Horten H. VII (Ho 254) flying over Göttingen, Germany. It was one of the first flying wing experiments. ~1945.
http://en.wikipedia.org/wiki/Horten_Ho_229
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
vel'ka maca ::premdaa ti je divan taj kostimiDŽ , nisi ti meni za ratove zvijezda...Ligeja ::Je l` to zbog mojeg R2-D2 kostimića?
ti si meni više za svemirske odiseje, epopeje...
isto vintiČ
Ligeja ::
Nego, totalno sam se navukla na Dr. Who-a..
Počela sam ga gledati u izvedbi Christophera Ecclestona (kao 9. Doktora), zatim me je David Tennant potpuno osvojio kao 10. Doktor.. Inače, za one kojima napisano i nije najpoznatije, riječ je o najdugovječnijoj sci-fi seriji koja govori o posljednjem vremenskom lordu ilivam gospodaru vremena čija je letjelica TARDIS (nalik na londonske policijske telefonske govornice iz 50-tih) sposobna za putovanja mnogobrojnim vremensko-prostornim koridorima. Doktor je iznimno pametan vanzemaljac sa sposobnošću regeneracije (pa svaka nova inkarnacija fizički se, ali i karakterno razlikuje od prethodnika, no zadržava sva sjećanja, znanja i emocije prijašnjih Doktora). Putujući TARDISOM (Time and Relative Dimension in Space) spašava živote pojedinaca, civilizacija, narušenog vremenskog slijeda itd. Uvijek su uz njega i družbenici koji svojevoljno pristaju na putovanje s njime (obično osobe ženskog spola). :)Eto, ukratko.
Jesi li ga gledala? Ovi s HRT-a prekinuli su s prikazivanjem. :(Još više od sezone preostalo je s 11-im Doktorom (Matt Smith) i đubrad odlučila prestati emitirati. Ali nije ovo prvi put. Tako je naprasno učinila s još nekim emisijama.whisperer ::
Oooo, imam s kime razgovarati o tome, a da nije buraz!whisperer ::Jesam! Htjedoh napisati osvrt na svog omiljenog, ali nikako da sjednem u miru za tipkovnicu... dan mi je naprosto počeo biti kratak. I ovdje nastavim drugom prilikom.
Čitamo se..
I ja se navukla.. ..ali samo dok je bio David Tennant kao dr.Who. Razočarenje zamjenom je bilo preveliko da bi nastavila redovito gledati. Al me veseli da imam za pogledati starije epizode koje nisam gledala sa Tennantom u glavnoj ulozi. Problem je što ga nisam zaboravila iz kultne serije Dead Like Mewhisperer ::Ligeja ::
Nego, totalno sam se navukla na Dr. Who-a..
Počela sam ga gledati u izvedbi Christophera Ecclestona (kao 9. Doktora), zatim me je David Tennant potpuno osvojio kao 10. Doktor.. Inače, za one kojima napisano i nije najpoznatije, riječ je o najdugovječnijoj sci-fi seriji koja govori o posljednjem vremenskom lordu ilivam gospodaru vremena čija je letjelica TARDIS (nalik na londonske policijske telefonske govornice iz 50-tih) sposobna za putovanja mnogobrojnim vremensko-prostornim koridorima. Doktor je iznimno pametan vanzemaljac sa sposobnošću regeneracije (pa svaka nova inkarnacija fizički se, ali i karakterno razlikuje od prethodnika, no zadržava sva sjećanja, znanja i emocije prijašnjih Doktora). Putujući TARDISOM (Time and Relative Dimension in Space) spašava živote pojedinaca, civilizacija, narušenog vremenskog slijeda itd. Uvijek su uz njega i družbenici koji svojevoljno pristaju na putovanje s njime (obično osobe ženskog spola). :)Eto, ukratko.
Ma nakon uvodne epizode u kojoj glavnu junakinju opi'di wc-skoljka sa ISS, tesko da se moglo zanemariti preostala njena iskustva.Penelopa ::Ugl..sjećam se da kad su reprizirali Dead Like Me da sam popodne ostajala peglati doma samo da gledam seriju, toliko mi je bila cool ..a jesam i ja dijete.
Ma da Georgia je bila njurgavo nezadovoljno dijete kad je umrla pa je data koscima duša jer nije mogla ići ni u svjetlo ni u mrak. A profili kosaca su mi bili tako dobri da nisam znala ko mi je bolji, svako je bio nevjerovatan lik na svoj način. Interesantan mi je bio i taj pogled pisca na to da se duše kreću među živima (e sad pitanje je ko je od nas živ uopće, malo nas je živ-živih kad bolje pogledaš, većina živi neke poluživote "moranja" i "obaveza"). Super su uspjeli prikazati život "prosječne"obitelji u kojoj su svi ponaosob skriveno nezadovoljni i neispunjeni, ali žive "sliku" koja se od njih očekuje. Fora je kad kosac "pokupi" dušu i vizija pisca da tijelo može funkcionirati bez duše. Onda prikaz ljenčarenja na poslu, podmetanja, tračanja, krađe inventara i ubijanja vremena.Ligeja ::Ma nakon uvodne epizode u kojoj glavnu junakinju opi'di wc-skoljka sa ISS, tesko da se moglo zanemariti preostala njena iskustva.Penelopa ::Ugl..sjećam se da kad su reprizirali Dead Like Me da sam popodne ostajala peglati doma samo da gledam seriju, toliko mi je bila cool ..a jesam i ja dijete.
Maglovito se sjecam njihove specificne situacije, ali oni su bili kosci?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu