bazilija ::kad vam otpadne dugme s kaputa, možete ga sami prišiti, za to vam treba samo igla i konac
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
bazilija ::kad vam otpadne dugme s kaputa, možete ga sami prišiti, za to vam treba samo igla i konac
lako je tebi ... ja imam samo domace belo ... nemogu mu kontriratbazilija ::
jesam ja, ali ja uglavnom pijem domaća vina
e baš ću ti doći s majicom pokapanom sokom od višanjaurbanstyle ::Anabela ::Dali je iko ovo probao ??bazilija ::
a ako se poliješ crnim vinom, brže-bolje zalij to bijelim vinom, neće ostati neoperiva mrlja
Ja jesam ... i to uopste ne funkcionise ... lazu samo tako .
Mozda je to vazilo nekad za domaca vina bez hemikalija ... kod kupovnih ne radi posao
ma ja to nisam nikad radila..kad mi se prolije crveno vino po finom bijelom stolnjaku..prvo zabeštimam ko kočijaš....uglavnom odnesem u praonu jer tamo najbolje skidaju fleke..s čim to rade ne znamima me ....
a inače sam alergična na fleke..ne volim vidjeti nikoga ak ima neke fleke po odjeći...brrr
Sad si me setila kak je Drago Bahun prodaval nevidljive ribice!!!bazilija ::pa tamo gdje ti je pao poriluk i napravio nevidljivu fleku, picajzlobesposlenpop ::Pa gde - kad se ne vidi?!bazilija ::
probaj s puderom, od pudera ne ostaju fleke, samo nemoj utrljavati nego napraši pa utapkaj.
ja ne bih nosila u kemijsku čistionicu jer dobiješ nešto sasvim druge kvalitete, fuj!
Kaj da delam kad nemam više gumba?bazilija ::kad vam otpadne dugme s kaputa, možete ga sami prišiti, za to vam treba samo igla i konac
bazilija ::e baš ću ti doći s majicom pokapanom sokom od višanjaurbanstyle ::Anabela ::Dali je iko ovo probao ??
Ja jesam ... i to uopste ne funkcionise ... lazu samo tako .
Mozda je to vazilo nekad za domaca vina bez hemikalija ... kod kupovnih ne radi posao
ma ja to nisam nikad radila..kad mi se prolije crveno vino po finom bijelom stolnjaku..prvo zabeštimam ko kočijaš....uglavnom odnesem u praonu jer tamo najbolje skidaju fleke..s čim to rade ne znamima me ....
a inače sam alergična na fleke..ne volim vidjeti nikoga ak ima neke fleke po odjeći...brrr
Ne voliš ti mene ni inače.urbanstyle ::...ne volim vidjeti nikoga ak ima neke fleke po odjeći...brrr
besposlenpop ::Ne voliš ti mene ni inače.urbanstyle ::...ne volim vidjeti nikoga ak ima neke fleke po odjeći...brrr
Zayebata je i cikla.urbanstyle ::bazilija ::e baš ću ti doći s majicom pokapanom sokom od višanjaurbanstyle ::
ma uvaljaj se u višnju i murvu
ali i ta višnja je zajebana..pa nemožeš ruke očistiti od nje danimaaa....isto kao i kada čistiš bob..eto ako netko zna kako ruke oprati..
Ma vidjeti!urbanstyle ::besposlenpop ::Ne voliš ti mene ni inače.urbanstyle ::...ne volim vidjeti nikoga ak ima neke fleke po odjeći...brrr
pa pope..ti nikak ne spadaš u tu kategoriu...s flekama il bez njih
svitnjak i zaveži, ko prava penabesposlenpop ::Kaj da delam kad nemam više gumba?bazilija ::kad vam otpadne dugme s kaputa, možete ga sami prišiti, za to vam treba samo igla i konac
nasapunaš ruke i trljaš o betonurbanstyle ::bazilija ::e baš ću ti doći s majicom pokapanom sokom od višanjaurbanstyle ::
ma uvaljaj se u višnju i murvu
ali i ta višnja je zajebana..pa nemožeš ruke očistiti od nje danimaaa....isto kao i kada čistiš bob..eto ako netko zna kako ruke oprati..
a majke ti, moš mislit što bi ljudi mislili da me vide kako vitlam kesom kumpiraAnabela ::Jesi probala sa limuntusom ?
Mladi krompicrici ... uskoro ce
stave se u najlon kesu i preko njih dobraaa saka soli .. i onda buckati , vitlati kesom .... skoro da sama ljuska otpadne .. posle jos malo doradis ruke limuntusom ako u pranju krompirica prime malo boje
A tek Cigo ...urbanstyle ::pa ja ću krepat od ovih vaših savjeta
a mozes tako radit i pedikir ... ako bas nisi pravila beton sa peskom jedinicabazilija ::
nasapunaš ruke i trljaš o beton
pedikir samo na glavnim gradskim trgovimaAnabela ::a mozes tako radit i pedikir ... ako bas nisi pravila beton sa peskom jedinicabazilija ::
bazilija ::pedikir samo na glavnim gradskim trgovimaAnabela ::a mozes tako radit i pedikir ... ako bas nisi pravila beton sa peskom jedinicabazilija ::
Anabela ::a mozes tako radit i pedikir ... ako bas nisi pravila beton sa peskom jedinicabazilija ::
ajoooj al Ambra se zgražava nad tom pedikurom na moru pa ćemo to izbjegavati.urbanstyle ::Anabela ::a mozes tako radit i pedikir ... ako bas nisi pravila beton sa peskom jedinicabazilija ::
ahahaha..kak sa fleka dođemo do pedikure...al nula je piesak..nula
đojka grata pete na mulu od kamenu stinu...a to sam vidila još puno žena da rade..ima jedna susjeda koja donese šampon za kosu i pere kosu u moru
bazilija ::ajoooj al Ambra se zgražava nad tom pedikurom na moru pa ćemo to izbjegavati.urbanstyle ::Anabela ::
a mozes tako radit i pedikir ... ako bas nisi pravila beton sa peskom jedinica
đojka grata pete na mulu od kamenu stinu...a to sam vidila još puno žena da rade..ima jedna susjeda koja donese šampon za kosu i pere kosu u moru
ps. prošlog ljeta u boki kotorskoj, u perastu, na terasi kraj jednog restorana su prali tepih i sapunicu sapirali u more
Poslednji izmenio urbanstyle dana 5/3/2013, 15:54, izmenjeno ukupno 1 puta
E, sad, ne mogu točno da se setim je li sapunica bila organskaurbanstyle ::bazilija ::ajoooj al Ambra se zgražava nad tom pedikurom na moru pa ćemo to izbjegavati.urbanstyle ::
ps. prošlog ljeta u boki kotorskoj, u perastu, na terasi kraj jednog restorana su prali tepih i sapunicu sapirali u more
ludjaci...štaš drugo reć..
fkt.će nas czingo zatuć..vidi teme
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu