Kultni forum

ACTA ili Anonymus? 5 1.4 9

You are not connected. Please login or register

Goto page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down  Poruka [Stranica 1 / 10.]

1 ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 9:15 am

dya

Što ćemo, ha? Oće bit internetske policije? Ili je to izlika da se svima viri u gaće i tanjure!? A da fakat krademo i skidamo sve i svašta bez poštivanja autorskih prava - skidamo! No, neke su stvari nužne za skinuti, i developeri nam daju nadogradnje nekih programa koje smo već platili, moraju i oni biti spremni podržati druge aplikacije na kojima radimo... itd. čini se kao začarani krug? što i kako i kome naplatiti a što se može besplatno dijeliti?

2 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 9:19 am

Yehudi

Sve se to naplaćuje na ovaj ili onaj način tako da nema potribe dodatno oporezivanje bilo čega.

3 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 9:25 am

Pizda

placam internet prikljucak, placam promet pa ako treba nekome platiti na ime odredjenih prava, nek to plate provajderi...

4 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 9:26 am

dya

Pizda je napisao/la:placam internet prikljucak, placam promet pa ako treba nekome platiti na ime odredjenih prava, nek to plate provajderi...

pa isto kao i kabelska televizija - oni plaćaju koncesije, pa zašto mi onda moramo plaćati i hrt - rtv pretplatu i kabelsku!? samo zato što hrt ima monopol... treba ih odhebat.

5 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 10:31 am

istox

nek mi HT vrati pare za moja dva skupo plaćena fiksna priključka , oko 4000€ , pa možemo dalje raspravljat o autorskim pravima

6 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 12:31 pm

red_demigod

Neka si nabiju ACTA-u tamo gdje Sunce ne sija...
Gamad nacifašistička...

7 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 1:24 pm

ravana2

bez autorskih prava nebi bilo umjetnosti .

8 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 1:30 pm

besposlenpop

Ja predlažem autorima da iz protesta prestanu stvarati. Ziggi

9 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 3:21 pm

istox

da , jeno godinu dana bez holivuda bi i mi i oni preživjeli .
Mi bi počeli radit nešto svoje , a oni bi kupili dionice
ha , ha
i više ništa ne bi bilo kao prije
i komplet Amerika bi se međusobno istrijebila , a mi bi naselili tamo bizone i indijnce....svete krave i čudnovatog kljunaša....daždevnjaka , čehe.... zagorce.... štajaznam..

10 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 3:25 pm

dya

istox je napisao/la:da , jeno godinu dana bez holivuda bi i mi i oni preživjeli .
Mi bi počeli radit nešto svoje , a oni bi kupili dionice
ha , ha
i više ništa ne bi bilo kao prije
i komplet Amerika bi se međusobno istrijebila , a mi bi naselili tamo bizone i indijnce....svete krave i čudnovatog kljunaša....daždevnjaka , čehe.... zagorce.... štajaznam..

čaplje iz lonjskog polja... zvale bi se cro-am čaplje... i nosila bi nojeva jaja. gmo.

11 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 5:15 pm

esco

Josipović je žešća budaletina:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/josipovic-odgovorio-anonymousima-piratstvo-se-mora-onemoguciti/598409.aspx

12 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 5:16 pm

esco

red_demigod je napisao/la:Neka si nabiju ACTA-u tamo gdje Sunce ne sija...
Gamad nacifašistička...

još jedan farewell:

http://btjunkie.org/goodbye.html

13 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 6:25 pm

urbanstyle

Surprised Surprised debili da bi li debiliiii - ne dirati musik...ne eeeee Fret

Osim toga, da si uzeo sat ili dva vremena i procitao cijele "programe" ACTA ili SOPA shvatio bi koliki je to idiotizam i da osobe koje su te zakone napisale nemaju blage veze sa realnoscu, nemaju pojma o internetu, a i vjerojatno su stari 70 godina. Apsolutno sve je krađa po njima, svaka slika, svaki zvuk, svaki video na internetu bi postao ilegalan. 99% video klipova sa youtube-a i slicnih stranica bi bilo izbrisano, isto ko i 99% facebook profila, itd..... Uploadao si video u kojem se tvoj pas igra sa loptom? Ok. Na lopti je znak Nike i to se vidi na videu? Ti si kriminalac jer nemas pravo reklamirati Nike. U pozadini se na radiu cuje neka pjesma? Ti si lopov jer si ukrao tu pjesmu....Vidi se TV i neki film na njemu? Ti si lopov jer si to ukrao.
Zbog TAKVIH stvari su ACTA, SOPA i PIPA totalne nebuloze koje zapravo ne mogu zaustaviti piratstvo, samo zaustavljaju slobodu.
Osim toga, predlozene kazne su apsolutno besmislene. Mozes dobit 5 godina zatvora i 250 000 dolara kazne ako skines JEDAN JEDINI mp3 sa interneta. To je vise nego u hrvatskoj dobijes za oruzanu pljacku...i po toj logici bi bolje bilo opljackat neki music shop i ukrasti 1000 cd-a.
Cijeli smisao tih povelja nije smanjenje piratstva , nego smanjenje slobode. Internet je danas jedini medij koji je koliko toliko slobodan, gdje mozes naci svaku informaciju koja te zanima, bez da je ona prije toga izrezirana. Odnosno, moze biti izrezirana, ali mozes lako provjeriti drugu stranu price i sam odluciti sto ces vjerovati, ne odlucuje netko drugi umjesto tebe. TV nije slobodan. Novine nisu slobodne, radio nije slobodan....to su mediji kroz koje se ljudima peru mozgovi. Sad to zele napraviti i sa internetom. Vlasti diljem svijeta zele pretvoriti ljudi u glupe ovce koje ce samo kimati glavama jesti sva govna koja su im servirana na pladnju. Ovaj puta im nece uspjeti. Ovakve stvari mogu pokrenuti vece revolucije nego sto smo vidjeli u Libiji ili Egiptu. Vjerojatno ne znate jer nije bilo prikazano u nasim medijima, ali u Varsavi je 300 000 ljudi prosvjedovalo protiv ovoga.

jedan od komentara

14 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 6:57 pm

tarkan__

ravana2 je napisao/la:bez autorskih prava nebi bilo umjetnosti .

ni Istine !

15 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 7:08 pm

taja

tarkan__ je napisao/la:

ni Istine !

Zubo Zubo

Zbilja...di nam je istinoljubac?

16 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 7:14 pm

urbanstyle

tarkan__ je napisao/la:

ni Istine !

tarki..pa gdje si ..što te nevista ne pušta na forum..šta joj je???biće poljubomorna jer je procienila da ovdi ima previše žena..

17 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 7:26 pm

tarkan__

urbanstyle je napisao/la:
tarkan__ je napisao/la:

ni Istine !

tarki..pa gdje si ..što te nevista ne pušta na forum..šta joj je???biće poljubomorna jer je procienila da ovdi ima previše žena..

vraga ne pušta, što više to bolje, teže je izabrat... lija ti je to Smile

18 Re: ACTA ili Anonymus? on pet vel 10, 2012 7:34 pm

tarkan__

taja je napisao/la:
tarkan__ je napisao/la:

ni Istine !

Zubo Zubo

Zbilja...di nam je istinoljubac?

dobio herpes valjda Smile

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 10.]

Goto page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Similar topics