Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Anabela ::pa da ... meni keljis cigane i grke da se penjem na sto
a urbici noci u belom satenu,,,pa ja
Anabela ::Ne shvatam ja tebe uopste ozbiljno
ova je za mene
zingaro ::a sad malo ljubavi:)
MMagdalena ::Čestitam, uništio si temu koju si sam iskreirao sa plemenitom namjerom.
Ja se ne mogu tebi Zingaro načuditi. U tebe takva inteligencija, i uzalud ti kad ti ničemu ne koristi.
Neće od krkana bit gospodina..
zingaro ::
A kaj fali ovoj sceni,,prirodna da prirodnija ne moze biti,,prirodnija od mnogih ljudskih sexanja,,oni to rade da bi stvorili novi zivot,,,,a koja je razlika izmedju konjskog i ljudskog zivota,,Ja mislim da je to Ligeja shvatila na pravi nachin,,,,ona obozava zivotinje pa joj ovakve scene sigurno nisu strane,,,Na kraju krajeva,,,ovo je ljubav izmedju konja i kobile,,,odkud ti znash shto oni osjecaju kad to rade,,ti si samo nauchila da je to perverzno i gadljivo,,,jebga ,,,odgoj,,,okolina,,pogreshna shvacanja,,,,umishljanje da su ljudi neshto bolji od zivotinja,,meni je ovo toliko poetski i erotski,,)..U tvojim ochima bi sigurno bio gospodin (kako mi je ta rijech odvratna) da sam postao video kako se konji jebu sprijeda,,,misionarski,,,>>>
Anabela ::
MMagdalena ::zingaro ::
A kaj fali ovoj sceni,,prirodna da prirodnija ne moze biti,,prirodnija od mnogih ljudskih sexanja,,oni to rade da bi stvorili novi zivot,,,,a koja je razlika izmedju konjskog i ljudskog zivota,,Ja mislim da je to Ligeja shvatila na pravi nachin,,,,ona obozava zivotinje pa joj ovakve scene sigurno nisu strane,,,Na kraju krajeva,,,ovo je ljubav izmedju konja i kobile,,,odkud ti znash shto oni osjecaju kad to rade,,ti si samo nauchila da je to perverzno i gadljivo,,,jebga ,,,odgoj,,,okolina,,pogreshna shvacanja,,,,umishljanje da su ljudi neshto bolji od zivotinja,,meni je ovo toliko poetski i erotski,,)..U tvojim ochima bi sigurno bio gospodin (kako mi je ta rijech odvratna) da sam postao video kako se konji jebu sprijeda,,,misionarski,,,>>>
Pa kad ćemo već o prirodnosti, nije prirodno da ljudi namještaju životinjama rendese kako bi na taj način imali neki profit.
Gospodin je stil života i jasno mi je da ti to ne kužiš. Jer muškarac koji je gospodin ne bi meni-gospođi u četrdesetima, insinuirao da imam pogrešan stav o seksu stečen krivim odgojem preferirajući misionarsku pozu.
Žalim, ali u tebi trenutno nema ni poete ni umjetnika na vidiku. Samo jedan usamljeni i tužni čovjek koji ima potrebu to svoje podijeliti na ovakav način.
Idi na stranu : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Kultni forum » Kultni - Biseri » Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu