Kultni forum

You are not connected. Please login or register

Goto page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down  Poruka [Stranica 1 / 6.]

1 DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 4:24 pm

urbanstyle

de ba saro di si danas..popravo mi e podosadno bez tebe

šta da ti kažem...bila sam ti našla jedan pofin text o ljubičici
ali sad neznam die...

naću ga valjda sutra

bitwe uči, nesmim je dirat,popizda sad krmi,esko radi ,dija uleti i izleti,nema ni popa, probu stisnuli roditelji -pa jadan nesmi ni zucnit od njih

ravani mala slomila srce- a lipo sam ti rekla da ga zapakujemo i pošaljemo tebi

ja piem kafu, kinksi stalno ćiri na ovi naš forum,tija bi doć al zasra je prekoviše jerbo se naljutio xaxaxaa

taja i oni njen siromašni židof - ko zna šta rade, sexaju se valjda..zima je vanka..pa e..

2 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 4:29 pm

orion

urbanstyle je napisao/la:de ba saro di si danas..popravo mi e podosadno bez tebe

ali sad neznam die...

naću ga valjda sutra

bitwe uči, nesmim je dirat,popizda sad krmi,esko radi ,dija uleti i izleti,nema ni popa, probu stisnuli roditelji -pa jadan nesmi ni zucnit od njih

ja piem kafu, kinksi stalno ćiri na ovi naš forum,tija bi doć al zasra je prekoviše jerbo se naljutio xaxaxaa

taja i oni njen siromašni židof - ko zna šta rade, sexaju se valjda..zima je vanka..pa e..

a kaj je smenom ...mene ko jebe, ni spomena, ni s od slovca Crying or Very sad

3 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 4:31 pm

urbanstyle

orion je napisao/la:
urbanstyle je napisao/la:de ba saro di si danas..popravo mi e podosadno bez tebe

ali sad neznam die...

naću ga valjda sutra

hahhaha...pa nabiem te pomalenu...bila si mi u mislima..al nikako da to pretočim u text....
baš sam tila napisat ori se yebe s komintentima vanjskim i unutrašnjim..babsy sve mirno promatra

4 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 4:34 pm

besposlenpop

ali sad neznam die...

naću ga valjda sutra

Aj pust Saru da na miru uči, kud si navalila na nju ko Ravana na ćevape. Ziggi

5 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 4:36 pm

orion

urbanstyle je napisao/la:
orion je napisao/la:

hahhaha...pa nabiem te pomalenu...bila si mi u mislima..al nikako da to pretočim u text....
baš sam tila napisat ori se yebe s komintentima vanjskim i unutrašnjim..babsy sve mirno promatra

nemoj muljat sade lol! Spank neš se tako samo izvuć ...aj naruči jednu duplu sa troduplim šlafgom - morti ti oprostim za krajnji nemar po mom pitanju silly

6 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 4:37 pm

urbanstyle

besposlenpop je napisao/la:

ali sad neznam die...

naću ga valjda sutra

Aj pust Saru da na miru uči, kud si navalila na nju ko Ravana na ćevape. Ziggi

a mišu mali i ti si tu... tongue

ma šta će sara učit...sara je ko enciklopedia,džabe se troši među knjigama..bolje bi joj bilo da se uvati nečeg drugog

7 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 4:40 pm

urbanstyle

orion je napisao/la:

nemoj muljat sade lol! Spank neš se tako samo izvuć ...aj naruči jednu duplu sa troduplim šlafgom - morti ti oprostim za krajnji nemar po mom pitanju silly

aj plss..nemoj da ti sad lipim one čikare s kaficom..ev jedna od srca i bez šlaga Morning

zadužujem guju i ekipu sa dobro jutro...molim orici jednu kafu sa šlagom...

kaj ti još radiš il si došla doma

8 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 4:44 pm

orion

orion je napisao/la:

aj plss..nemoj da ti sad lipim one čikare s kaficom..ev jedna od srca i bez šlaga Morning

došla, ispeljala kuju, pristavila vodu za kavu, malo poslije idem na spojak sa šulekipom ...sakupili se gastarbajteri na rodnoj grudi pa idemo malo proć kroz novosti... baš se radujem Smile

9 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 4:49 pm

urbanstyle

orion je napisao/la:

došla, ispeljala kuju, pristavila vodu za kavu, malo poslije idem na spojak sa šulekipom ...sakupili se gastarbajteri na rodnoj grudi pa idemo malo proć kroz novosti... baš se radujem Smile

meni je danas pas sam otvorio vrata i izašao vanka...tek sam kasnie primjetila da ga nema...ali faca je lipo sjeo kraj auta i čekao me... silly

joj..super su ti susreti s rodbinom..ajme što dobro izgledaš..ajme šta si se udebljaohahahiihi..ajme ovo ..ajme ono...tak ti to kod mene izgleda..pogotovo kad mi dođu ova rodbina iz italie...em nemreš doć do riječi od njih..em te izbale ..omgg

tvoji su valjda germani ..pa ćeš bolje proć

10 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 4:55 pm

orion

orion je napisao/la:

došla, ispeljala kuju, pristavila vodu za kavu, malo poslije idem na spojak sa jebem te čoravu - šulekipom ...sakupili se gastarbajteri na rodnoj grudi pa idemo malo proć kroz novosti... baš se radujem Smile

meni je danas pas sam otvorio vrata i izašao vanka...tek sam kasnie primjetila da ga nema...ali faca je lipo sjeo kraj auta i čekao me... silly

joj..super su ti susreti s rodbinom..ajme što dobro izgledaš..ajme šta si se udebljaohahahiihi..ajme ovo ..ajme ono...tak ti to kod mene izgleda..pogotovo kad mi dođu ova rodbina iz italie...em nemreš doć do riječi od njih..em te izbale ..omgg

ne rodbinom jeben te čoravu .... ekipom iz škole - rasuli je po bielom svijetu, došli malo u rodni grad pa ćemo se naći nas nekoliko

11 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 4:56 pm

urbanstyle

orion je napisao/la:

ne rodbinom jeben te čoravu .... ekipom iz škole - rasuli je po bielom svijetu, došli malo u rodni grad pa ćemo se naći nas nekoliko

ah šul

isti kurac drugo pakovanje

ti su još gori Laughing

12 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 4:59 pm

orion

orion je napisao/la:

ah šul

ti su još gori Laughing

Crying or Very sad .... ko bi tebe zadovoljijo silly

13 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 5:02 pm

urbanstyle

orion je napisao/la:

ah šul

ti su još gori Laughing

Very Happy pa oke..vidićeš kako će ti reć da si se udebljala...a nisi..ali sve je to poljubomorno zato jer dobro izgledaš... Laughing

past ću ti na pamet popodne Laughing kad te tamno neka pria bude skenirala Very Happy Very Happy

14 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 5:20 pm

orion

orion je napisao/la:

Very Happy pa oke..vidićeš kako će ti reć da si se udebljala...a nisi..ali sve je to poljubomorno zato jer dobro izgledaš... Laughing

past ću ti na pamet popodne Laughing kad te tamno neka pria bude skenirala Very Happy Very Happy

Very Happy Very Happy ... samo se pozovem na godinu proizvodnje - pa nek si misli Very Happy

15 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 7:24 pm

urbanstyle

Jogunasta ljubica

U jednom osamljenom vrtu bijaše prekrasna, mirisna ljubica, zadovoljna među svojim srodnicama, radosno zanjihana među
tananim travama.
Jednog jutra, rosom namočena, podigla je glavu, oko sebe pogledala i spazila ružu visoko izraslu,tananoga struka i gordo uzdignute glave kao da je zraka svjetlosti što blista sa smaragda.

Ljubica otvori plave usne i uzdišući reče:
- Koliko sam nesretna među mirisnim biljem i koliko sam niska među cvjetovima!
Priroda me stvori malom, ništavnom; živim priljubljena uz zemlju i ne mogu se izdignuti k plavetnilu neba,
niti lice okrenuti ka suncu kao što to čine ruže.

Čula ruža što govori njena susjeda ljubica, nasmijala se i rekla:
- Baš si ti nerazumno cvijeće! Živiš u blagodati čiju vrijednost ne znaš ni
cijeniti! Priroda ti je darovala mir, tananost i ljepotu kakve nema mnogo mirisno
bilje. Okani se naopakih želja i zločestih prohtjeva! Budi zadovoljna svojom
sudbinom i znaj da više postižu oni što miruju, da onaj tko više traži ima nevolja.

Ljubica odgovori:
-Ti me tješiš, ružo, jer si sama dobila ono što si željela, i prezireš moju
malenkost jer si sama velika. Teško pada predika sretnika na srce nesretnika, i
surov je moćnik kada drži govor nejakima!

Čula Priroda razgovor ruže i ljubice te je začuđena, povišenim tonom rekla:
- Što je s tobom, ljubico, kćeri moja? Mislila sam da si skromna, zadovoljna
svojim malim rastom i ponosna svojim položajem. Nisu li te ružne želje ponijele,
nije li ti razum pomutila prazna veličina?

Glasom punim molbe i umilnosti, ljubica kaza:
- Moja majko velika i moćna, moja majko svemilosna, svim srcem te molim
i svom dušom svojom da uslišaš moju molbu i učiniš me ružom makar samo za jedan dan.

Priroda joj reče:

- Nisi ni svjesna što tražiš, ti ne znaš kakva se nepojmljiva stradanja kriju iza prividne veličine.
Ali, ako te povećam i tvoj lik u ružu pretvorim, zažalit ćeš bez ikakva razloga.

Onda ljubica reče:
- Pretvori ovo tijelo ljubice u tankovitu ružu uzdignute glave. Što god da se zatim dogodi bit će posljedica mojih želja i ciljeva.

Priroda joj reče:
- Uslišat ću tvoju molbu, nerazumna, buntovna ljubico, ali bit ćeš sama kriva ako te jadi i nevolje obhrvaju.

I Priroda pruži svoje tajne, čarobne prste, dotače korijenje ljubice te se ona u trenu pretvori u prekrasnu ružu
što nadvisuje drugo cvijeće i sve mirisno raslinje.

Ali popodne istoga dana nebo se prekri crnim oblacima bremenitim
vihorima, pomamiše se prirodne sile, počne grmiti i sijevati te vrtovi stupiše u boj s jurišnim pljuskovima i vjetrovima.

Polomi se granje, posrnu mlado drveće,
počupa se gordo cvijeće i samo ostade nisko mirisno raslinje, priljubljeno uz zemlju ili skriveno menu liticama.

U osamljenom vrtu oluja je bjesnila više nego u drugim vrtovima. Oluja nije
prestajala, niti su se oblaci razilazili sve dok nije cvijeće u njoj sasvim pokidano.

U tome silnome boju spasilo se samo nekoliko ljubica sakrivenih uz vrtne zidove.

Jedna mlada ljubica podigla je glavu, vidjela šta se dogodilo s vrtnim cvijećem i drvećem, radosno se osmjehnula
i svoje prijateljice dozvala:

- Pogledajte što je oluja učinila s gordim i samoljubivim cvijećem.
Druga ljubica reče:
- Mi smo uz zemlju priljubljene te smo se zato spasile oluje i vjetrova.
Treća ljubica reče:
- Iako smo krhkog tijela, oluja nas ne može savladati.

Tada kraljica ljubica ugleda u blizini ružu koja je još jučer bila ljubica, a sada ju je oluja iščupala, vjetrovi joj listove rasuli i bacili je na mokru travu te je ,sličila na žrtvu koju
je neprijatelj strijelom pogodio.

Kraljica ljubica podiže njeno tijelo,pokupi joj listove,i reče svoojim prijateljicama:

- Pogledajte, kćeri moje! Pogledajte ljubicu koju su velike želje zanijele te se u ružu pretvorila da bi se kratko uznosila
a zatim je stradala. Neka vam ovaj prizor bude pouka.!!!

Tada ruža na samrti zadrhta, sakupi posljednju snagu i isprekidanim glasom kaza:

- Poslušajte, vi koje ne shvaćate i koje se datim zadovoljavate, vi koje se oluja i vjetrova plašite!
Jučer sam, kao vi, sjedila u svome zelenom lišću,
zadovoljna sudbinom. Ali je to zadovoljstvo bilo velika prepreka koja me je dijelila od oluja i vjetrova života,
, ono je moj život svodilo u granice spokoja,
mira i sigurnosti. Mogla sam živjeti kao i vi, uz zemlju priljubljena, sve dok me zimski snjegovi ne prekriju i dok ne odem, kao i moje prethodnice, u pokoj smrti i ništavila,a da ne spoznam tajne svijeta, kao što ih nisu spoznale ni druge ljubice otkako postoje.

Mogla sam odustati od svojih želja i uzdržati se od onoga
što po sebi nadilazi moju prirodu. Ali sam u tišini noći osluškivala i čula kako se veliki svijet obraća ovome svijetu:

“Svrha svega što postoji jest da stremi iza onoga što postoji.

Moja duša se tada pobunila protiv svoga stanja,
moje biće je žudilo da dosegne ono što ga nadmašuje; stalno sam se protiv sebe bunila i žudila za onim što mi ne pripada,sve dok nije moja pobuna postala silna i dok nije moja čežnja djelotvornom voljom prestala
Tada sam od prirode tražila - a priroda je samo očitovanje naših potajnih snova - da me pretvori u ružu.
Priroda često preobražava svoja lica i obličja prstima
čežnje i nadanja.

Ruža naglo ušuti, zatim dodade puna ponosa i gordosti:

- Živjela sam kratko, ali kao prava kraljica. Gledala sam svemir očima ruže,slušala šaptanje etera ušima ruže i svjetlost sam doticala ružinim listovima.

Može li neka od vas moje dostojanstvo dosegnuti?

Potom ruža savi vrat i, glasom na umoru, još kaza:
- Ja sada umirem. Umirem, ali s nečim u duši što ni jedna ljubica prije mene
nije imala. Umirem, ali sam saznala što ima izvan ograničenog prostora u kome sam rođena.
To je prava vrijednost svakog bića koje traje u vremenu.
Ruža sklopi svoje listove, malo zadrhta i preminu s nebeskim osmijehom na licu, s osmijehom nekoga kome je život ispunio nadanja, s osmjehom trijunfa i pobjede, s osmjehom Boga.

I love you

16 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 7:28 pm

Cica Veštica

ali sad neznam die...

naću ga valjda sutra

lasta pravila gibanicu, pileće filete u umaku od pomidora a salsu je sama napravila, trčala za djetetom i sad pegla kičmu malo kako bi kasnije mogla dalje .... pijem popodnevnu kavu .... Crying or Very sad

17 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 8:47 pm

cistacicafata

Jogunasta ljubica

U jednom osamljenom vrtu bijaše prekrasna, mirisna ljubica, zadovoljna među svojim srodnicama, radosno zanjihana među
tananim travama.
Jednog jutra, rosom namočena, podigla je glavu, oko sebe pogledala i spazila ružu visoko izraslu,tananoga struka i gordo uzdignute glave kao da je zraka svjetlosti što blista sa smaragda.

Ljubica otvori plave usne i uzdišući reče:
- Koliko sam nesretna među mirisnim biljem i koliko sam niska među cvjetovima!
Priroda me stvori malom, ništavnom; živim priljubljena uz zemlju i ne mogu se izdignuti k plavetnilu neba,
niti lice okrenuti ka suncu kao što to čine ruže.

Čula ruža što govori njena susjeda ljubica, nasmijala se i rekla:
- Baš si ti nerazumno cvijeće! Živiš u blagodati čiju vrijednost ne znaš ni
cijeniti! Priroda ti je darovala mir, tananost i ljepotu kakve nema mnogo mirisno
bilje. Okani se naopakih želja i zločestih prohtjeva! Budi zadovoljna svojom
sudbinom i znaj da više postižu oni što miruju, da onaj tko više traži ima nevolja.

Ljubica odgovori:
-Ti me tješiš, ružo, jer si sama dobila ono što si željela, i prezireš moju
malenkost jer si sama velika. Teško pada predika sretnika na srce nesretnika, i
surov je moćnik kada drži govor nejakima!

Čula Priroda razgovor ruže i ljubice te je začuđena, povišenim tonom rekla:
- Što je s tobom, ljubico, kćeri moja? Mislila sam da si skromna, zadovoljna
svojim malim rastom i ponosna svojim položajem. Nisu li te ružne želje ponijele,
nije li ti razum pomutila prazna veličina?

Glasom punim molbe i umilnosti, ljubica kaza:
- Moja majko velika i moćna, moja majko svemilosna, svim srcem te molim
i svom dušom svojom da uslišaš moju molbu i učiniš me ružom makar samo za jedan dan.

Priroda joj reče:

- Nisi ni svjesna što tražiš, ti ne znaš kakva se nepojmljiva stradanja kriju iza prividne veličine.
Ali, ako te povećam i tvoj lik u ružu pretvorim, zažalit ćeš bez ikakva razloga.

Onda ljubica reče:
- Pretvori ovo tijelo ljubice u tankovitu ružu uzdignute glave. Što god da se zatim dogodi bit će posljedica mojih želja i ciljeva.

Priroda joj reče:
- Uslišat ću tvoju molbu, nerazumna, buntovna ljubico, ali bit ćeš sama kriva ako te jadi i nevolje obhrvaju.

I Priroda pruži svoje tajne, čarobne prste, dotače korijenje ljubice te se ona u trenu pretvori u prekrasnu ružu
što nadvisuje drugo cvijeće i sve mirisno raslinje.

Ali popodne istoga dana nebo se prekri crnim oblacima bremenitim
vihorima, pomamiše se prirodne sile, počne grmiti i sijevati te vrtovi stupiše u boj s jurišnim pljuskovima i vjetrovima.

Polomi se granje, posrnu mlado drveće,
počupa se gordo cvijeće i samo ostade nisko mirisno raslinje, priljubljeno uz zemlju ili skriveno menu liticama.

U osamljenom vrtu oluja je bjesnila više nego u drugim vrtovima. Oluja nije
prestajala, niti su se oblaci razilazili sve dok nije cvijeće u njoj sasvim pokidano.

U tome silnome boju spasilo se samo nekoliko ljubica sakrivenih uz vrtne zidove.

Jedna mlada ljubica podigla je glavu, vidjela šta se dogodilo s vrtnim cvijećem i drvećem, radosno se osmjehnula
i svoje prijateljice dozvala:

- Pogledajte što je oluja učinila s gordim i samoljubivim cvijećem.
Druga ljubica reče:
- Mi smo uz zemlju priljubljene te smo se zato spasile oluje i vjetrova.
Treća ljubica reče:
- Iako smo krhkog tijela, oluja nas ne može savladati.

Tada kraljica ljubica ugleda u blizini ružu koja je još jučer bila ljubica, a sada ju je oluja iščupala, vjetrovi joj listove rasuli i bacili je na mokru travu te je ,sličila na žrtvu koju
je neprijatelj strijelom pogodio.

Kraljica ljubica podiže njeno tijelo,pokupi joj listove,i reče svoojim prijateljicama:

- Pogledajte, kćeri moje! Pogledajte ljubicu koju su velike želje zanijele te se u ružu pretvorila da bi se kratko uznosila
a zatim je stradala. Neka vam ovaj prizor bude pouka.!!!

Tada ruža na samrti zadrhta, sakupi posljednju snagu i isprekidanim glasom kaza:

- Poslušajte, vi koje ne shvaćate i koje se datim zadovoljavate, vi koje se oluja i vjetrova plašite!
Jučer sam, kao vi, sjedila u svome zelenom lišću,
zadovoljna sudbinom. Ali je to zadovoljstvo bilo velika prepreka koja me je dijelila od oluja i vjetrova života,
, ono je moj život svodilo u granice spokoja,
mira i sigurnosti. Mogla sam živjeti kao i vi, uz zemlju priljubljena, sve dok me zimski snjegovi ne prekriju i dok ne odem, kao i moje prethodnice, u pokoj smrti i ništavila,a da ne spoznam tajne svijeta, kao što ih nisu spoznale ni druge ljubice otkako postoje.

Mogla sam odustati od svojih želja i uzdržati se od onoga
što po sebi nadilazi moju prirodu. Ali sam u tišini noći osluškivala i čula kako se veliki svijet obraća ovome svijetu:

“Svrha svega što postoji jest da stremi iza onoga što postoji.

Moja duša se tada pobunila protiv svoga stanja,
moje biće je žudilo da dosegne ono što ga nadmašuje; stalno sam se protiv sebe bunila i žudila za onim što mi ne pripada,sve dok nije moja pobuna postala silna i dok nije moja čežnja djelotvornom voljom prestala
Tada sam od prirode tražila - a priroda je samo očitovanje naših potajnih snova - da me pretvori u ružu.
Priroda često preobražava svoja lica i obličja prstima
čežnje i nadanja.

Ruža naglo ušuti, zatim dodade puna ponosa i gordosti:

- Živjela sam kratko, ali kao prava kraljica. Gledala sam svemir očima ruže,slušala šaptanje etera ušima ruže i svjetlost sam doticala ružinim listovima.

Može li neka od vas moje dostojanstvo dosegnuti?

Potom ruža savi vrat i, glasom na umoru, još kaza:
- Ja sada umirem. Umirem, ali s nečim u duši što ni jedna ljubica prije mene
nije imala. Umirem, ali sam saznala što ima izvan ograničenog prostora u kome sam rođena.
To je prava vrijednost svakog bića koje traje u vremenu.
Ruža sklopi svoje listove, malo zadrhta i preminu s nebeskim osmijehom na licu, s osmijehom nekoga kome je život ispunio nadanja, s osmjehom trijunfa i pobjede, s osmjehom Boga.

I love you

ma srce moe I love you

18 Re: DI E SARA-yebla sliku svoju bez okvira on sri sij 11, 2012 10:40 pm

Btw

bitwe je ukurcu skroz...Sad

nista ne pamtim, mosak se odviko skroz... aaaa sve mi se izmisalo, vremena, glagoli, imenice, prijedlozi, priloziii Fret

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 6.]

Goto page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next