Kultni forum

Čije li su kurčine? 5 5 1

You are not connected. Please login or register

Goto page : 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down  Poruka [Stranica 1 / 12.]

1 Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 4:26 pm

Pizda

Jedna predivna nagradna igra pod nazivom "sparite kurčeve".
Dakle, ko uvod, nekad su mnogi forumasi smatrali da se iza nicka Pizda krije zenska osoba. Samim tim, valjda smatrajuci me lakom i razvratnom zenom, nemilice su slali svoje lascivne ponude a i isto takve fotke. Dobro, neko vrijeme me to uzbudjivalo ali mi ubrzo dosadilo. Listajuci neke stare foldere naletijo sam na te fotke i odlucijo ih iskoristiti za jednu lijepu, drustvenu igru. Naravno, izdvojio sam samo spolovila forumasa a na vama je da pogodite koji kurac kome pripada. Ima desetak kurčeva i isto toliko osoba a one jesu: Autor, Antisa, Baban, Kiki, Tarkan, Jebenica, Ravana, Esco, Besposlen Pop i moja malenkost. Kurčevi su navedeni pod rednim brojevima cime vam je olaksana manipulacija kurčevima.
Vecinu je veoma lako pogoditi a za neke ce pak trebati razvita deduktivnost.
Najbolji rezultat se nagradjuje pusenjem kurca kapitalca. Najgori pak mora popusiti sve prilozene kurčeve. Ne bi me cudilo da Jebenica namjerno pogrijesi...
Radujte se i zaigrajte...
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)

2 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 4:30 pm

Pizda

napomena,umjesto rednog broja osam je izasao neki smajli. Dakle smajli je redni broj osam...

3 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 4:31 pm

Pizda

mene opet ove slike uzbudile...

4 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 4:34 pm

dya

a fuuuuuuuuuuuuuj, jesu odvratni Laughing ne bi to sa štapom dirala... Puke Sick

5 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 4:35 pm

Pizda

dya je napisao/la:a fuuuuuuuuuuuuuj, jesu odvratni Laughing ne bi to sa štapom dirala... Puke Sick

kaki forumasi takve i kurcine moja Dyo. Dobro, ima i izuzetak...

6 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 4:37 pm

Pizda

ajd Dyo pogadjaj, zaboravi sad i na Kutinu, petrokemiju, maglu i poledicu. Imas pred sobom praznik za oci i gustaj ko nikada...

7 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 4:39 pm

Pizda

Dyo pazi da ne budes najgora, morat ces sve te gnjusote i popusit... Zubo

8 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 4:43 pm

dya

Pizda je napisao/la:ajd Dyo pogadjaj, zaboravi sad i na Kutinu, petrokemiju, maglu i poledicu. Imas pred sobom praznik za oci i gustaj ko nikada...

kaj, tvoju malenkost si ziher namienio pod broj 5) heheh al nešto ko nie obriat... ne volim dlake u ustima... Sad
najliepši mi je broi 1) dok spava ni vode ne traži... tongue obriat uredan i - nepomyćan Very Happy a kome pripada
( u onoi ružićastoi odorici ) he he he mnoglo bi se reć kinxyu ( on uglavnom spava - nepomyćan ) pa je ok Cool

9 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 4:45 pm

dya

Pizda je napisao/la:Dyo pazi da ne budes najgora, morat ces sve te gnjusote i popusit... Zubo

ma, dai Very Happy pa ot vrvi smradom gore nego inđoika u rybarnici Laughing svi su fuljavi i mljeckavi i niškoristi Cool

mogo si kojeg crnćugastog odabrat imamo mi i takvieh na forumu pokuratih Suspect

10 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 4:48 pm

dya

broi 3) je lav ( perveržniak ) di si njega htijo pod normalnog stavit

11 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 4:54 pm

Pizda

dya je napisao/la:broi 3) je lav ( perveržniak ) di si njega htijo pod normalnog stavit

Dyo jebate, ti nisi ni spisak pogledala a kamo li da sto pogodis.
Apeliram na zdrav razum i deduktivnost. Naprimjer, neki forumas vecinom sudjeluje na odredjenoj temi koja je ujedno i njegov hobi. Jedan forumas je prilicno tamnoput na slici pa sam ga cesto koristijo ko crncica na trojmama. Jedan forumas se jebavao sa orangutanom naprimjer...Sve to se deduktivno moze spariti sa kurcevima...

12 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 5:04 pm

taja

a brate di ih nađe.... Very Happy
Pretpostavljam da želiš da broj 5 sparim sa nickom Pizda.
Ostali su ooodvratni.
A nema mi mog obrezanog

13 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 5:11 pm

orion

završila s poslom pa aide da vidim neka nova tema prenesena u značenju Laughing ...kad ono sve pimpeki pali pozapravo Laughing Laughing Laughing -

luuuuudjak Very Happy

14 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 5:28 pm

urbanstyle

orion je napisao/la:završila s poslom pa aide da vidim neka nova tema prenesena u značenju Laughing ...kad ono sve pimpeki pali pozapravo Laughing Laughing Laughing -

luuuuudjak Very Happy

pa jel ovaj čovik normalannn.. Very Happy Very Happy Very Happy

antiša izgleda ko baldrik.. Laughing Laughing

nemogu sadaaa bacit analizu..al oču..kasnie Laughing Laughing uglavnom prepoznatljivi su...

15 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 5:44 pm

taja

urbanstyle je napisao/la:
orion je napisao/la:završila s poslom pa aide da vidim neka nova tema prenesena u značenju Laughing ...kad ono sve pimpeki pali pozapravo Laughing Laughing Laughing -

luuuuudjak Very Happy

pa jel ovaj čovik normalannn.. Very Happy Very Happy Very Happy

antiša izgleda ko baldrik.. Laughing Laughing

nemogu sadaaa bacit analizu..al oču..kasnie Laughing Laughing uglavnom prepoznatljivi su...

Kako si ti skužila koji je Antiša ,a koji Baldrick? :Hmm
Nešto mi je promaklo.
A nije ni čudo...samo sam na brzaken skrolala Zubo2

16 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 5:46 pm

taja

aaaa...skužila sam Antišu i čini mi se Ravanu....
Onaj visoki napon mora biti Baldrick

17 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 8:07 pm

dya

Pizda je napisao/la:mene opet ove slike uzbudile...

ja ih ne smijem gledat, povraća mi se... pale jel imaš ijednog normalnog na lageru Very Happy ???

18 Re: Čije li su kurčine? on sri vel 08, 2012 8:34 pm

kišna glista

Sad Sad Sad jebate, kakve su ovo mimozice na slikama Rolling Eyes

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 12.]

Goto page : 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next