besposlenpop ::Pa ja, ode i papa u p.m.escaped ::urbanstyle ::danas je trinaesti ..počinje korizma..a vi se raspisali o delicijama
mi smo reformatori. reformiramo Crkvu i njene običaje...
i ti si u istoj kašeti..tebi počela korizma
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
besposlenpop ::Pa ja, ode i papa u p.m.escaped ::urbanstyle ::danas je trinaesti ..počinje korizma..a vi se raspisali o delicijama
urbanstyle ::escaped ::urbanstyle ::danas je trinaesti ..počinje korizma..a vi se raspisali o delicijama
crkvu treba reformirati..to se slažem .. hrvatske i kršćanske običaje i tradiciju , ne treba dirati....
ali ljude kršćane koji su postali konzumentaristi i od finih tradicija napravili cirkus - da i njih treba reformirati
A ka'je najgluplje - i završava uoči uskrsa!urbanstyle ::besposlenpop ::Pa ja, ode i papa u p.m.escaped ::
urbanstyle ::besposlenpop ::Pa ja, ode i papa u p.m.escaped ::
pa šta fali biti s običajima u srednjem vijeku...srednji vijek je era skromnosti...escaped ::urbanstyle ::escaped ::
crkvu treba reformirati..to se slažem .. hrvatske i kršćanske običaje i tradiciju , ne treba dirati....
ali ljude kršćane koji su postali konzumentaristi i od finih tradicija napravili cirkus - da i njih treba reformirati
ma ko dira rvate? rvati su ortodoksni papani oni su se sa svojim kršćanskim običajima vratili u srednji vijek.
Eee ... ak dođeš kupovat mlin ( ), došel bum u kafić s termosicom!Alhambra ::urbanstyle ::besposlenpop ::
Pa ja, ode i papa u p.m.
ni kavu više ne sme
ja malo ulja stavim u tijesto tako da ne stavljam ulje u tavu, tava je keramička pa ništa ne zagarabesposlenpop ::Meni ne stignu zgoret.Alhambra ::escaped ::
jebote, šta to znači " tava ugrijana ali ne previše" ???
to znači, da mora biti ugrijana, ali ne do te mjere da ti na njoj one 3 kapi ulja gore
trebaš imat osjećaj za filing...kapiraš?
Samo zaliješ tijesto i odma se 'ladi ... i čim se odvoji, okrećem ...
Gotova je čim se s druge strane zadimi (i ja pečem tanke, al čim bleđe).
urbanstyle ::pa šta fali biti s običajima u srednjem vijeku...srednji vijek je era skromnosti...escaped ::urbanstyle ::escaped ::
ma ko dira rvate? rvati su ortodoksni papani oni su se sa svojim kršćanskim običajima vratili u srednji vijek.
Pa ko ne stavlja?bazilija ::ja malo ulja stavim u tijesto tako da ne stavljam ulje u tavu, tava je keramička pa ništa ne zagarabesposlenpop ::Meni ne stignu zgoret.Alhambra ::
to znači, da mora biti ugrijana, ali ne do te mjere da ti na njoj one 3 kapi ulja gore
što mi znamo o srednjem vijeku kad su većinu knjiga spalili?urbanstyle ::pa šta fali biti s običajima u srednjem vijeku...srednji vijek je era skromnosti...escaped ::urbanstyle ::
besposlenpop ::Eee ... ak dođeš kupovat mlin ( ), došel bum u kafić s termosicom!Alhambra ::urbanstyle ::
ni kavu više ne sme
radenska mi ne treba, svejedno imaju one rupicebesposlenpop ::Pa ko ne stavlja?bazilija ::ja malo ulja stavim u tijesto tako da ne stavljam ulje u tavu, tava je keramička pa ništa ne zagarabesposlenpop ::
Meni ne stignu zgoret.
I Radensku tri srca ...
... a onda je Dante napisal "Pakao" ...bazilija ::što mi znamo o srednjem vijeku kad su većinu knjiga spalili?urbanstyle ::pa šta fali biti s običajima u srednjem vijeku...srednji vijek je era skromnosti...escaped ::
bazilija ::ja malo ulja stavim u tijesto tako da ne stavljam ulje u tavu, tava je keramička pa ništa ne zagarabesposlenpop ::Meni ne stignu zgoret.Alhambra ::
Pređite na nemasnu hranu.Alhambra ::besposlenpop ::Eee ... ak dođeš kupovat mlin ( ), došel bum u kafić s termosicom!Alhambra ::
ni kavu više ne sme
odustala sam od njega Pope, imam i ovak dost pizdarija s čepljenjem zbog masnoća
u kojem su ono krugu izdajnici koji zabijaju prijateljima nož u leđa?besposlenpop ::... a onda je Dante napisal "Pakao" ...bazilija ::što mi znamo o srednjem vijeku kad su većinu knjiga spalili?urbanstyle ::
pa šta fali biti s običajima u srednjem vijeku...srednji vijek je era skromnosti...
Alhambra ::urbanstyle ::besposlenpop ::
Pa ja, ode i papa u p.m.
ni kavu više ne sme
besposlenpop ::Pa ko ne stavlja?bazilija ::ja malo ulja stavim u tijesto tako da ne stavljam ulje u tavu, tava je keramička pa ništa ne zagarabesposlenpop ::
Meni ne stignu zgoret.
I Radensku tri srca ...
Alhambra ::besposlenpop ::Pa ko ne stavlja?bazilija ::
ja malo ulja stavim u tijesto tako da ne stavljam ulje u tavu, tava je keramička pa ništa ne zagara
I Radensku tri srca ...
ja...bez ulja u tijestu
radensku ak imam i ak se sjetim, al najčešće ne ni to.
probaj malo det konjaka ili ruma, imaju onda fini gešmak
Ne znam, nisam čital ... mogel bi Esko znat, navodno je pisac bil inspirirat u njegovom gradu ...bazilija ::u kojem su ono krugu izdajnici koji zabijaju prijateljima nož u leđa?besposlenpop ::... a onda je Dante napisal "Pakao" ...bazilija ::
što mi znamo o srednjem vijeku kad su većinu knjiga spalili?
Ja denem ruma, limunovu koricu i cimeta ... kad se setim.Alhambra ::besposlenpop ::Pa ko ne stavlja?bazilija ::
ja malo ulja stavim u tijesto tako da ne stavljam ulje u tavu, tava je keramička pa ništa ne zagara
I Radensku tri srca ...
ja...bez ulja u tijestu
a jemput sam dela naribane jabuke....ma,prefino :good:besposlenpop ::Ja denem ruma, limunovu koricu i cimeta ... kad se setim.Alhambra ::besposlenpop ::
Pa ko ne stavlja?
I Radensku tri srca ...
ja...bez ulja u tijestu
urbanstyle ::ja ne denem ništ ..samo yaya i sol brašno i mljeko..ali sve po malo i odvojeno mixam
viš kak se znam ušaltatAlhambra ::urbanstyle ::ja ne denem ništ ..samo yaya i sol brašno i mljeko..ali sve po malo i odvojeno mixam
ahahahaa
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu