Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Anabela ::
cek da ti dam dok ona kuya magdalena ne dodje il tvoja yaranica ..,,,pa ja
Anabela ::
zingaro ::Anabela ::
uf uf uf:)..ma bjaz tam :)...a kaj se tiche moje jarantze,,nece ti ona doc ovdje iz principa,,dodushe ja sam kriv shto je onomad doshla jer sam otvorio na njeno ime account..pa kad je nisam dovoljno dobro oponahsao ,,ona je popizdila i doshla,,:) Dok joj ovaj shizofrenichar nije baniro,,a mala pichkica zna grindat..kad sam dosho ovdje zakaj nisam odma doshao kod njega nego kod Lava,,Ma neb dao moju jarantzu za ovakvih sto foruma,,,ma shta sto,,,milijon ,,,jebo te,,:),,Ima ovdje i onih koji poznaju jako dobro umjetnost ,,,hahahahahhahahahaha...ubit cu se,,bilo mi je tuzno chitat neke komentare na tu temu..da se razumijemo,,ti si barem priznala da si operirata od boja i kista...tak da ,,,na tebe se to ne odnosi,,:)..elem,,fali mi jarantza ovdje..shto jes jes,,ev i tebi poosa,,od toga se ne ostaje trudan:).. ma ,,totalno sam zakrzljo kad je forum u pitanju,,al zato po dzepovima stalno slusham cin cin cin:)
MMagdalena ::
...kuyo, pijem kafu
MMagdalena ::
A vidi ovih golubića kaj si šalju puse preko okeana
Anabela ::I meni ... valda ce se dopasti i zingicu :shame1:
Istinski ,,onako od srca,,,Pjesma mi je za kuratz...uopce me ne jebe tko pjeva i kakava mjuza svira..ali rijechi su mi jako bitne..ali ne jedna strofa koja se vrti pet minuta,,,pa to svaka budala zna napisati,,,a ovo je chisti plagijat pjesme od Shabana Shaulica ,,,Shta cu kuci tako rano,, Dodushe ,,nekad su moje noci bile najljepshi moji dani,,,cigani su mi svirali po cijelu noc,,ali sam ih znao odvesti na gumicu (pravi boemi kao shto je urbitza ce znati gdje je to mjesto) pa onako ujutro u 6 sati..a radni narod gleda i misli u sebi,,,jebo majku svoju kapitalistichku::))No dobro,,,bila su to luda i lijepa vremena,,sada da mi dodje neki cigan svirati i to za dzabe,,,stjero bi ga u sto pichki materini..,Kak bi rekli nashi stari,,,je dudek ,,,sve u svoje vrijeme,,Moja najomiljenija mjuza je oduvijek bila Shansona i balade..narafski ako su mi rijechi sjele,,zato volim slushati Arsena,,,jer ,,,,pjevanje je lijepo prichanje,,Bela ima i boljih pjesama koje je postavila na ovu temu..a ovu je stavila chisto iz provokativnih razloga...zato ...Belitze..umal neshto napisah shto se rimuje sa,,,::)) A vidim ja ,,vas dvije cete postat ko sestre:)..Tak i treba,,barem ovdje mozemo shiriti ljubav ..je l' tak'???
( )
Anabela ::I meni ... valda ce se dopasti i zingicu :shame1:
( )
zingaro ::
uf uf uf:)..ma bjaz tam :)...a kaj se tiche moje jarantze,,nece ti ona doc ovdje iz principa,,dodushe ja sam kriv shto je onomad doshla jer sam otvorio na njeno ime account..pa kad je nisam dovoljno dobro oponahsao ,,ona je popizdila i doshla,,:) Dok joj ovaj shizofrenichar nije baniro,,a mala pichkica zna grindat..kad sam dosho ovdje zakaj nisam odma doshao kod njega nego kod Lava,,Ma neb dao moju jarantzu za ovakvih sto foruma,,,ma shta sto,,,milijon ,,,jebo te,,:),,Ima ovdje i onih koji poznaju jako dobro umjetnost ,,,hahahahahhahahahaha...ubit cu se,,bilo mi je tuzno chitat neke komentare na tu temu..da se razumijemo,,ti si barem priznala da si operirata od boja i kista...tak da ,,,na tebe se to ne odnosi,,:)..elem,,fali mi jarantza ovdje..shto jes jes,,ev i tebi poosa,,od toga se ne ostaje trudan:).. ma ,,totalno sam zakrzljo kad je forum u pitanju,,al zato po dzepovima stalno slusham cin cin cin:)
zingaro ::Anabela ::I meni ... valda ce se dopasti i zingicu :shame1:
( )
I nemoj da mi razvlachish stranitzu ,,pa da ti ovog zubu moram podizat..na gore:)
Istinski ,,onako od srca,,,Pjesma mi je za kuratz...uopce me ne jebe tko pjeva i kakava mjuza svira..ali rijechi su mi jako bitne..ali ne jedna strofa koja se vrti pet minuta,,,pa to svaka budala zna napisati,,,a ovo je chisti plagijat pjesme od Shabana Shaulica ,,,Shta cu kuci tako rano,, Dodushe ,,nekad su moje noci bile najljepshi moji dani,,,cigani su mi svirali po cijelu noc,,ali sam ih znao odvesti na gumicu (pravi boemi kao shto je urbitza ce znati gdje je to mjesto) pa onako ujutro u 6 sati..a radni narod gleda i misli u sebi,,,jebo majku svoju kapitalistichku::Smile))No dobro,,,bila su to luda i lijepa vremena,,sada da mi dodje neki cigan svirati i to za dzabe,,,stjero bi ga u sto pichki materini..,Kak bi rekli nashi stari,,,je dudek ,,,sve u svoje vrijeme,,Moja najomiljenija mjuza je oduvijek bila Shansona i balade..narafski ako su mi rijechi sjele,,zato volim slushati Arsena,,,jer ,,,,pjevanje je lijepo prichanje,,Bela ima i boljih pjesama koje je postavila na ovu temu..a ovu je stavila chisto iz provokativnih razloga...zato ...Belitze..umal neshto napisah shto se rimuje sa,,,::Smile)) A vidim ja ,,vas dvije cete postat ko sestre:Smile)..Tak i treba,,barem ovdje mozemo shiriti ljubav ..je l' tak'???
Anabela ::zingaro ::Anabela ::I meni ... valda ce se dopasti i zingicu :shame1:
( )
I nemoj da mi razvlachish stranitzu ,,pa da ti ovog zubu moram podizat..na gore:)
Istinski ,,onako od srca,,,Pjesma mi je za kuratz...uopce me ne jebe tko pjeva i kakava mjuza svira..ali rijechi su mi jako bitne..ali ne jedna strofa koja se vrti pet minuta,,,pa to svaka budala zna napisati,,,a ovo je chisti plagijat pjesme od Shabana Shaulica ,,,Shta cu kuci tako rano,, Dodushe ,,nekad su moje noci bile najljepshi moji dani,,,cigani su mi svirali po cijelu noc,,ali sam ih znao odvesti na gumicu (pravi boemi kao shto je urbitza ce znati gdje je to mjesto) pa onako ujutro u 6 sati..a radni narod gleda i misli u sebi,,,jebo majku svoju kapitalistichku::Smile))No dobro,,,bila su to luda i lijepa vremena,,sada da mi dodje neki cigan svirati i to za dzabe,,,stjero bi ga u sto pichki materini..,Kak bi rekli nashi stari,,,je dudek ,,,sve u svoje vrijeme,,Moja najomiljenija mjuza je oduvijek bila Shansona i balade..narafski ako su mi rijechi sjele,,zato volim slushati Arsena,,,jer ,,,,pjevanje je lijepo prichanje,,Bela ima i boljih pjesama koje je postavila na ovu temu..a ovu je stavila chisto iz provokativnih razloga...zato ...Belitze..umal neshto napisah shto se rimuje sa,,,::Smile)) A vidim ja ,,vas dvije cete postat ko sestre:Smile)..Tak i treba,,barem ovdje mozemo shiriti ljubav ..je l' tak'???
Dvaput je dvaput ... uvek bilo
Shvatila sam ... rdjavom qurcu i dlaka smeta,,,pa ja
a sha ti ja mogu kad te vreme pregazilo ... ja i sad volim cigane no ih nesto slabo ima dobrih
Anabela ::zingaro ::Anabela ::I meni ... valda ce se dopasti i zingicu :shame1:
( )
Dvaput je dvaput ... uvek bilo
Shvatila sam ... rdjavom qurcu i dlaka smeta,,,pa ja
a sha ti ja mogu kad te vreme pregazilo ... ja i sad volim cigane no ih nesto slabo ima dobrih
Anabela ::al si se popalio , bas si se popalioooo
ne znam gde cu pre citati ... super ti avic
Anabela ::al si se popalio , bas si se popalioooo
ne znam gde cu pre citati ...
Kultni forum » Kultni - Biseri » Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu