Pa hodala je u 6. gimnaziju.Alhambra ::urbanstyle ::ja ne denem ništ ..samo yaya i sol brašno i mljeko..ali sve po malo i odvojeno mixam
ahahahaa
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pa hodala je u 6. gimnaziju.Alhambra ::urbanstyle ::ja ne denem ništ ..samo yaya i sol brašno i mljeko..ali sve po malo i odvojeno mixam
ahahahaa
ma ja ih i ne pečemurbanstyle ::ja ne denem ništ ..samo yaya i sol brašno i mljeko..ali sve po malo i odvojeno mixam
ka da si fetiva purgericaurbanstyle ::viš kak se znam ušaltatAlhambra ::urbanstyle ::ja ne denem ništ ..samo yaya i sol brašno i mljeko..ali sve po malo i odvojeno mixam
ahahahaa
Anabela ::i sta sad ... gde su te palacinke ... sve same teorije
Anabela ::... ogladnih momentalno
ima pite od mesa od juce ... mogla bi se zavarati jednim parcetom
Anabela ::i sta sad ... gde su te palacinke ... sve same teorije
urbanstyle ::
bela šta će ti palačinke...samo
et to sam ti tila reć na temu palačinajaka
Anabela ::urbanstyle ::
bela šta će ti palačinke...samo
et to sam ti tila reć na temu palačinajaka
pa necu gajiti zabe u stomaku , netreba mi samo voda ... moze i nesto konkretno
Anabela ::imali tu mesa
nisam sa klincicima nikad jela ... al moze
volim ja sve da probam
urbanstyle ::Anabela ::imali tu mesa
volim ja sve da probam
nema mesa..ja meso rijetko jedem...al kad ga jedem, onda brate jedem
čekaj...tebi sinapse nisu u liveluAnabela ::urbanstyle ::Anabela ::imali tu mesa
volim ja sve da probam
aj onda na kuvanje , pisi recepis da vidim kako to zvuci
meni nesto naginje na podvarak bez mesa sto nije lose
urbanstyle ::čekaj...tebi sinapse nisu u liveluAnabela ::urbanstyle ::
ja sam na poslu...i sinoć sam to kuhala..ponila u tečici..i evo već pojela..sad mi yayan donio kafu...
receptor jednostavan ...na kapuli išufigaš kiseli kupus dodaš petrusimula i češnjaka,dodaš pet zrna kličića. ...i malo konšerve..zalijaeš sa vodom ..poklopiš i kuhaš...
kad se skuha izvadiš klinčiće van..jer su zajebati kad ih ugrizeš...
Anabela ::urbanstyle ::čekaj...tebi sinapse nisu u liveluAnabela ::
ja sam na poslu...i sinoć sam to kuhala..ponila u tečici..i evo već pojela..sad mi yayan donio kafu...
receptor jednostavan ...na kapuli išufigaš kiseli kupus dodaš petrusimula i češnjaka,dodaš pet zrna kličića. ...i malo konšerve..zalijaeš sa vodom ..poklopiš i kuhaš...
kad se skuha izvadiš klinčiće van..jer su zajebati kad ih ugrizeš...
ako si na poslu ... mozes i iz glave a ne sa papira
e sad prevod
konsherva?
i koliko vode , malo za dinstanje ili ga pokrijes vodom pa ima malo vise tecnosti ?
urbanstyle ::
paradajz iz tube-koncentrat
Anabela ::.. e zato ja nepravim palacinke
Meni je taj pojam turizma uopće naopak i bezvezan - platiš krstarenje pri čemu praktički nemaš nikakvog doticaja s morem - kupaš se u brodskim bazenima, sunčaš na umjetnim "plažama" (dapače, neki čak imaju i umjetne valove na najvišoj palubi), more gledaš ko Lasta iz svog nebodera, krećeš se u brodskim salonima koji su apriori uređeni da izgledaju "ko da nisu na brodu" (!), ploviš s gomilom potpuno nepoznatih ljudi ... tek jednom dnevno te iskrcaju u nekoj luci i onda protutnjiš u 2 ograničena sata po turističkoj destinaciji u stampedu sup(a)utnika s istog, ili drugih kruzera ... pitam se kolko se idiota s takvih doživljaja kasnije zapita kaj im je to trebalo?Anabela ::Znaci da kruzer skinem sa liste ''must" ... pa sto ih ne evakuisu ... e svasta
besposlenpop ::.. pitam se kolko se idiota s takvih doživljaja kasnije zapita kaj im je to trebalo?
Moj rođak je konobaril na kruzeru, pa sam se i ja naslušal priča.Anabela ::besposlenpop ::.. pitam se kolko se idiota s takvih doživljaja kasnije zapita kaj im je to trebalo?
... sve si ti u pravu ... preko okeana nebi brodom , takve vode se bojim ... ali recimo gledala sam turu negde iz Venecije , nisam sigurna ... pa Jadranom , Egej pa kroz Bosfor ... i bilo je dosta iskrcavanja u planu ... negde 12 dana sa povratkom ... na last minute za 300 e ... pa tesko da cu sve to moci videti za toliko dana , dotaci se nekih zemalja i jesti za te pare .
Moja prijateljica radi na kruzeru kao medicinska sestra vec vise od 12 godina ... inace je uporopastila zdravlje ... operisala oba kuka i svasta nesto ali ona uglavnom gura oko Afrike ... sa sve somalijskim piratima ... dugo radi pa moze da bira ... ali krvav je to posao i gledano iz njenog ugla kad traca putnike ima tu bisera da te stomak zaboli od smeha
znaci manji kruzer ... na jedan spratbesposlenpop ::
Moj rođak je konobaril na kruzeru, pa sam se i ja naslušal priča.
Al generalno - nema doživljaja krstarenja, odnosno mora ak ne čuješ pljuskanje valova i drndanje motora, zveckanje šalica i čaša, ne osjetiš ljuljanje pod nogama, miris mazuta i brodskog mesinga, opip tikovine ili hrastovine - fućkaš sve te kockarnice, kozmetičke salone, kinodvorane, pozornice, butike i surogate na 18 paluba - to su fakat samo ploveći hoteli bez duše.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu