Anabela, obraćam ti se na doljnjoj temi. Pa dobro gdje gledaš?
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
whisperer ::Anabela, obraćam ti se na doljnjoj temi. Pa dobro gdje gledaš?
Anabela ::sad tek vidim .... rollo je najopasniji , sve ce zapamtiti
bice vremena
Anabela ::
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..dzasmin,,kako to mirishe po noci..chashu crnog vina,,malo nekog sira,,,prelivenog maslinovim uljem i poshkropanog nasjeckanim bejzilom,,,,nogu na sto,,,i boli te kuratz za sve..
zingaro ::
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..dzasmin,,kako to mirishe po noci..chashu crnog vina,,malo nekog sira,,,prelivenog maslinovim uljem i poshkropanog nasjeckanim bejzilom,,,,nogu na sto,,,i boli te kuratz za sve..
Anabela ::ma daaaj rollo ... ti si dobrica ... samo izvoli
kako ide basta ?
Anabela ::zingaro ::
e da ... tako ja uzivam i punim baterije ... nish mi drugo ne treba
juce su mi javili da mi je odobren godisnji kad sam ja htela ... jedva cekam
urbanstyle ::rolo je normalan
zingaro ::
mozda i ja dodjem u Grchku ove godine,,,imam familiju tam...predivna zemlja,,,sa predivnim ljudima
rollo tomasi ::
sebi nisam
Anabela ::odmori malo rollo , vec danima radis
imam i ja dzasmin na placu ... ali ga ne stignem ni videti vec par godina ... doje tek kasnije kad sam zatrpana poslom
rollo tomasi ::Anabela ::odmori malo rollo , vec danima radis
imam i ja dzasmin na placu ... ali ga ne stignem ni videti vec par godina ... doje tek kasnije kad sam zatrpana poslom
ne znas ti kakva me azdaja goni
Anabela ::zingo ... sta ti radi pticica
Poslednji izmenio zingaro dana 13/4/2013, 00:25, izmenjeno ukupno 1 puta
zingaro ::Anabela ::zingo ... sta ti radi pticica
priprema se za sutrashnji,,,jutarnji koncert,,,slushalaca,,,samo ja,,dobro je da ne naplacuje,,inache bi vec bankrotiro
Kultni forum » Kultni - Biseri » Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|