Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
jbt. ovaj lik i sax na 4:15 pa nadalje ubijaescaped ::
Imperator-1665 ::Koji se kurac dogodio sa mojim videima koje sam jutros u tri postavio?
Jel koji nesretnik poduzeo korake cenzure i ako jeste, mogao je barem objasniti zasto i povodom cega?!
Zar Kultni Forum nije oslobodjen represija, cenzura i terora?
Ili je tehnicki infatailan?
Ili je netko od vlastodrzaca ustao na ljevu nogu?
Il prisustvujemo para-fenomenu dematerijalizacije i teleportacije (sa foruma-van foruma)?
Ili je samo nesto prastaro i prosto, poput opijenosti moci pa gledamo samovolju na djelu?
X-(
ma nema tu cenzure štatije. možda se nije primilo za server... nemam pojma. stavi ponovo video.Imperator-1665 ::Koji se kurac dogodio sa mojim videima koje sam jutros u tri postavio?
Jel koji nesretnik poduzeo korake cenzure i ako jeste, mogao je barem objasniti zasto i povodom cega?!
Zar Kultni Forum nije oslobodjen represija, cenzura i terora?
Ili je tehnicki infatailan?
Ili je netko od vlastodrzaca ustao na ljevu nogu?
Il prisustvujemo para-fenomenu dematerijalizacije i teleportacije (sa foruma-van foruma)?
Ili je samo nesto prastaro i prosto, poput opijenosti moci pa gledamo samovolju na djelu?
X-(
ma neće isčeznut ništa jeboteled nemoj biti paranoičan. neznam šta se desilo da su ti spotovi nestali stvarno nemam pojma. jebiga, shit happens...Imperator-1665 ::Nije se primilo al u kurcu, nakon sto sam ih stavio, stranica ih je podigla i svaki sam pojedinacno poslusao. I ne samo to, nakon sto sam se odlogirao, poslije sam se opet logirao i ponovo su bili tu a danas su iscezli???! Dakle nema sanse da se dogodilo samo od sebe, mislim vjerujem u para-psiholoske fenomene ali ovo sa tim nema veze. Nema sanse da sad opet ulupam 2 sata po youtubeu i trazim iste spotove i ponovo ih postavljam, ako su iscezli jednom, ocito ce imati tedenciju da "isceznu ponovo". X-(
pa stavi ih ako su na youtube onda nema beda jedino da su javno na youtube vidljivi svima da se ne moraš logirat na youtube da bi ih slušao i gledao. ali stavi jedan spot u jedan post nemoj u jedan post nakrcat tonu spotova.Imperator-1665 ::E onda ima samo jedna logicna mogucnost: da li su vlasnici servera Zidovi? Jer ako jesu, onda ima logike jer sam (izmedju ostalih) postavio par spotova Talijanskog hardcore benda Nabat a oni malo vuku na talijanske fasiste, stavio sam i slicne spotove Njemackog hardcore benda i nekih engleskih skinheds pankera i stare legendarne pjesme... znamo kakav glas prati skinhedse, kao naci simpatizere ali poenta je da su svi ti spotovi posve legalno na youtubeu i svima su dostupni?!
dobro je i ovo. ali nemoj toliko spotova stavljati u jedan post jer onda se stranica učitava pola godine...stavi u jedan post max 2 spota pa u novi post 2 spota itd...Imperator-1665 ::
Druge vise nemogu traziti, jebi ga...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu