besposlenpop ::Nebu više.bazilija ::pope zauzmi busiju, stigla eriksonja, staviće ti klip
kako je to tužno. ja bih ti sad stavila namjerno
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
besposlenpop ::Nebu više.bazilija ::pope zauzmi busiju, stigla eriksonja, staviće ti klip
bazilija ::besposlenpop ::Nebu više.bazilija ::pope zauzmi busiju, stigla eriksonja, staviće ti klip
kako je to tužno. ja bih ti sad stavila namjerno
nickless ::
Ovo mu izgleda ko psihološki test.bazilija ::nickless ::
pa stvarno izazivaš sudbinu, sad kad te esko vidi, ćemo letit i ti, i ja, i mi skupa sa mnom
urbanstyle ::ovu temu preskačem..ne znam što bi napisala
urbanstyle ::ma neću ga nervirati..sad je u fazi mršavljenja...treba mu podrška..ja kad se raspizdim a recimo na dijeti sam..onda se najedem ko stoka..od ljutine hahhaa dobar je ovaj krevet...ne škripi
bazilija ::urbanstyle ::ma neću ga nervirati..sad je u fazi mršavljenja...treba mu podrška..ja kad se raspizdim a recimo na dijeti sam..onda se najedem ko stoka..od ljutine hahhaa dobar je ovaj krevet...ne škripi
svašta! čuj, najede se od ljutine
urbanstyle ::bazilija ::urbanstyle ::ma neću ga nervirati..sad je u fazi mršavljenja...treba mu podrška..ja kad se raspizdim a recimo na dijeti sam..onda se najedem ko stoka..od ljutine hahhaa dobar je ovaj krevet...ne škripi
ozbiljno ti kažem...sve bi pojela..sveeeee
bazilija ::urbanstyle ::bazilija ::
bježmo dok se nije naljutila, spasavaaaaaj se ko možee
urbanstyle ::bazilija ::urbanstyle ::
nisam sad na dieti....to ti meni dođe spontano...ono kad ne mogu rebatinke zakopčat ..
pope..četiri i po kilice ...
bazilija ::urbanstyle ::bazilija ::
nisam sad na dieti....to ti meni dođe spontano...ono kad ne mogu rebatinke zakopčat ..
samo da nam pop ne rikne taman kad nauči da ne jede
besposlenpop ::bazilija ::urbanstyle ::
Gle - danas se tu pojavil crtani film!besposlenpop ::Ovo mu izgleda ko psihološki test.bazilija ::nickless ::
pa stvarno izazivaš sudbinu, sad kad te esko vidi, ćemo letit i ti, i ja, i mi skupa sa mnom
Od koljevke pa do groba,bazilija ::besposlenpop ::bazilija ::
ver did ju fajn fjunrl
besposlenpop ::Gle - danas se tu pojavil crtani film!besposlenpop ::Ovo mu izgleda ko psihološki test.bazilija ::
besposlenpop ::Od koljevke pa do groba,bazilija ::besposlenpop ::
ver did ju fajn fjunrl
na vorumu vas prati Proba.
Sinoć bila siva ploha i beli pazl u sredini.bazilija ::besposlenpop ::Gle - danas se tu pojavil crtani film!besposlenpop ::
Ovo mu izgleda ko psihološki test.
aaaaaaaaaaahahahahhaha pa bio je i sinoć, mora da si bio pregladniyo pa nisi vidiyo
besposlenpop ::Sinoć bila siva ploha i beli pazl u sredini.bazilija ::besposlenpop ::
Gle - danas se tu pojavil crtani film!
aaaaaaaaaaahahahahhaha pa bio je i sinoć, mora da si bio pregladniyo pa nisi vidiyo
Krava?bazilija ::besposlenpop ::Sinoć bila siva ploha i beli pazl u sredini.bazilija ::
aaa pope, pa šta misliš što je meni bilo zabavno?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu