Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije

+8
proba
g_host
Harmy
rollo tomasi
Cat_
escaped
bazilija
zingaro
12 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Ići dole  Poruka [Strana 40 od 40]

zingaro

zingaro

Gost

Anonymous
Gost

pa da ... meni keljis cigane i grke da se penjem na sto
a urbici noci u belom satenu,,,pa ja  Slap 

zingaro

zingaro

Anabela ::pa da ... meni keljis cigane i grke da se penjem na sto
a urbici noci u belom satenu,,,pa ja  Slap 

Pa ja sam mislio da volish cigane,,,i grke,,,a sunce ti zarko ,,,koje ste vi zene stvorenja,,,nikad vas necu upoznati da zivim josh sto zivota,,,naravno,,,ovo je samo zajebancija,,,ne shvacaj me ozbiljno::Smile)

SHto jest jest,,,kad je mjuza u pitanju,,,znash mi pogodit zitzu:Smile)

Gost

Anonymous
Gost

Ne shvatam ja tebe uopste ozbiljno  Chekkiss 

ova je za mene

zingaro

zingaro

Anabela ::Ne shvatam ja tebe uopste ozbiljno  Chekkiss 

ova je za mene

zingaro

zingaro

Kako me ova pjesma sjeca na Porech,,davnih dana ,,,tamo sam kao fol prodavo neka "umjetnichka" sranja,,,vracam se za Zg,,,nakon sezone,,,pun ko brod,,litra viskija,,,kraj mene,,,prolazim Uchku,,,Bog te mazo,,,ko da sam u trecem svjetskom,,,grmi sijeva i ova pjesma na radiju,,,kako je lijepo imati sjecanja,,,dobro nam dodju,,,kad je teshko i kad zapne,,,

zingaro

zingaro

zingaro

zingaro

a sad malo ljubavi:Smile)

zingaro

zingaro

zingaro ::a sad malo ljubavi:Smile)

shta prdish kobilo kad te pastuv jebe.. Chekkiss 

MMagdalena

MMagdalena

Čestitam, uništio si temu koju si sam iskreirao sa plemenitom namjerom.
Ja se ne mogu tebi Zingaro načuditi. U tebe takva inteligencija, i uzalud ti kad ti ničemu ne koristi.

Neće od krkana bit gospodina.. Crying or Very sad 

zingaro

zingaro

MMagdalena ::Čestitam, uništio si temu koju si sam iskreirao sa plemenitom namjerom.
Ja se ne mogu tebi Zingaro načuditi. U tebe takva inteligencija, i uzalud ti kad ti ničemu ne koristi.

Neće od krkana bit gospodina.. Crying or Very sad 

A kaj fali ovoj sceni,,prirodna da prirodnija ne moze biti,,prirodnija od mnogih ljudskih sexanja,,oni to rade da bi stvorili novi zivot,,,,a koja je razlika izmedju konjskog i ljudskog zivota,,Ja mislim da je to Ligeja shvatila na pravi nachin,,,,ona obozava zivotinje pa joj ovakve scene sigurno nisu strane,,,Na kraju krajeva,,,ovo je ljubav izmedju konja i kobile,,,odkud ti znash shto oni osjecaju kad to rade,,ti si samo nauchila da je to perverzno i gadljivo,,,jebga ,,,odgoj,,,okolina,,pogreshna shvacanja,,,,umishljanje da su ljudi neshto bolji od zivotinja,,meni je ovo toliko poetski i erotski,,Smile)..U tvojim ochima bi sigurno bio gospodin (kako mi je ta rijech odvratna) da sam postao video kako se konji jebu sprijeda,,,misionarski,,,>>> Bedsex Wallbash Bore

MMagdalena

MMagdalena

zingaro ::

A kaj fali ovoj sceni,,prirodna da prirodnija ne moze biti,,prirodnija od mnogih ljudskih sexanja,,oni to rade da bi stvorili novi zivot,,,,a koja je razlika izmedju konjskog i ljudskog zivota,,Ja mislim da je to Ligeja shvatila na pravi nachin,,,,ona obozava zivotinje pa joj ovakve scene sigurno nisu strane,,,Na kraju krajeva,,,ovo je ljubav izmedju konja i kobile,,,odkud ti znash shto oni osjecaju kad to rade,,ti si samo nauchila da je to perverzno i gadljivo,,,jebga ,,,odgoj,,,okolina,,pogreshna shvacanja,,,,umishljanje da su ljudi neshto bolji od zivotinja,,meni je ovo toliko poetski i erotski,,Smile)..U tvojim ochima bi sigurno bio gospodin (kako mi je ta rijech odvratna) da sam postao video kako se konji jebu sprijeda,,,misionarski,,,>>> Bedsex Wallbash Bore

Pa kad ćemo već o prirodnosti, nije prirodno da ljudi namještaju životinjama rendese kako bi na taj način imali neki profit.
Gospodin je stil života i jasno mi je da ti to ne kužiš. Jer muškarac koji je gospodin ne bi meni-gospođi u četrdesetima, insinuirao da imam pogrešan stav o seksu stečen krivim odgojem preferirajući misionarsku pozu.  
Žalim, ali u tebi trenutno nema ni poete ni umjetnika na vidiku. Samo jedan usamljeni i tužni čovjek koji ima potrebu to svoje podijeliti na ovakav način.

zingaro

zingaro

Anabela ::

Anitze:SmileChekkiss 

zingaro

zingaro

MMagdalena ::
zingaro ::

Pa kad ćemo već o prirodnosti, nije prirodno da ljudi namještaju životinjama rendese kako bi na taj način imali neki profit.
Gospodin je stil života i jasno mi je da ti to ne kužiš. Jer muškarac koji je gospodin ne bi meni-gospođi u četrdesetima, insinuirao da imam pogrešan stav o seksu stečen krivim odgojem preferirajući misionarsku pozu.  
Žalim, ali u tebi trenutno nema ni poete ni umjetnika na vidiku. Samo jedan usamljeni i tužni čovjek koji ima potrebu to svoje podijeliti na ovakav način.

Jebo me svako ako si ti ishta razumila,,poanta je bila na misionarskom stajlu jer dje si ti vidla da se konji tako jebu..ako je to za konje neprirodna poza ond aje neprirodno da ja budem gospodin,,,koji ce mi to kuratz,,Inache s ekuzish u umjetnost isto ko Ligeja i Wispitza,,,nemoj me tjerati da trazim kako ste se divile ,,kompjuterskoj grafici i kao fol nekom tko se sluzi raznim slikarskim tehnikama,,,pa jest da je chovjek pobolestan,,,,al svaka mu chast na experimentu,,,ima i tigrove i lavove,,,,hahahhahahahhahahahhaha,,,ubit cu se majkemi::Smile),,I samo da ti velim,,ovo je stvarno bio eksperiment,,vjerovala ti meni il ne vjerovala,,,to je tvoj problem i problem svih drugih koji misle kao ti,,,et,,ne ljutim se,,shto me neb ni da sam zadnji mushkaratz na kugli zemaljskoj,,to mi chak dodje kao neka vrsta komplimenta::Smile),,,i majketi..jedno pitanje,,,shto s enisi ovoliko trudila objashnjavati Esku,,,kad ti je spomenuo rod i zaprijetio da cete banirati,,,svi su cutali (ja sam cutao namjerno sa razlogom,,to je tajna koju ne zelim reci)..a navalila na mene,,nikad se u zivotu ni vidjeli ni sreli,,,..pa ja..ne kontam:))

.......................................................................................................................................

Topik je dostigao maximalan broj postova , nastavak na
https://kultni.forumcroatian.com/t1504-ljubavzaljubljenostvirtualne-i-stvarneprtz-schrmtzi-ostale-pizdarije-ii-deo#152831

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 40 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu