Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
I nakon toga bi morao staviti "kljuc u bravu" jer umjesto da je gume i felge prodavao, on se s njima zajebavao.urbanstyle ::fora je ono sa automobilskim gumama..svaki vulkanizer bi trebao svoju okućnicu oko radione ovako uresiti
Imperator-1665 ::P.S.
Zenska logika.
Il da citiram malog Ciku iz starog TV serijala "Kapetan Mikula mali" : "E pameti, žensko blago".
ima jedan veliki problem što se tiče "sam svoj majstor" za one koji žive u vukojebinama poput rvacke, srbije i ostalih jebenih pripizdina na području ex Yu. a to je da za svaki projekt tipa "sam svoj majstor" UVIJEK nedostaje jedan vitalni dio projekta koji se u tim gore navedenim vukojebinama nemože kupiti niti pod razno. jer su trgovački lanci po tim vukojebinama tako dobro organizirani da neće uvoziti i stavljati u prodaju uređaje ili djelove uređaja ili materijale od kojih znaju da bi mogli ljudi sami nešto stvoriti ili napraviti, nego ti tutnu pod nos već gotove proizvode kojima je cijena stratosferična a kvaliteta sumnjiva.Anabela ::
pa kupe neku fontanicu izvade pumpu i onda sami sagrade fontanicu po svojoj mašti što je dupli trošak jer moraju da bi došli do pumpe kupit cijelu fontanicu što je nonsens. to vrijedi i za druje projekte. di ćeš nać boju za farbat gume? nigdje. gdje ćeš naći komponente za izradu praška za veš? nigdje u rvackoj ni srbiji. zašto? zato jer bi onda ljudi manje kupovali gotove praškove koji ne valjaju po kurca a koštaju ko svetog petra kajgana. i da ne pričam za tako dalje i tako šire...Anabela ::a odkud znam , vidim da ovde ljudi prave takve male fontanice i to ide na struju a kako sve povezu nemam pojma ... to je meni interesantno za one koji imaju dvorista , moze biti bas lep detalj
esco se probudio u 6h ujutro. od 6h do 10h sam prokleo rvatima sve što se moglo proklet i ispsovat.urbanstyle ::esko se tek probudio
evo ti još jedna kafica..ja odoh ručati gulash
još malo pa nećete ni vi imati te kemikalije u maloprodaji. južnoslavenski trgovci su prokleta rasa a stanim trgovačkim lancima nije u interesu da se ovdje išta proizvodi pa makar u sistemu "sam svoj majstor" jer onda nemogu prodat svoje jebene šrot proizvode.Anabela ::Kod nas se jos mogu naci komponente za pravljenje praska i sapuna , kod vas je zabranjeno zbog eu , bas sam proveravala jer se mislim igrati sa domacim sapunima .
Mada kako je ovaj krenuo sa zabranama vas Linic je malo dete za njega
promjenio mi se bioritam. zasitio sam se već godinama radit do 4-5h ujutro jer skoro sve što sam htio apsorbirati i naučiti sam naučio čak i napravio big jump tako daleko da me više nitko u okolini ne razumije po kurca već odavno jer dok sam ja upijao znanje drugi su spavali i svih sam pretekao. sad je vrijeme da se ja malo naspavam ko čovjek...urbanstyle ::u 6
ma ne bi otvorio firmu u rvackoj niti da mi kožu deru na živo.Anabela ::Znam sve i zato se i pitam dali uci u posao jer onda nema isplativosti ako se sve mora uvoziti kroz registrovanu firmu
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu