jel čuješ plač diteta na škoju?proba ::Cat_ ::A Proba je u Nemackoj.
Citaju nas i dva Japanca, jedan Kinez, nekoliko Amerikanaca.... Bazin smajlic.
prčijate njemac,,,jasan otoćan
gori mi je ćuka od neta
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
jel čuješ plač diteta na škoju?proba ::Cat_ ::A Proba je u Nemackoj.
gori mi je ćuka od neta
bazilija ::
aaaahahahahhaha dobro su se zamaskirali. Kinez će sve da iskopira, Amerikanac će skontat koga može iskoristi, jedino mi taj Japanac nije jasan, koji kurac taj radi ovdje
Proba je 100% japanac, djeluje nekako skroz budalastoCat_ ::bazilija ::
aaaahahahahhaha dobro su se zamaskirali. Kinez će sve da iskopira, Amerikanac će skontat koga može iskoristi, jedino mi taj Japanac nije jasan, koji kurac taj radi ovdje
Imali smo cak dva Japanca. Jedan je upravo pobegao, cim je video/la/lo da je otkriven. Plasljiva neka osoba...
A luda je ova karta. Skroz sam bila zaboravila na nju.
Cat_ ::bazilija ::
Imali smo cak dva Japanca. Jedan je upravo pobegao, cim je video/la/lo da je otkriven. Plasljiva neka osoba...
primamo samo čvrste momke, litonje neka bježe glavom bez obzira!Cat_ ::Sad nam je i Kinez utekao...
Bazo, zasto si nam preplasila Kineza?
Cin Cao, vrati se, molim te. Nece tebi Baza nista...
ođekarce ništa ne visi, nek im tam visi baš nas briga!proba ::Cat_ ::bazilija ::
sotizin japancon proksira esko ,,, glumi navalu ,,,eno pizdun daje dvesta seeeeeeeerpski denara ko se ućlani nonomo i stalno visi
primamo samo čvrste momke, litonje neka bježe glavom bez obzira!
onaj drugi je ding sjao pingCat_ ::bazilija ::
primamo samo čvrste momke, litonje neka bježe glavom bez obzira!
A meni je Cin Cao bas postao drag... Pogotovo od kako sam ovako nazvala.
Ako je ipak zensko u pitanju nazvacu je Jun Jin. Sestra od tetke od Cin Caa...
onaj drugi je ding sjao ping
Poslednji izmenio proba dana 7/3/2013, 14:27, izmenjeno ukupno 1 puta
šta ću ja s japancima oni bi stalno nešto radili, vodi ih sebi, nego di gledate toju mapu?Cat_ ::bazilija ::
onaj drugi je ding sjao ping
Ne, ne, Bazo, dva Japanca, ali samo jedan Kinez. Ne hvataj mi se za Cin Caa, pa sta ti je!
Ti uzmi ove Japance. Mali su, ali radisni!
šta ću ja s japancima oni bi stalno nešto radili, vodi ih sebi, nego di gledate toju mapu?
Kakvu skalameriju?bazilija ::joj, Kate, viš da te Pop navodi na to da kačiš tu skalameriju?Cat_ ::besposlenpop ::
Catica, nedaj se smest ... viš da te Barazilija zajebaje.
A da? Nista ja ne kuzim...
Ko me sve danas zeza?
Kreso me je na pocetku vozao kako je hteo, jer sam stvarno mislila da sve sto napise, napise ozbiljno. Ali nisam bila jedina. Zapravo sam ga kasnije medju prvima provalila da se vecinom igra.
Cat_ ::bazilija ::
šta ću ja s japancima oni bi stalno nešto radili, vodi ih sebi, nego di gledate toju mapu?
Ovo je presedan. Ja nekom nesto na forumu objasnjavam - gde se nalazi i kako se koristi - jer sam obicno medju poslednjima, koja sve te opcije savlada.
Dole, desno, stoji mali natpis online. Klikni na njega.
I zato sam, sam, sam, uradi sam,zingaro ::Ode moja tema u kuratz..
zingaro ::Ode moja tema u kuratz..
Uči jezik.bazilija ::aaaahahahahhaha dobro su se zamaskirali. Kinez će sve da iskopira, Amerikanac će skontat koga može iskoristi, jedino mi taj Japanac nije jasan, koji kurac taj radi ovdjeCat_ ::A Proba je u Nemackoj.
a jebiga, vas više zanima publika nego ljudi koji su tu da s njima porazgovarate, kao da svaki trenutak kad sam tu nije prava dragocjenostproba ::Cat_ ::bazilija ::
Ovo je presedan. Ja nekom nesto na forumu objasnjavam - gde se nalazi i kako se koristi - jer sam obicno medju poslednjima, koja sve te opcije savlada.
Dole, desno, stoji mali natpis online. Klikni na njega.
nezna ona doć dole
Iz Bosanske Otoke ...proba ::
...
besposlenpop ::Iz Bosanske Otoke ...proba ::
...
a jebiga, vas više zanima publika nego ljudi koji su tu da s njima porazgovarate, kao da svaki trenutak kad sam tu nije prava dragocjenost
Ada Ciganlija?proba ::
štoja ka škutor nemogu imat svoj otok , još ako san propisno valcivikova krsni list
proba nemoj mu rećbesposlenpop ::Ada Ciganlija?proba ::
štoja ka škutor nemogu imat svoj otok , još ako san propisno valcivikova krsni list
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu