Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
sonja_ericsson ::cigojner, jel to tebe fakat romantika pere ( u tim godinama, eeej ) ha ha ha baš si nabrijan
ja se volim penjati, volim taj proces, volim širenje vidika, volim kad noge same grabe naprijed i što vrijeme više ide kao da i noge lakše idu ..., a kad se popnem ne kažem e jebala sam te i na tebe sam se popela, nego kontam dolje negdje duboko su uličice i sokačići u kojima ljudi veličine mravi vuku svoje ogromne terete koji su ozgore gledano, iz ravnodušnosti prirode, sasma malecki. svi ti tereti ostaju negdje usput dok se čovjek penje gore, a kad se vrati lakše ih nosi. a neke zbaci zauvijek.zingaro ::sonja_ericsson ::cigojner, jel to tebe fakat romantika pere ( u tim godinama, eeej ) ha ha ha baš si nabrijan
apatiji i depresiji ovdje nema mjesta,,ovdje ljubaf caruje,,ljubaf ne zna za godine,,i ne postoji samo ljubav mushko zensko,,ima ljudi recimo koji bi ubili za svoga cucka ili machku,,evo recimo,,,Baza svoju ljubav za penjanjem ne bi dala ,,ni za kaake pare,,kad se popne gore na vrh planine,,,pa odozgo pogleda,,onda u sebi pomisli ,,,e jebala sam te i na tebe sam se popela..djesh ljepshi osijecaj od tog,,,narafski,,,josh ako ima sa sobom feticu kruva i komadic shpeka...mlade kapulitze,,,ma bjaz tam jebo te,,,zivot je polijep i treba ga disat punim plucima,,a ti,,kaj da ti velim,,vazi i dalje,,nesh nidje stic..bolje se poprtzaj da ne budesh tako skeptichna...pa ja
A jesi kad odsklizala na povratku?bazilija ::ja se volim penjati, volim taj proces, volim širenje vidika, volim kad noge same grabe naprijed i što vrijeme više ide kao da i noge lakše idu ..., a kad se popnem ne kažem e jebala sam te i na tebe sam se popela, nego kontam dolje negdje duboko su uličice i sokačići u kojima ljudi veličine mravi vuku svoje ogromne terete koji su ozgore gledano, iz ravnodušnosti prirode, sasma malecki. svi ti tereti ostaju negdje usput dok se čovjek penje gore, a kad se vrati lakše ih nosi. a neke zbaci zauvijek.zingaro ::sonja_ericsson ::cigojner, jel to tebe fakat romantika pere ( u tim godinama, eeej ) ha ha ha baš si nabrijan
apatiji i depresiji ovdje nema mjesta,,ovdje ljubaf caruje,,ljubaf ne zna za godine,,i ne postoji samo ljubav mushko zensko,,ima ljudi recimo koji bi ubili za svoga cucka ili machku,,evo recimo,,,Baza svoju ljubav za penjanjem ne bi dala ,,ni za kaake pare,,kad se popne gore na vrh planine,,,pa odozgo pogleda,,onda u sebi pomisli ,,,e jebala sam te i na tebe sam se popela..djesh ljepshi osijecaj od tog,,,narafski,,,josh ako ima sa sobom feticu kruva i komadic shpeka...mlade kapulitze,,,ma bjaz tam jebo te,,,zivot je polijep i treba ga disat punim plucima,,a ti,,kaj da ti velim,,vazi i dalje,,nesh nidje stic..bolje se poprtzaj da ne budesh tako skeptichna...pa ja
kratke dionice jesam. vrlo kratke.besposlenpop ::A jesi kad odsklizala na povratku?bazilija ::ja se volim penjati, volim taj proces, volim širenje vidika, volim kad noge same grabe naprijed i što vrijeme više ide kao da i noge lakše idu ..., a kad se popnem ne kažem e jebala sam te i na tebe sam se popela, nego kontam dolje negdje duboko su uličice i sokačići u kojima ljudi veličine mravi vuku svoje ogromne terete koji su ozgore gledano, iz ravnodušnosti prirode, sasma malecki. svi ti tereti ostaju negdje usput dok se čovjek penje gore, a kad se vrati lakše ih nosi. a neke zbaci zauvijek.zingaro ::
zingaro ::sonja_ericsson ::cigojner, jel to tebe fakat romantika pere ( u tim godinama, eeej ) ha ha ha baš si nabrijan
Anabela ::Ili te lupa nostalgija iz sve snage ili si se zaljubiska
Kultni forum » Kultni - Biseri » Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu