Posle jutarnje kafe nije lose razmrdavanje
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Anabela ::lepo i nezno ... nije cudo sto je smirila bika
Anabela ::
...4.54 ....
Anabela ::e hebga ... stavi slushke na usi i ne gledaj rvate
Ligeja ::Izvin'te na off topicu :pali mislim da cu ovaj vikend upoznati Korlevica. Onda cu ga upitati poznaje li grlatog hebaca Hrvata..
Anabela ::Jel to onaj astronom ? Pominjali smo/ste ga nekom prilikom
escaped ::Ligeja ::Izvin'te na off topicu :pali mislim da cu ovaj vikend upoznati Korlevica. Onda cu ga upitati poznaje li grlatog hebaca Hrvata..
pitaj ga. on ti je vise orjentiran na svemir nego nego na politiku. politika ga zanima samo kad treba izbunarit neku lovu za svoja istrazivanja. znaci malo je oportunista zato je uspio u ovom drustvu di deficenti kretini nesto napravit. ja ne ulazim u kompromise sa neprijateljima ko korlevic.
Ligeja ::escaped ::Ligeja ::Izvin'te na off topicu :pali mislim da cu ovaj vikend upoznati Korlevica. Onda cu ga upitati poznaje li grlatog hebaca Hrvata..
pitaj ga. on ti je vise orjentiran na svemir nego nego na politiku. politika ga zanima samo kad treba izbunarit neku lovu za svoja istrazivanja. znaci malo je oportunista zato je uspio u ovom drustvu di deficenti kretini nesto napravit. ja ne ulazim u kompromise sa neprijateljima ko korlevic.
A mnogo je grlatih hebaca Hrvata. Imas li jos koji hint za sebe? =)
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu