lena ::je bila su dva časopisa definitivno...i sam svoj majstor i uradi sam....majstor je bio bolji....
(đe'm Patak?!)
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
lena ::je bila su dva časopisa definitivno...i sam svoj majstor i uradi sam....majstor je bio bolji....
urbanstyle ::bazilija ::kad vam otpadne dugme s kaputa, možete ga sami prišiti, za to vam treba samo igla i konac
besposlenpop ::Zayebata je i cikla.urbanstyle ::bazilija ::
e baš ću ti doći s majicom pokapanom sokom od višanja
ma uvaljaj se u višnju i murvu
ali i ta višnja je zajebana..pa nemožeš ruke očistiti od nje danimaaa....isto kao i kada čistiš bob..eto ako netko zna kako ruke oprati..
urbanstyle ::lena ::urbanstyle ::
nisi probala ....to se ne važi
al sam čula!!!časna pijonirska
ma ja to sve pozaboravljam..jedino sam otkrila šemu kak oprat špaher od rosfraja i teče...
pomišaš sve skupa kavsinu..arf i onu žicu za rofr. suđe opališ po tome..ispreš i šljašti see ko krešina čelenka
sonja_ericsson ::urbanstyle ::bazilija ::kad vam otpadne dugme s kaputa, možete ga sami prišiti, za to vam treba samo igla i konac
jel to grunf piso ???
besposlenpop ::lena ::je bila su dva časopisa definitivno...i sam svoj majstor i uradi sam....majstor je bio bolji....
(đe'm Patak?!)
g_host ::meni je ovo skroz dobra ideja kad imaš neki oluk viška..a uvek se neki nađe, jel
a i originalna ideja, malo za promemu od onih klasičnih i standardnih saksija i žardinjera.
inače, ova tema je pravo za mene, volim te majstorije-pizdarije, ali ništa fensi šmensi...meni je fora otići recimo na vojni otpad i skontat neki dobar sanduk ili kakvu limenu posudu, šipke za nešto, limenu vojničku kasetu(ormarić) i od toga skontati nešto zanmljivo..tako sam pre mojim curama pravila razne pizdarije za sobu...kutije za igračke, vješalice za odeću, ladice za sitnice, lampe, police za knjige...sad su velike i konačno su me odyebale uz napomenu: mama, dosta je tog garbage fazona, hoćemo nov nameštaj
ma, nakarada živa. možeš li zamisliti tu skalameriju da ti visi na kući?Cat_ ::Oluk deluje previse plitko da bi biljcice u njemu mogle tako fino porasti...
o živote!zingaro ::od stare singerice mashine ,,napravio sam umivaonik...nije tak ni loshe..
bazilija ::o živote!zingaro ::od stare singerice mashine ,,napravio sam umivaonik...nije tak ni loshe..
taj umivaonik vjerojatno služi samo da mu se začepi odvod i ni za šta drugo
Cat_ ::Oluk deluje previse plitko da bi biljcice u njemu mogle tako fino porasti...
znači dobro sam skužila za nokatzingaro ::bazilija ::o živote!zingaro ::od stare singerice mashine ,,napravio sam umivaonik...nije tak ni loshe..
jock,,,kad pustish vodu,,,onda singeritza pochne da shtema,,,al polukugla boje jantara svakako ide uz zidni moozaik,,koji okruzuje trodimenzionalno ogledalo
bazilija ::znači dobro sam skužila za nokatzingaro ::bazilija ::
o živote!
jock,,,kad pustish vodu,,,onda singeritza pochne da shtema,,,al polukugla boje jantara svakako ide uz zidni moozaik,,koji okruzuje trodimenzionalno ogledalo
polukugla boje jantara, to pretpostavljam da je polovina nekog slupanog lustera iz mjesne crkve ili tako nekog objekta, a trodimenzionalno ogledalo je nešto što još viđam na seoskim grobljima, još ga dodatno ukrase diiivnim plastičnim ružicama
bazilija ::
ma, nakarada živa. možeš li zamisliti tu skalameriju da ti visi na kući?
bazilija ::jučer mi kolegica rekla da mi cipele izgledaju kao one keramičke cipele u koje ljudi sade cvijeće
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu