Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Ima tu svega ...

+3
Cat_
escaped
bazilija
7 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 5 od 22]

101Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 14:43

Gost

Anonymous
Gost

Alhambra ::
urbanstyle ::ja ne denem ništ silly ..samo yaya i sol brašno i mljeko..ali sve po malo i odvojeno mixam

ahahahaa Up
Pa hodala je u 6. gimnaziju. Twisted Evil

102Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 14:47

bazilija

bazilija

urbanstyle ::ja ne denem ništ Ima tu svega ... - Page 5 253468018 ..samo yaya i sol brašno i mljeko..ali sve po malo i odvojeno mixam
ma ja ih i ne pečem Ima tu svega ... - Page 5 277638789

103Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 14:51

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::
Alhambra ::
urbanstyle ::ja ne denem ništ silly ..samo yaya i sol brašno i mljeko..ali sve po malo i odvojeno mixam

ahahahaa Up
viš kak se znam ušaltat Very Happy
ka da si fetiva purgerica Up

104Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 14:53

Gost

Anonymous
Gost

i sta sad ... gde su te palacinke ... sve same teorije Ima tu svega ... - Page 5 364988687

105Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 14:57

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::i sta sad ... gde su te palacinke ... sve same teorije Ima tu svega ... - Page 5 364988687

Smile

Ima tu svega ... - Page 5 Palacinke

a sutra ćemo o ovakvima :good:

Ima tu svega ... - Page 5 Pala%25C4%258Dinke

106Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 15:02

Gost

Anonymous
Gost

... ogladnih momentalno Ima tu svega ... - Page 5 1371890812
ima pite od mesa od juce ... mogla bi se zavarati jednim parcetom

107Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 15:04

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::... ogladnih momentalno Ima tu svega ... - Page 5 1371890812
ima pite od mesa od juce ... mogla bi se zavarati jednim parcetom

tu su palačinke, Urby :good:

108Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 15:06

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::i sta sad ... gde su te palacinke ... sve same teorije Ima tu svega ... - Page 5 364988687

yebale vas palačinke..ispizdih se dok sam našla...

bela šta će ti palačinke...samo Ima tu svega ... - Page 5 S030

et to sam ti tila reć na temu palačinajaka Laughing

109Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 15:08

Gost

Anonymous
Gost

et to sam ti tila reć na temu palačinajaka Ima tu svega ... - Page 5 277638789

pa necu gajiti zabe u stomaku , netreba mi samo voda ... moze i nesto konkretno Ima tu svega ... - Page 5 2828593348

110Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 15:20

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::

et to sam ti tila reć na temu palačinajaka Ima tu svega ... - Page 5 277638789

pa necu gajiti zabe u stomaku , netreba mi samo voda ... moze i nesto konkretno Ima tu svega ... - Page 5 2828593348

na poslu sam ..ali si svaki dan ponesem ručak..danas jedem kiseli kupus sa klinčićima..volim aromatizirani kupus..oš malo

111Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 15:22

Gost

Anonymous
Gost

imali tu mesa Ima tu svega ... - Page 5 705485277
nisam sa klincicima nikad jela ... al moze
volim ja sve da probam

112Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 15:42

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::imali tu mesa Ima tu svega ... - Page 5 705485277
volim ja sve da probam

nema mesa..ja meso rijetko jedem...al kad ga jedem, onda brate jedem Laughing

113Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 15:47

Gost

Anonymous
Gost

volim ja sve da probam

nema mesa..ja meso rijetko jedem...al kad ga jedem, onda brate jedem Ima tu svega ... - Page 5 277638789

aj onda na kuvanje , pisi recepis da vidim kako to zvuci
meni nesto naginje na podvarak bez mesa sto nije lose

114Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 15:50

Gost

Anonymous
Gost

volim ja sve da probam

nema mesa..ja meso rijetko jedem...al kad ga jedem, onda brate jedem Ima tu svega ... - Page 5 277638789

čekaj...tebi sinapse nisu u livelu Laughing

ja sam na poslu...i sinoć sam to kuhala..ponila u tečici..i evo već pojela..sad mi yayan donio kafu...

receptor jednostavan ...na kapuli išufigaš kiseli kupus dodaš petrusimula i češnjaka,dodaš pet zrna kličića. ...i malo konšerve..zalijaeš sa vodom ..poklopiš i kuhaš...

kad se skuha izvadiš klinčiće van..jer su zajebati kad ih ugrizeš...

115Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 15:55

Gost

Anonymous
Gost

čekaj...tebi sinapse nisu u livelu Ima tu svega ... - Page 5 277638789

ja sam na poslu...i sinoć sam to kuhala..ponila u tečici..i evo već pojela..sad mi yayan donio kafu...

receptor jednostavan ...na kapuli išufigaš kiseli kupus dodaš petrusimula i češnjaka,dodaš pet zrna kličića. ...i malo konšerve..zalijaeš sa vodom ..poklopiš i kuhaš...

ako si na poslu ... mozes i iz glave a ne sa papira Ima tu svega ... - Page 5 253468018

e sad prevod Ima tu svega ... - Page 5 277638789
konsherva?
i koliko vode , malo za dinstanje ili ga pokrijes vodom pa ima malo vise tecnosti ?

116Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 15:58

Gost

Anonymous
Gost

čekaj...tebi sinapse nisu u livelu Ima tu svega ... - Page 5 277638789

ako si na poslu ... mozes i iz glave a ne sa papira Ima tu svega ... - Page 5 253468018

e sad prevod Ima tu svega ... - Page 5 277638789
konsherva?
i koliko vode , malo za dinstanje ili ga pokrijes vodom pa ima malo vise tecnosti ?

konšerva u tubi Laughing

paradajz iz tube-koncentrat

117Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 16:00

Gost

Anonymous
Gost

paradajz iz tube-koncentrat

eeeeeeeeeeee takooooo ... pricaj srpski da te ceo svet razume Ima tu svega ... - Page 5 277638789

118Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 22:23

Gost

Anonymous
Gost

Strava na kruzeru - putnici se tuku zbog hrane, fekalije cure na sve strane

Putnici s luksuznog kruzera Carnival Triumph, koji se u nedjelju nasukao u Meksičkom zaljevu, prepušteni su pukom preživljavanju. Na brodu nema struje ni vode, a ponestaje i hrane pa izbijaju tuče među putnicima.
Tri dana traje agonija 4.200 putnika i članova posade kruzera Carnival Triumph koji je nakon požara u strojarnici ostao bez pogona, i to na otvorenom moru, 150 kilometara od poluotoka Yucata.

Prema informacijama koje pristižu s broda, stanje je zabrinjavajuće. Da bi dobili hamburgere i hladne sendviče, napravljene od luka i krastavaca, putnici satima čekaju u redovima. Zbog nedostatka hrane na brodu su počele izbijati i tučnjave.
"Ljudi se tuku zbog hrane i stvari, kao gomila divljaka", rekao je Brent Nutt, čije su supruga i sestra zarobljene na brodu.

"Supruga mi je rekla da su odvodne cijevi popucale i da su WC-i prepuni. Fekalije su se izlile po cijelom katu", ispričao je Nutt za CNN.

Kada ga je supruga prvi put nazvala nakon nesreće, u nedjelju navečer, plakala je i bila je u velikom strahu, jer joj se činilo da se brod jako nagnuo na jednu stranu.

Veliku nuždu da obavljaju u vrećice

Budući da na brodu radi samo pet kupaonica s WC-ima, putnici su prisiljeni obavljati nuždu posvuda po brodu. Osoblje broda zamolilo je putnike da uriniraju u tuš kabine, a veliku nuždu obavljaju u vrećice.

Tepisi u kabinama natopljeni su urinom, a voda curi iz začepljenih sanitarnih odvoda. Fekalije cure posvuda.

Zbog smrada koji se širi kabinama, putnici su prisiljen spavati u šatorima na palubi.

"Odvratno je. Ovo je najgora stvar koja se dogodila", ispričala je putnica Ann Barlow, i dodala da je situacija nepodnošljiva i zbog velike vrućine.

Iščekivanje četvrtka

U ponedjeljak je do kruzera stigao i remorker, koji je započeo vuču pokvarenog kruzera. Svi nestrpljivo iščekuju četvrtak kada bi se Carnival Triumph trebao dotegliti do Alabame.

Pomoć pokvarenom brodu stigla je na Carnival Legendu, ali ovaj sestrinski brod dostavio je samo hranu i čamce za spašavanje.

Lepo nam je, dobro nam je, praf nam budi, sami smo si krivi ...

119Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 22:39

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::.. e zato ja nepravim palacinke Ima tu svega ... - Page 5 1453884616

ja pravim, al odokativno, ne zamaram se temperaturama ni receptima

120Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 23:09

Gost

Anonymous
Gost

Znaci da kruzer skinem sa liste ''must" Ima tu svega ... - Page 5 1371890812 ... pa sto ih ne evakuisu ... e svasta

121Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 23:24

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::Znaci da kruzer skinem sa liste ''must" Ima tu svega ... - Page 5 1371890812 ... pa sto ih ne evakuisu ... e svasta
Meni je taj pojam turizma uopće naopak i bezvezan - platiš krstarenje pri čemu praktički nemaš nikakvog doticaja s morem - kupaš se u brodskim bazenima, sunčaš na umjetnim "plažama" (dapače, neki čak imaju i umjetne valove na najvišoj palubi), more gledaš ko Lasta iz svog nebodera, krećeš se u brodskim salonima koji su apriori uređeni da izgledaju "ko da nisu na brodu" (!), ploviš s gomilom potpuno nepoznatih ljudi ... tek jednom dnevno te iskrcaju u nekoj luci i onda protutnjiš u 2 ograničena sata po turističkoj destinaciji u stampedu sup(a)utnika s istog, ili drugih kruzera ... pitam se kolko se idiota s takvih doživljaja kasnije zapita kaj im je to trebalo?

A doživljaj sa požarom & kuršlusom je fakat za sjećanje! Zubo

122Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 23:37

Gost

Anonymous
Gost

besposlenpop ::.. pitam se kolko se idiota s takvih doživljaja kasnije zapita kaj im je to trebalo? Ima tu svega ... - Page 5 2493160508

Ima tu svega ... - Page 5 705485277 ... sve si ti u pravu ... preko okeana nebi brodom , takve vode se bojim ... ali recimo gledala sam turu negde iz Venecije , nisam sigurna ... pa Jadranom , Egej pa kroz Bosfor ... i bilo je dosta iskrcavanja u planu ... negde 12 dana sa povratkom ... na last minute za 300 e ... pa tesko da cu sve to moci videti za toliko dana , dotaci se nekih zemalja i jesti za te pare .
Moja prijateljica radi na kruzeru kao medicinska sestra vec vise od 12 godina ... inace je uporopastila zdravlje ... operisala oba kuka i svasta nesto ali ona uglavnom gura oko Afrike ... sa sve somalijskim piratima Ima tu svega ... - Page 5 2493160508... dugo radi pa moze da bira ... ali krvav je to posao i gledano iz njenog ugla kad traca putnike ima tu bisera da te stomak zaboli od smeha

123Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 13/2/2013, 23:41

Gost

Anonymous
Gost

aaaaaaaaaaaaa ... ja o vuku a vuk na vrata ... internetska doduse Ima tu svega ... - Page 5 98290982
taman pominjem prijateljicu koju nisam cula mesecima ... a ona HOP ... javlja se ... prizvala sam je Ima tu svega ... - Page 5 3597588207

124Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 14/2/2013, 00:13

Gost

Anonymous
Gost

besposlenpop ::.. pitam se kolko se idiota s takvih doživljaja kasnije zapita kaj im je to trebalo? Ima tu svega ... - Page 5 2493160508

Ima tu svega ... - Page 5 705485277 ... sve si ti u pravu ... preko okeana nebi brodom , takve vode se bojim ... ali recimo gledala sam turu negde iz Venecije , nisam sigurna ... pa Jadranom , Egej pa kroz Bosfor ... i bilo je dosta iskrcavanja u planu ... negde 12 dana sa povratkom ... na last minute za 300 e ... pa tesko da cu sve to moci videti za toliko dana , dotaci se nekih zemalja i jesti za te pare .
Moja prijateljica radi na kruzeru kao medicinska sestra vec vise od 12 godina ... inace je uporopastila zdravlje ... operisala oba kuka i svasta nesto ali ona uglavnom gura oko Afrike ... sa sve somalijskim piratima Ima tu svega ... - Page 5 2493160508... dugo radi pa moze da bira ... ali krvav je to posao i gledano iz njenog ugla kad traca putnike ima tu bisera da te stomak zaboli od smeha
Moj rođak je konobaril na kruzeru, pa sam se i ja naslušal priča. Zubo
Al generalno - nema doživljaja krstarenja, odnosno mora ak ne čuješ pljuskanje valova i drndanje motora, zveckanje šalica i čaša, ne osjetiš ljuljanje pod nogama, miris mazuta i brodskog mesinga, opip tikovine ili hrastovine - fućkaš sve te kockarnice, kozmetičke salone, kinodvorane, pozornice, butike i surogate na 18 paluba - to su fakat samo ploveći hoteli bez duše. Bleh

125Ima tu svega ... - Page 5 Empty Re: Ima tu svega ... 14/2/2013, 00:22

Gost

Anonymous
Gost

besposlenpop ::
Moj rođak je konobaril na kruzeru, pa sam se i ja naslušal priča. Ima tu svega ... - Page 5 2493160508
Al generalno - nema doživljaja krstarenja, odnosno mora ak ne čuješ pljuskanje valova i drndanje motora, zveckanje šalica i čaša, ne osjetiš ljuljanje pod nogama, miris mazuta i brodskog mesinga, opip tikovine ili hrastovine - fućkaš sve te kockarnice, kozmetičke salone, kinodvorane, pozornice, butike i surogate na 18 paluba - to su fakat samo ploveći hoteli bez duše. Ima tu svega ... - Page 5 2736117800
znaci manji kruzer ... na jedan sprat Ima tu svega ... - Page 5 4006036031
salim se ... velike su razlike i zaista nema tog osecaja plovidbe ako ti nije voda blizu ... samo sto mislim da cu se na dalje drzati plaza Ima tu svega ... - Page 5 2493160508

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 5 od 22]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu