urbanstyle :: Anabela :: zingaro ::ne kontash ti srpski,,,,,kod njih je damast saten,,,daklem,,,ide jedna prava pijesmitza,,,koju obozavam,,,rodjena za stiskavatz u Lapidariju:
Ne kontas ni ti
... u mom maternjem srpsko-hrvatskom , od satena su mame haljine dobijale , kad su bile mlade u specijalnim prilikama , prekrojene od haljina njihovih mama , rucno sasivene od materijala nabavljenog iz diplomatskih magacina na tackice i teske veze . Jos uvek imam tri haljine iz tog perioda nasledjene kad su moji rodjaci zatvorili ''krojacki salon za dame i gospodu''.. nosila sam ih sa 18 godina u vreme kad se moj struk mogao obuhvatiti sa dve sake
Sta sve pamtim ... matora sam ko biblija
Damast je fino pamucno platno specijalne izrade i najkvalitetnije su ga pravili chesi ... najslicnije sto se moze naci sada se radi za hotele sa gomilom zvezdica jer je jako izdrzljivo i moze se prati zilion puta a da ne promeni ni oblik ni kvalitet .
Trazila sam slicice ... i nisam nasla ... nesto najslicnije je ovo
valjao bi se provaljat po ovome
- al dobro izgleda...volim bijele posteljine..znaš što mi je još drago..one posteljine što su radile slavonke...bijele jastučnice..plahte ... ali sa onim reljefima...da li se to zove
šling
njaljpshe se valjat po travi,,,jebo ovaj damast,,koji je u oridjidji izvedbi dobijo ime po Damaskusu koji je bio radjen od svile,,,a sada ovo je pola svila pola pamuk,,,jebo te nashto zene apte,,,a meni je bash prtzanje na podu fora,,,e da skoro sam zaboravio,,,ujebashte mi temu,,pichke jeden ljubomorne,,,josh samo da jednu vidim da mi se shece temom bez ljubavi,,,dobit ce kurac na chelo i dva jaja na oko..ajd ad da vas vidim..