Ak nije - onda je Veliko predratno ostrvo.bazilija ::proba nemoj mu rećbesposlenpop ::Ada Ciganlija?proba ::
štoja ka škutor nemogu imat svoj otok , još ako san propisno valcivikova krsni list
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ak nije - onda je Veliko predratno ostrvo.bazilija ::proba nemoj mu rećbesposlenpop ::Ada Ciganlija?proba ::
štoja ka škutor nemogu imat svoj otok , još ako san propisno valcivikova krsni list
Gle stvarno ... još smo kod Cigojnera.g_host ::fakat ste odlučili sjebati temu
g_host ::fakat ste odlučili sjebati temu
besposlenpop ::Gle stvarno ... još smo kod Cigojnera.g_host ::fakat ste odlučili sjebati temu
bazilija ::sad sam ja skontala
i proba je cigo
bazilija ::sad sam ja skontala
i proba je cigo
Ma piši - bar je tebi širok Dunav, ravan Srem ...g_host ::...
jedino sam ja shvatila temu ozbiljno,
...
RomMel.g_host ::bazilija ::sad sam ja skontala
i proba je cigo
i proba?
zar ima još koji?
mi smo lijepo pisali na temi dok ti nisi počela lijepiti neke glupostig_host ::besposlenpop ::Gle stvarno ... još smo kod Cigojnera.g_host ::fakat ste odlučili sjebati temu
ali ok, ovo mi je tek početak na forumu (mislim drugi početak)
pa dok se snađem
jesi!proba ::bazilija ::sad sam ja skontala
i proba je cigo
nisan čergemi
bazilija ::mi smo lijepo pisali na temi dok ti nisi počela lijepiti neke glupostig_host ::besposlenpop ::
Gle stvarno ... još smo kod Cigojnera.
pa dok se snađem
čuj, čatajte, pisali smo mi fino a ti si :bliss: s neta nečije tuđe uratkeg_host ::bazilija ::mi smo lijepo pisali na temi dok ti nisi počela lijepiti neke glupostig_host ::
pa dok se snađem
chatajte na ostalih stosedamdesetosam tema,
ovu ne dam...NE DAM!!!
bazilija ::čuj, čatajte, pisali smo mi fino a ti si s neta nečije tuđe uratkeg_host ::bazilija ::
mi smo lijepo pisali na temi dok ti nisi počela lijepiti neke gluposti
ovu ne dam...NE DAM!!!
tvoje, ma kakve da su, dašta!g_host ::bazilija ::čuj, čatajte, pisali smo mi fino a ti si s neta nečije tuđe uratkeg_host ::
ovu ne dam...NE DAM!!!
pa da, šta fali,
neću valjda lepiti svoje skalamerije...mada
ma ipak neću
Nedaj se Ines!g_host ::
misliš da neću?
e pa zajebao se onaj ko je mislio da će me pokolebati na ovoj temi
...
besposlenpop ::Gle stvarno ... još smo kod Cigojnera.g_host ::fakat ste odlučili sjebati temu
g_host ::rađe me spamirajte
inače, juče sam kupila hrpu konca i meračim ovih dana da započnem dve ,tri stvarčice (heklane iliti kukičane)
ako šta uspem da izvedem, bićete pravovremeno obajviješteni o tom poduhvatu
Cat_ ::g_host ::rađe me spamirajte
inače, juče sam kupila hrpu konca i meračim ovih dana da započnem dve ,tri stvarčice (heklane iliti kukičane)
ako šta uspem da izvedem, bićete pravovremeno obajviješteni o tom poduhvatu
Jednu malu heklanu ili kukicanu dekoraciju za preko televizora? Ili jos bolje, za auto!
Ne znam da heklam, kukicam i sl. U skoli sam samo naucila da pletem. Klot i frket. I ono pletenje kockica i pletenica. To mi se veoma dopalo, pa sam u radnom naletu za tatu isplela shal duzine 3-4 metra. Jedva su me zaustavili da ne pletem dalje...u duzinu...
Mama me je naucila da vezem.
sonja_ericsson ::besposlenpop ::Gle stvarno ... još smo kod Cigojnera.g_host ::fakat ste odlučili sjebati temu
sadče baza kavu skuvat
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu