Pofina noc..prohladno..u daljini se chuje cuk..gledam dzukca...zapishava stup od terase,,,dok se jedan ugnijezdio u stolicu i cheka rundu pica..pizda mu amterina ovaj Kusta je totalno lud,,,al ajd...presliko je to iz Grchke...dozvolio raznim dzukcima da se muvaju njegovim drven gradom,,,,jedan sam i ja od njih,,,,,,samo josh nisam pocheo zapishavati po kucama,,,al kako sam kreno,,,i to je moguce,,,lincura radi chuda..Poslusho sam Ligeju..djeluje na mene...retroaktivno..jebo kavu,,rakija je zakon,,,pa ja..Gore iznad,,Drechi orkestar,,onaj Nepushachki Kustin,,,do prije pola vure ,,,bio neki boljshoj festival....izmjenjuju se ...francuzi,,,rusi,,poljaci,,,,,uglavnom sve dobre pichke,,ozbiljna...operitze...i ostala sranja,,a ja samo u sise buljim...ajd ,,,neki glasici su mi se i dopali..ovdje u vinskom podrumu,,,Bob Marlej,,,,,jebo mu ja mater i njegovom regeju..pun mi ga je kuratz na Floridi..polijep restoran...vinoteka ...za popizdit...najbolje je ovdje prespavat...::))et...ako se sjetim necheg...javim se...uglavnom polijepo je...vishe nego sam ochekivao...
Kultni forum