Nocka ...
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
escaped ::Ligeja ::escaped ::Ligeja ::Izvin'te na off topicu :pali mislim da cu ovaj vikend upoznati Korlevica. Onda cu ga upitati poznaje li grlatog hebaca Hrvata..
pitaj ga. on ti je vise orjentiran na svemir nego nego na politiku. politika ga zanima samo kad treba izbunarit neku lovu za svoja istrazivanja. znaci malo je oportunista zato je uspio u ovom drustvu di deficenti kretini nesto napravit. ja ne ulazim u kompromise sa neprijateljima ko korlevic.
A mnogo je grlatih hebaca Hrvata. Imas li jos koji hint za sebe? =)
nemam. trebam se osobno pojavit inace kurac. koliko meni ljudi dodje znas ovog onog a ja blejim i neznam. tek za par dana ili sedmica mi sine. nece me se sjetit nemoj ni pokusavat. sjetio bi me se ali kad bih ti rekao jos par imena i prezimena ljudi s kojima sam radio i koji me poznaju pa bi korlevic povezao i skuzio ali to nemogu rec. ipak privatnost drugih ljudi nesmijem zloupotrebljavati bez njihovog pristanka. pozdravi ti korlevica i uzivaj u njegovim putovanjima.
Anabela ::A taman i da znas nesto ... pa te Korlevic pita ... a odakle vi njega znate ?
A ti ... pa sa foruma znate ... paff
Ligeja ::Anabela ::A taman i da znas nesto ... pa te Korlevic pita ... a odakle vi njega znate ?
I jos bih mu uz to, onako zavjerenicki otkrila, "on mi je sys admin, znate!"
Ligeja ::escaped ::Ligeja ::escaped ::Ligeja ::Izvin'te na off topicu :pali mislim da cu ovaj vikend upoznati Korlevica. Onda cu ga upitati poznaje li grlatog hebaca Hrvata..
pitaj ga. on ti je vise orjentiran na svemir nego nego na politiku. politika ga zanima samo kad treba izbunarit neku lovu za svoja istrazivanja. znaci malo je oportunista zato je uspio u ovom drustvu di deficenti kretini nesto napravit. ja ne ulazim u kompromise sa neprijateljima ko korlevic.
A mnogo je grlatih hebaca Hrvata. Imas li jos koji hint za sebe? =)
nemam. trebam se osobno pojavit inace kurac. koliko meni ljudi dodje znas ovog onog a ja blejim i neznam. tek za par dana ili sedmica mi sine. nece me se sjetit nemoj ni pokusavat. sjetio bi me se ali kad bih ti rekao jos par imena i prezimena ljudi s kojima sam radio i koji me poznaju pa bi korlevic povezao i skuzio ali to nemogu rec. ipak privatnost drugih ljudi nesmijem zloupotrebljavati bez njihovog pristanka. pozdravi ti korlevica i uzivaj u njegovim putovanjima.
Ma salim se, Esco. Pa kako bih uopce mogla covjeka upitati takvo nesto? Ma cak i da otkrijes zajednicke poznanike. : )) Znate, ima jedan iz Pule, nemam pojma tko je on, ali cesto vodi ljubav s Hrvatima..
Anabela ::Ligeja ::Anabela ::A taman i da znas nesto ... pa te Korlevic pita ... a odakle vi njega znate ?
I jos bih mu uz to, onako zavjerenicki otkrila, "on mi je sys admin, znate!"
jadnicak ... nezna on gde je kosmos
vasiona je na forumu ... mora da sad stuca
Anabela ::On je i prosle godine trebao doci , zar ne ? Jesili ga tad videla ?
Anabela ::haha ... naderale smo .. . otisao on sam
ma zeza se malo
Daj sinjorina neku muzikicu , ja od kelta otisla na indijce a bas mi ne leze , sreca se esco ubacio
al neznu , nemoj da poskocim sa stolice
Anabela ::ccc ... ne verujem al cu reskirati
Anabela ::a gde pobeze pre utiska ... ovo je prava balada, takoreci, sa prijatnim glasom
Nocka
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu