Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Poslednji izmenio Ligeja dana 27/10/2013, 20:57, izmenjeno ukupno 1 puta
evoLigeja ::Re: Jukebox Today at 20:00
R.I.P LOU
Lewis Allan "Lou" Reed
(March 2, 1942 –October 27, 2013)
https://www.youtube.com/watch?v=FH2EgYq_NCY
Nebih da se bavim psiho-analizom van radnog vremena ali u vasem slucaju podsvijest se sama razotkrila, kroz vase postove i postavljene video uratke vidna je jedna konstanta: crncici.Ligeja ::
:-7Imperator-1665 ::Nebih da se bavim psiho-analizom van radnog vremena ali u vasem slucaju podsvijest se sama razotkrila, kroz vase postove i postavljene video uratke vidna je jedna konstanta: crncici.Ligeja ::
Predvidljiv je i karakter vasih "vlaznih snova" iz istoga. No moram vas upozoriti na stereotip (pojam se neodnosi na audio tehniku) o velicini kod crnaca.
Sve je to samo urbani mit bogatih bijelih dokolicarki...
To sto niste "ubrojali u glazbu" upravo i cini glazbu. A to sto glazba jeste, nemoze se porediti sa Africkim lupanjima po razapetoj kozi zivotinje preko supljeg panja. No vi dakako mislite na ovu zapadno-civilizacijsku glazbu crnaca, zar ne. Naravno da da, samo vam je promakao fakt da su instrumente izumili bijelci, dakle bez instrumentarija ti crnci nebi imali na cemu da sviraju glazbu. I uz cinjenicu (da kako) da im bijelci nisu pretke dopotezali iz Afrike, ovi nikad nebi ni bili u doticaju i sa jednim jedinim instrumentom na laneti Zemlji a kamo li sa glazbom. Tako da mozemo zakljuciti debatu: crnci nisu izmislili nikakvu glazbu a kamo li ono najbolje od glazbe (sto nas dovodi do toga da sam ja bio u pravu, ipak je kod vas ocito podsvijest na djelu).Ligeja ::
:-7
A možda sve to ipak ima veze sa - pazi sad! - GLAZBOM? Crnci su izmislili sve što valja u njoj..
(okej, klasiku ne ubrajam)
Nemaš pojma. Kratko i jasno.Imperator-1665 ::To sto niste "ubrojali u glazbu" upravo i cini glazbu. A to sto glazba jeste, nemoze se porediti sa Africkim lupanjima po razapetoj kozi zivotinje preko supljeg panja. No vi dakako mislite na ovu zapadno-civilizacijsku glazbu crnaca, zar ne. Naravno da da, samo vam je promakao fakt da su instrumente izumili bijelci, dakle bez instrumentarija ti crnci nebi imali na cemu da sviraju glazbu. I uz cinjenicu (da kako) da im bijelci nisu pretke dopotezali iz Afrike, ovi nikad nebi ni bili u doticaju i sa jednim jedinim instrumentom na laneti Zemlji a kamo li sa glazbom. Tako da mozemo zakljuciti debatu: crnci nisu izmislili nikakvu glazbu a kamo li ono najbolje od glazbe (sto nas dovodi do toga da sam ja bio u pravu, ipak je kod vas ocito podsvijest na djelu).Ligeja ::
:-7
A možda sve to ipak ima veze sa - pazi sad! - GLAZBOM? Crnci su izmislili sve što valja u njoj..
(okej, klasiku ne ubrajam)
Ligeja ::Nemaš pojma. Kratko i jasno.
And you`ll be making whoopee in hell tonight..
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu