da bi to ostvarili...

pa zazivljava, zar ne vidis. ljudi su ignoranti, nesto poput ovaca. uvijek ce biti onih koji ce navijati za njih. ta ista policija ima rodbinu i prijatelje civile, i vidi sta rade. tko im to dozvoljava? znaci, netko na vrhu im daje zeleno svjetlo za to, i tek samo pojedinci odgovaraju, a ostali ne. u usa skoro ni pojedinci ne odgovaraju. ali, zato postoje gradovi puni civila, koji su uz bezazlene prekrsaje iza resetaka. uzmi farmaceutsku industriju ili razne kompanije koje nas doslovno truju, i nitko ne odgovara. ali, ako se netko pomlati, odmah ga stave iza resetaka, pa posto nema novaca za odvjetnika, ceka po nekoliko godina, i radi skoro pa besplatno za drzavu. sta je to do moderno robovlasnistvo. kazu da nwo ima 10 zapovjedi, izmedju kojih je i ona da se populacija u svijetu smanji na pola milijardi, sto ratovima , sto bolestima, trovanjem, itd. meni je to djelovalo kao sprdacina i fantazija, ali kada vidim da skoro svi kupuju vodu, a ostale su zatrovane, pa hrana je zatrovana, pa porast ratova,.... tesko da mogu , a da ne povjerujem da je to necija masta.
vidi, svi smo mi vristali na Busha zbog Iraka jer smo bili svjesni da su civili na obje strane ginuli za naftu. a vidi, Obama poveo jos nekoliko ratova, i on je kao fin. pa u odnosu na ovo, Bush mi se cini mala beba. onda mi nije cudno sto ga je Obama branio, a on jos gori. da zivim u Usa, glasala bih za Ron Paul ( iako je republikanac, a ja bas njih ne volim, ali i medju njima ima cestitih ljudi). on mi se od sviju cini najnormalnijim, koji stvarno brine o narodu. ali, narod glupavo nasjeda na rijec demokratski, makar svi znali da tamo republikanci i demokrate duvaju u istu rupu. pa sam Obama je rekao da bi bio republikanac, ali ga kao nisu prihvatili. nema razlike medju njima, tek poneki su dobri, npr. kao pokojni Kenedi, ili ovaj Ron Paul. svi su oni isti, i svi oni slusaju korporacije.

17 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 6:22 pm

dya

iluzija je napisao/la:
pa zazivljava, zar ne vidis. ljudi su ignoranti, nesto poput ovaca. uvijek ce biti onih koji ce navijati za njih. ta ista policija ima rodbinu i prijatelje civile, i vidi sta rade. tko im to dozvoljava? znaci, netko na vrhu im daje zeleno svjetlo za to, i tek samo pojedinci odgovaraju, a ostali ne. u usa skoro ni pojedinci ne odgovaraju. ali, zato postoje gradovi puni civila, koji su uz bezazlene prekrsaje iza resetaka. uzmi farmaceutsku industriju ili razne kompanije koje nas doslovno truju, i nitko ne odgovara. ali, ako se netko pomlati, odmah ga stave iza resetaka, pa posto nema novaca za odvjetnika, ceka po nekoliko godina, i radi skoro pa besplatno za drzavu. sta je to do moderno robovlasnistvo. kazu da nwo ima 10 zapovjedi, izmedju kojih je i ona da se populacija u svijetu smanji na pola milijardi, sto ratovima , sto bolestima, trovanjem, itd. meni je to djelovalo kao sprdacina i fantazija, ali kada vidim da skoro svi kupuju vodu, a ostale su zatrovane, pa hrana je zatrovana, pa porast ratova,.... tesko da mogu , a da ne povjerujem da je to necija masta.
vidi, svi smo mi vristali na Busha zbog Iraka jer smo bili svjesni da su civili na obje strane ginuli za naftu. a vidi, Obama poveo jos nekoliko ratova, i on je kao fin. pa u odnosu na ovo, Bush mi se cini mala beba. onda mi nije cudno sto ga je Obama branio, a on jos gori. da zivim u Usa, glasala bih za Ron Paul ( iako je republikanac, a ja bas njih ne volim, ali i medju njima ima cestitih ljudi). on mi se od sviju cini najnormalnijim, koji stvarno brine o narodu. ali, narod glupavo nasjeda na rijec demokratski, makar svi znali da tamo republikanci i demokrate duvaju u istu rupu. pa sam Obama je rekao da bi bio republikanac, ali ga kao nisu prihvatili. nema razlike medju njima, tek poneki su dobri, npr. kao pokojni Kenedi, ili ovaj Ron Paul. svi su oni isti, i svi oni slusaju korporacije.

potpisujem svaku riječ! isto se događa i ovdje, evo baš slučajno naši parlamentarni izbori i američki predsjednički blizu vremenski... a američki izbori drmaju svijetom, utječu na europsku politiku i ekonomiju, otkad su se USA otcijepile od Britanskog kraljevstva... australija se razvija... afrika je potonula da dublje ne može... a azija i islam baš ne jebu ni britance ni amerikance... kina stvara kapital, skoro su moćniji i bogatiji od amerikanaca, šire se ko kuga... svijet se fakat mijenja i stvara se neki novi poredak. kakav li će biti, tko to sada zna...

18 Re: protiv cenzure on sub stu 19, 2011 6:28 pm

iluzija

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 2.]

Goto page : 1, 2  Next