Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Ima tu svega ...

+3
Cat_
escaped
bazilija
7 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 8 od 22]

176Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 24/2/2013, 00:30

Gost

Anonymous
Gost

Gladni? Tooth

Ima tu svega ... - Page 8 0330007.63

Rolling Eyes

Ovo fakat odgovara naslovu. :good:

177Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 24/2/2013, 15:21

Gost

Anonymous
Gost

besposlenpop ::Gladni? Tooth

Ima tu svega ... - Page 8 0330007.63

Rolling Eyes

Ovo fakat odgovara naslovu. :good:

affraid affraid affraid

178Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 24/2/2013, 23:58

Gost

Anonymous
Gost

Ima tu svega ... - Page 8 Ladimguzu

179Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 25/2/2013, 13:36

Gost

Anonymous
Gost

Ima tu svega ... - Page 8 Watch?v=c0GB1PNwgZI&feature=player_embedded

180Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 25/2/2013, 14:06

Gost

Anonymous
Gost

Pao s bicikla pa ga policajci kaznili s 2.200 kuna?!

Splićanin M.M. mora se pojaviti na sudu zbog banalne nezgode u kojoj je nastradao samo on i koja se zapravo može dogoditi svakome. Naime, pao je s bicikla, a sad mora platiti kaznu od 2.200 kuna i obraniti se od optužbe za izazivanje prometne nesreće.

Kako piše DalmacijaNews, 22-godišnji M. M. pao je s bicikla prije dva mjeseca, kad se spuštao biciklom od Duilova prema Žnjanu. Zapleo se, pao i ozlijedio koljeno. No, na njegovu nesreću, nezgodu je vidjela skupina turista, koja je pozvala Hitnu pomoć vidjevši krv.

Ipak, prije Hitne pomoći na Žnjanu su se pojavili policajci. Iako se mladić samo sapleo, zbog čega na mjestu događaja nije bilo tragova kočenja, policajci su utvrdili da je vozio prebrzo.

"Koliko se sjećam nisam vozio prebrzo. Razbio sam koljeno i završio na šivanju, imao sam 12 punata. Kada su došli policajci dali su mi najprije da pušem alkotest, nakon čega su me uvjerili da sam brzo vozio. Par dana kasnije na kućnu adresu mi je došao poziv na sud, a sve je stavljeno u hitni postupak, kao da sam u najmanju ruku pijan sletio s ceste", ispričao je M. M.

Sada će nesretni M. M. na sudu pokušati dokazati da se nije radilo o nesreći koja je predstavljala prikazanu razinu opasnosti.

Danas.hr
11.11.2010.

Ima tu svega ... - Page 8 C110

181Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 25/2/2013, 15:02

Gost

Anonymous
Gost

VIDEO: Vlastitim tijelom štitio svoj auto od tuče

Prizor snimljen u argentinskom gradu Mar Del Plata postao je hit na Youtubeu.

Scena u kojoj se nepoznati muškarac bacio na krov svog automobila, ne bi li ga vlastitim tijelom zaštitio od nevremena i tuče koja se stropoštala, svakako ide u prilog velikoj ljubavi kad su automobili i jači spol u pitanju.

Unatoč tome što je lijevalo kao iz kabla vlasnik automobila nije odustajao, već je svu svoju snagu i volju iskoristio kako bi golim rukama 'spasio' svog ljubimca.

Ludost ili požrtvovnost, pitanje je sad...

Ima tu svega ... - Page 8 G045

182Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 26/2/2013, 10:14

Gost

Anonymous
Gost

Panika na Plesu

Ljupka Gojić put za Japan umalo otkazala zbog štrudle

Slavna domaća manekenka Ljupka Gojić umalo je propustila let za Japan jer u kafiću na aerodromu Pleso nisu imali štrudlu s višnjama. Što se točno dogodilo, manekenka je podijelila sa svojim prijateljima na Facebooku.

'Aerodrom Pleso je nešto što se zove 'doći doma – otići od doma'. Dok sam se vraćala iz Pariza, Amerike, Londona, Milana ili odlazila na Tajland, u Meksiko, Teksas ili Keniju, bio je to zadnji i prvi pogled na 'Domovino u srcu te nosim'. Ooooo... znam sve mane i nedostatke... Ali, to vam je nešto kao kad se ljutite na dijete, mamu, tatu, brata ili sestru zbog njihovih mana, ali ih dalje volite najviše na svijetu kad ih morate napustiti', pojasnila je jedna od najljepših Hrvatica.

'Dakle, zadnje koje memoriram su konobari, stjuardese, tete u trafici i duty free shopu, tete koje održavaju čistoću. Nemate pojma kojim očima ih promatram kad znam da ću sad otići daleeeekoooo... Koliko god ne željeli biti praznovjerni, svi imamo neke svoje male rituale, pa tako i ja od 14. godine kako putujem, ljudi dragi, nema li u kafiću štrudle s višnjama, ne idem na snimanje u Grčku!', objašnjava Ljupka.

'Ako mi je zlo, mučnina ili imam gripu i moram ići raditi, a zinuti ne mogu od bolesti, taj isti štrudel s višnjama mora pojesti netko tko me dopratio. I eto, krenem sad za Japan sa svojim curama i prije leta u kafić po štrudel s višnjama. Nema...neeemaaaa??!! Da odustanem od puta? Javim Miki – nema štrudle! Zovu druge kafiće – nema! Konobari su se ushodali, odjednom Stiže! Zvali su dobavljača! Valjda im je bilo žao Mike, djece, staraca, a i moje blijedilo je valjda nešto doprinijelo. Eto zašto volim Pleso, hvala dečkima iz kafića dole desno, hvala dobavljaču... Nisam hirovita nikada i ni u čemu, ali štrudel s višnjama je moja karta za sretan put, nikad me nije iznevjerila', pravdala se manekenka.

Puke

183Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 26/2/2013, 10:46

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::šta šiške...čekaj budem se uslikala pa stavim...

i jel jesi??

184Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 26/2/2013, 10:54

Gost

Anonymous
Gost

Alhambra ::

i jel jesi??
Uslikala?

185Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 26/2/2013, 11:02

Gost

Anonymous
Gost

besposlenpop ::
Alhambra ::

i jel jesi??
Uslikala?

pa da...da ju vidim :good:

186Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 26/2/2013, 11:22

Gost

Anonymous
Gost

187Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 26/2/2013, 18:16

escaped

Ima tu svega ... - Page 8 0sbrsmr8wn14p4rtfeb0

hrvatski proizvod Ima tu svega ... - Page 8 1191551797

188Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 26/2/2013, 18:21

escaped

Kod Dubrovnika ulovljen divovski lignjun!

Ima tu svega ... - Page 8 3dqve8bgjuu3wcd4mqzm

Ima tu svega ... - Page 8 Dtg1k4fcjrj6jsleknae

189Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 26/2/2013, 18:33

escaped

bogtejebo...

190Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 26/2/2013, 20:42

Gost

Anonymous
Gost

escaped ::Kod Dubrovnika ulovljen divovski lignjun

Ima tu svega ... - Page 8 Dtg1k4fcjrj6jsleknae

... ovog Gajger nemoze izmeriti ... ako se pridje blize Ima tu svega ... - Page 8 1036251537

191Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 26/2/2013, 22:16

bazilija

bazilija

escaped ::

bogtejebo...

ko pravi akademici Ima tu svega ... - Page 8 277638789

192Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 27/2/2013, 09:44

Gost

Anonymous
Gost

Ima tu svega ... - Page 8 0345007.63

193Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 27/2/2013, 10:44

Gost

Anonymous
Gost

ma jesu to oni otvarači sa limeki..aaa koja pacienca ..treba to i spoiti Laughing

194Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 27/2/2013, 11:29

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::ma jesu to oni otvarači sa limeki..aaa koja pacienca ..treba to i spoiti Laughing
A i nositi.
Kak tek to zvecka u hodu ... Zubo

195Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 27/2/2013, 13:33

Cat_

Cat_

besposlenpop ::Panika na Plesu

Ljupka Gojić put za Japan umalo otkazala zbog štrudle

Slavna domaća manekenka Ljupka Gojić umalo je propustila let za Japan jer u kafiću na aerodromu Pleso nisu imali štrudlu s višnjama. Što se točno dogodilo, manekenka je podijelila sa svojim prijateljima na Facebooku.

'Aerodrom Pleso je nešto što se zove 'doći doma – otići od doma'. Dok sam se vraćala iz Pariza, Amerike, Londona, Milana ili odlazila na Tajland, u Meksiko, Teksas ili Keniju, bio je to zadnji i prvi pogled na 'Domovino u srcu te nosim'. Ooooo... znam sve mane i nedostatke... Ali, to vam je nešto kao kad se ljutite na dijete, mamu, tatu, brata ili sestru zbog njihovih mana, ali ih dalje volite najviše na svijetu kad ih morate napustiti', pojasnila je jedna od najljepših Hrvatica.

'Dakle, zadnje koje memoriram su konobari, stjuardese, tete u trafici i duty free shopu, tete koje održavaju čistoću. Nemate pojma kojim očima ih promatram kad znam da ću sad otići daleeeekoooo... Koliko god ne željeli biti praznovjerni, svi imamo neke svoje male rituale, pa tako i ja od 14. godine kako putujem, ljudi dragi, nema li u kafiću štrudle s višnjama, ne idem na snimanje u Grčku!', objašnjava Ljupka.

'Ako mi je zlo, mučnina ili imam gripu i moram ići raditi, a zinuti ne mogu od bolesti, taj isti štrudel s višnjama mora pojesti netko tko me dopratio. I eto, krenem sad za Japan sa svojim curama i prije leta u kafić po štrudel s višnjama. Nema...neeemaaaa??!! Da odustanem od puta? Javim Miki – nema štrudle! Zovu druge kafiće – nema! Konobari su se ushodali, odjednom Stiže! Zvali su dobavljača! Valjda im je bilo žao Mike, djece, staraca, a i moje blijedilo je valjda nešto doprinijelo. Eto zašto volim Pleso, hvala dečkima iz kafića dole desno, hvala dobavljaču... Nisam hirovita nikada i ni u čemu, ali štrudel s višnjama je moja karta za sretan put, nikad me nije iznevjerila', pravdala se manekenka.

Ima tu svega ... - Page 8 722753432

Ima tu svega ... - Page 8 364988687 Pa bas je ljupka... Ima tu svega ... - Page 8 364988687
Praznoverje i besmisleni rituali koji daju neki cudan osecaj sigurnosti.

196Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 27/2/2013, 14:11

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::ma jesu to oni otvarači sa limeki..aaa koja pacienca ..treba to i spoiti Laughing
A i nositi.

a tek kad mu se pripiša

197Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 27/2/2013, 16:25

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::
A i nositi.

a tek kad mu se pripiša
Njemu?!
Kaj to nije ona? Grat

198Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 27/2/2013, 17:55

Gost

Anonymous
Gost

Ima tu svega ... - Page 8 419276_4914819181668_715397729_n

199Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 27/2/2013, 22:05

bazilija

bazilija

pope zauzmi busiju, stigla eriksonja, staviće ti klip Ima tu svega ... - Page 8 544364836

200Ima tu svega ... - Page 8 Empty Re: Ima tu svega ... 27/2/2013, 22:11

Gost

Anonymous
Gost

bazilija ::pope zauzmi busiju, stigla eriksonja, staviće ti klip Ima tu svega ... - Page 8 544364836
Nebu više. Smile

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 8 od 22]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu