Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije

+8
proba
g_host
Harmy
rollo tomasi
Cat_
escaped
bazilija
zingaro
12 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 10 od 40]

bazilija

bazilija

Cat_ ::
bazilija ::
pipni tog do sebe, ako ti prst propadne onda si u raju Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 3630314092

Ako cu se u raju osecati kao sto se danas osecam onda je to pravo mesto za mene!

Grlim te i ljubim, Bazo! Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 2103655272
zanimljivo je to, samo se probudiš i budeš super Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 364988687

Gost

Anonymous
Gost

zingaro ::
Anabela ::
jebga takvi smo mi blizanci ....

ovo dosta objasnjava ... Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 650269930

ti si sto posto shtuka u oroskopu:Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 650269930??

ja tebe nisam vredjala a ni primicala se zici Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 342800626

bazilija

bazilija

ovo dosta objasnjava ... Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 650269930

ti si sto posto shtuka u oroskopu:Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 650269930??

ja tebe nisam vredjala a ni primicala se zici Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 342800626
ako neće bela žici, oće žica beli
tako ti je to Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 2493160508

Gost

Anonymous
Gost

[quote="zingaro"]
urbanstyle ::

misliš kad počneš vagati izrečeno a naročito filtrirane reakcije od druge strane,kada ta druga strana uzraća nježnostima onda se tebi dogodi blokada...jel to a?

Ako bas oces iskreno...boli me kuratz i jebe mi se..Smile)
Nisi skontala ,,ulovio sam sam sebe kad pochnem pisat o nechemu da se pretvaram u sopstvenog promatracha,,,pa onda da bi izbjegao odavanje osobnih sklonosti uvalim neki pasus iz nechije tudje priche,,shto kod chitateljstva stvara potrebnu konfuziju:))..mada su svi do sada skuzili da sam povrshan i nadrkat...osim tebe narafski,,,a jebga ti uvijek furash neke filmove koji su vec davno vidjeni,.jes sad zadovoljita:)??Plus toga je vidljivo da prema Ligeji imam odredjene simpatije jer je totalno zvrkasta i nepredvidiva..Smile) confused1

samo ti piši i ne kontroliraj se Cool ... a too što kažeš da ja uvijek vrtim već viđene filmove ma šta ti znaššš ,,nemaš ti pojma Smile ))))

Gost

Anonymous
Gost

tako ti je to Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 2493160508

Bezi bela od zica i ograda ko djavo od krsta Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 3600709512

bazilija

bazilija

Bezi bela od zica i ograda ko djavo od krsta Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 3600709512
šta nemaš cvikcange? Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 364988687

Gost

Anonymous
Gost

šta nemaš cvikcange? Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 364988687

makojicemi ? Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 253468018
vratanca se uvek sama otvaraju

bazilija

bazilija

makojicemi ? Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 253468018
sezame, otvaraj se dok te ja nisam otvorila Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 3686606283

Gost

Anonymous
Gost

cvikcange ..obožava tu rieč...i pajser mi se sviđa Laughing

Gost

Anonymous
Gost

sezame, otvaraj se dok te ja nisam otvorila Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 3686606283

e toooo ... oce to kod nekih Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 253468018

Cat_

Cat_

Ma kod mene je i zimi proljece,,,a sad bash ono navalilo silovito,,,ogromni hrast ispred kuce mi uvijek digne tlak na sedamsto u proljece,,,pichka mu materina,,,serucka lishce po dva tri mjeseca,,,al svaki dan za popizdit,,i onda se strese ko cucak kad izadje iz vode,,,i napuni mi dvorishce lishcem,,,,koje se raspada tek nakon tri godine,,,i da skratim,,,jer moram gibat,,,eno pupaju..amarilosi..gradian mi poprave puna svega po malo,,,divlje jagode sa Sljemena,,nemresh vjerovat rastu ko blesave,,,a slatke,,i mirishljave,,,,oduzmem se od toga,,,ma,,,,,aj ciao ekipa...dosta je za danas..

... Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 650269930

Pozdrav i have a nice day! Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 253468018

Gost

Anonymous
Gost

Ma kod mene je i zimi proljece,,,a sad bash ono navalilo silovito,,,ogromni hrast ispred kuce mi uvijek digne tlak na sedamsto u proljece,,,pichka mu materina,,,serucka lishce po dva tri mjeseca,,,al svaki dan za popizdit,,i onda se strese ko cucak kad izadje iz vode,,,i napuni mi dvorishce lishcem,,,,koje se raspada tek nakon tri godine,,,i da skratim,,,jer moram gibat,,,eno pupaju..amarilosi..gradian mi poprave puna svega po malo,,,divlje jagode sa Sljemena,,nemresh vjerovat rastu ko blesave,,,a slatke,,i mirishljave,,,,oduzmem se od toga,,,ma,,,,,aj ciao ekipa...dosta je za danas..

... Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 650269930

Pozdrav i have a nice day! Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 253468018
oyy mala kate..ozdravio ti

pozz i czigi

Cat_

Cat_

zanimljivo je to, samo se probudiš i budeš super Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 364988687

Delikatesan dan. Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 364988687

U to ime i stihovi od jedne zanimljive cure, cijeg se imena sada ne mogu setiti...ali pronacicu je netu. Drugi put, jer sad vec moram ici, ali pise tako...kao da slusa sapat mog srca. Smile Pozdravljam vas sve. Uzivajte i budite dobri i budite dobro. Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 650269930

DELIKAT(ES)NO

odmerila sam te...
... svim znanjima koja sam pohranila,
raznim zanimanjima što su me hranila,
kružnicom šestara licnog raskoraka,
mrežom razmenjenih plesnih koraka...

... od srca odaslatim radijskim talasima,
zajednickim odrazom u novogodišnjim ukrasima,
rukom u tvom džepu dok dah na dim lici,
poredenjima u kojima niko ti ne slici...

.... likom s poternice filma o kopacima zlata,
pretnjama da cu da te pravim od blata,
pršljenovima kicme brojanim laticama,
kuglama sladoleda, mednim baricama...

ipak te nisam...
ni blizu premerila,
ni iz daleka izmerila...
jer si begunac iz svih mernih sistema,
jer te u enciklopedijama i atlasima nema,
jer si oblik života sastavljen unikatno,
za merkanje iz dana u dan...
... sasvim delikatno.

zingaro

zingaro

Delikatesan dan. Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 364988687

U to ime i stihovi od jedne zanimljive cure, cijeg se imena sada ne mogu setiti...ali pronacicu je netu. Drugi put, jer sad vec moram ici, ali pise tako...kao da slusa sapat mog srca. Smile Pozdravljam vas sve. Uzivajte i budite dobri i budite dobro. Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 10 650269930

DELIKAT(ES)NO

odmerila sam te...
... svim znanjima koja sam pohranila,
raznim zanimanjima što su me hranila,
kružnicom šestara licnog raskoraka,
mrežom razmenjenih plesnih koraka...

... od srca odaslatim radijskim talasima,
zajednickim odrazom u novogodišnjim ukrasima,
rukom u tvom džepu dok dah na dim lici,
poredenjima u kojima niko ti ne slici...

.... likom s poternice filma o kopacima zlata,
pretnjama da cu da te pravim od blata,
pršljenovima kicme brojanim laticama,
kuglama sladoleda, mednim baricama...

ipak te nisam...
ni blizu premerila,
ni iz daleka izmerila...
jer si begunac iz svih mernih sistema,
jer te u enciklopedijama i atlasima nema,
jer si oblik života sastavljen unikatno,
za merkanje iz dana u dan...
... sasvim delikatno.

lepa pesmitza,,,nego kad ce ona doc??

zingaro

zingaro

nije bilo vredjanje,,nego pravi kompliment,,,kod vas u Begeshu se kaze za zensku riba (odvratan mi je taj naziv za zene),,pa reko ,,skuzit cesh sleng,,a shtuka je pofina riba,,,vtka,,,bez grama sala,,,brza i elegantna,,,zivi uglavnom u chistim vodama ,,znachi d aje izbirljiva,,,i nezna,,,al da je predator kakvog nema ,,,to jest,,,pa i Baza je shtuka u oroskopu:Smile...ako ce ti to shta znachit,,sad ce joj josh malo rockas,,,mogli bi iskoristit situaciju,,pa se naklopat i podnapit..

g_host

g_host

hahahaha..dobra fora,
reći ženi: štuko jedna,
ali to ti velim u krajnje pozitivnom smislu i kontekstu
Laughing

zingaro

zingaro

g_host ::hahahaha..dobra fora,
Laughing

ajd reci majketi,,,da kazesh nekoj zeni da je sharan,,,(debeo,,,trom,,,sav nikakav,,,)al shtukitze moja ,,il pastmchice ,,,pa to je bash pojetski,,,i slikovito je,,,

g_host

g_host

Laughing

ajd reci majketi,,,da kazesh nekoj zeni da je sharan,,,(debeo,,,trom,,,sav nikakav,,,)al shtukitze moja ,,il pastmchice ,,,pa to je bash pojetski,,,i slikovito je,,,

ili,barakudo i piranice moja, jetru si mi pojela , dušu, srce i platne kartice.. Very Happy

zingaro

zingaro

g_host ::
Laughing

ili,barakudo i piranice moja, jetru si mi pojela , dušu, srce i platne kartice.. Very Happy

moze sve pojest ,,al karticu nema shanse:)

zingaro

zingaro

zingaro

zingaro

g_host

g_host

isse, vid koliko je sati Surprised

odoh,
laku noć.. Sleep

Smile

zingaro

zingaro

g_host ::isse, vid koliko je sati Surprised

odoh,
laku noć.. Sleep

Smile

ajd ,,meni je tek pochela vecher,,,malo cu josh slushati ,,mjuzu,,,a poslije odo,,na chashu vina,,kod susede,,

https://www.youtube.com/watch?v=z_NKa4AyxyY

zingaro

zingaro

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 10 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu