Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije

+8
proba
g_host
Harmy
rollo tomasi
Cat_
escaped
bazilija
zingaro
12 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 21 od 40]

Gost

Anonymous
Gost

zingaro ::
Penelopa ::
Anabela ::Ma neCHu da se svaDzam ... samo sam te htela dozvati,,,da upoznas nasu novu forumasicu,,,predvidljiv si,,,pa ja Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 2493160508

Dozivaš ga ti zbog sebe, a ne zbog mene... Laughing

Meni su svi koji pišu puno zareza sumnjivi, a i tuče žene grubijan, tako da eto ti ga Very Happy

E nek si joj rekla,,,,pa to vide svi ,,i oni najcoraviji,,chak je ishla i frizeru zbog mene,,pila je kavitzu i pushila dok je zmirila,,,a kaj se tiche zareza,,,kaj mislish zakaj ih obozajem...???,,aj gukni golubitze....

Voliš zareze zato što misliš da si poseban. Taunt

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::
Anabela ::Ma neCHu da se svaDzam ... samo sam te htela dozvati,,,da upoznas nasu novu forumasicu,,,predvidljiv si,,,pa ja Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 2493160508

Dozivaš ga ti zbog sebe, a ne zbog mene... Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 277638789

Meni su svi koji pišu puno zareza sumnjivi, a i tuče žene grubijan, tako da eto ti ga Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 364988687

a da ...bas mi treba , vidis da se uvek obrusava na mene Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 253468018
ti ovako delujes ponjezno i romanticno a on ima i tu crtu al je krije kao zmija noge pa se brani grubijanstvom ... a nije ... cist folirant , nista mu ne veruj kad lupa zareze , sve je to gluma Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 140966287

Obrušava se na tebe jer mu se sviđaš, pusti ti to to su stare muške fore. Nježan je i romantičan, moš mislit. Onakav post na fajtu može ostavit samo krapinski praljud Crying or Very sad

Gost

Anonymous
Gost

Obrušava se na tebe jer mu se sviđaš, pusti ti to to su stare muške fore. Nježan je i romantičan, moš mislit. Onakav post na fajtu može ostavit samo krapinski praljud Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 1805953252

pa to ti pricam Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 277638789 ... otvoris temu , kazes volis fajt ... i zingic se tako potrudi da bude najbolji u fajtanju, takoreci obori te s nogu ... a ti sad ''nisam to mislila '' Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 253468018
e nemaaaa ... goToTooooo ... sad cuti i trpi
ja sam se odmah deklarisala ... ne volim fajt ... ustvari sam jedno jako dosadno stvorenje , znas ono , pcelice , ljubicice , jagodice bobice ... ajoooj kud da zaboravim sampanj Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 3753849508

zingic pozdrav Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 2240101840

Gost

Anonymous
Gost

pa to ti pricam Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 277638789 ... otvoris temu , kazes volis fajt ... i zingic se tako potrudi da bude najbolji u fajtanju, takoreci obori te s nogu ... a ti sad ''nisam to mislila '' Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 253468018
ja sam se odmah deklarisala ... ne volim fajt ... ustvari sam jedno jako dosadno stvorenje , znas ono , pcelice , ljubicice , jagodice bobice ... ajoooj kud da zaboravim sampanj Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 3753849508

zingic pozdrav Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 2240101840

Jagodica bobica, a istinu pod tepih Bleh

Ovo što si rekla o sebi nije istina. Pročitala sam više tvojih fajtova, i..... Laughing

Rolleye2

bogme si žestoka!!! Up

Gost

Anonymous
Gost

Jagodica bobica, a istinu pod tepih Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 2736117800

Ovo što si rekla o sebi nije istina. Pročitala sam više tvojih fajtova, i..... Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 277638789

Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 1516263760

bogme si žestoka!!! Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 98290982

Ne stavljam ja nista pod tepih , samo kazem mirnim glasom , ko cuje , cuje ... a ko ne cuje ... peh , al ne moj
e bas mojih fajtova Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 277638789 .... ma to sam ... nako malo ... vezbala Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 1801154997

Gost

Anonymous
Gost

Ne stavljam ja nista pod tepih , samo kazem mirnim glasom , ko cuje , cuje ... a ko ne cuje ... peh , al ne moj
e bas mojih fajtova Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 277638789 .... ma to sam ... nako malo ... vezbala Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 1801154997

Aha.. :good:
Zezam te. Sve je to za žive ljude,pa i dreka. Wink

Gost

Anonymous
Gost

a ko ne ume da se dere ? svako
samo pitanje je sta se time moze postici
inace umem jako lepo da dreknem kad mora Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 2709041329

zingaro

zingaro

Anabela ::a ko ne ume da se dere ? svako
inace umem jako lepo da dreknem kad mora Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 2709041329

vidijo sam ja da ti umesh i da zashutish,,kad je frka,,,,shta ti je traumatichno iskustvo..zlata vrijedi..

zingaro

zingaro

Dozivaš ga ti zbog sebe, a ne zbog mene... Laughing

Meni su svi koji pišu puno zareza sumnjivi, a i tuče žene grubijan, tako da eto ti ga Very Happy

E nek si joj rekla,,,,pa to vide svi ,,i oni najcoraviji,,chak je ishla i frizeru zbog mene,,pila je kavitzu i pushila dok je zmirila,,,a kaj se tiche zareza,,,kaj mislish zakaj ih obozajem...???,,aj gukni golubitze....

kaj imam mislit,,,i ti sama znash da jesam..ili hocesh da te razuvjerim...da nisam..

zingaro

zingaro

Penelopa ::Dozivaš ga ti zbog sebe, a ne zbog mene... Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 277638789

E nek si joj rekla,,,,pa to vide svi ,,i oni najcoraviji,,chak je ishla i frizeru zbog mene,,pila je kavitzu i pushila dok je zmirila,,,

a ja,,,bas zbog tebe,,,pa ja Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 1805953252

Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 1845740674

uf uf uf,,,da ti ne stanujesh blizu Narodnog Pozorishta...??

Gost

Anonymous
Gost

kaj imam mislit,,,i ti sama znash da jesam..ili hocesh da te razuvjerim...da nisam..

Lijep ti avatar. Jel ti to kćer?

Gost

Anonymous
Gost

vidijo sam ja da ti umesh i da zashutish,,kad je frka,,,,shta ti je traumatichno iskustvo..zlata vrijedi..

ucutim kad vidim da je besmisleno trositi reci na nekog do koga to ne dopire ... nema traume ....samo zal za izgubljenim vremenom

zingaro

zingaro

Ligeja ::Na kojoj ono temi pišete o onima koji odlaze kad je najbolje?

Bash razmishljam o tome,,kad odesh,,,kad je najljepshe,,ostanu lijepe uspomene,,ostanu neka divna sjecanja,,ostnu tragovi na usnama...da ne pozelish vishe nikoga tako ljubiti,,ostane ti onaj koga si volio i koga cesh i dalje voljeti ,(,mada on to ne zna),ostane u srcu neka njezna bol..i onda se nosish sa time cijeli ostatak zivota,,ali odesh da bi zaustavio prolaznost...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0syF10LXL3c#at=148[/youtube]

zingaro

zingaro

Lijep ti avatar. Jel ti to kćer?

kazu da lichi na mene..

zingaro

zingaro

ucutim kad vidim da je besmisleno trositi reci na nekog do koga to ne dopire ... nema traume ....samo zal za izgubljenim vremenom

ovo je chista poezija,,,zapisat cu ove rijechi

zingaro

zingaro

vecheras mi treba neshto njezno,,,neshto lagano,,,i nezaboravno,,,,vecheras bi mogao sve,,da mi nije stalo do tebe...

https://www.youtube.com/watch?v=HcJoPstmdjA

zingaro

zingaro

zingaro

zingaro

predivna zemlja,,Srbija

zingaro

zingaro

zingaro

zingaro

Gost

Anonymous
Gost

B.White,odličan izbor!

Meni drag film, najjdio.

zingaro

zingaro

Meni je naj scena ,,kad joj skida shtramplice,,a jebo ja takog rezisera,,pa tko je vidio nosit je tako daleko i to josh na tavan,,,ja bi je mrkno prvo na verandi,,a poslije bi mogli na tavan,,sta je ludje ,,,ljubav ili strast ,,,pitam se pitam sada,,, Rolleye2

Gost

Anonymous
Gost

ne volim balaševiča--nikako

smara me Smile

zingaro

zingaro

urbanstyle ::ne volim balaševiča--nikako

smara me Smile

ko da sam ja to stavijo za tebe,,jebemese shta tebe shmara:Smile..ima ovdje kome se ova pijesmitza djasvi..pa ja..

Gost

Anonymous
Gost

zingaro ::Meni je naj scena ,,kad joj skida shtramplice,,a jebo ja takog rezisera,,pa tko je vidio nosit je tako daleko i to josh na tavan,,,ja bi je mrkno prvo na verandi,,a poslije bi mogli na tavan,,sta je ludje ,,,ljubav ili strast ,,,pitam se pitam sada,,, Rolleye2

Čovjek mlad, pun snage, naravno da je može nosit silly Very Happy

Ljubav ili strast?
Meni ljubav.

Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 21 600full-what-dreams-may-come-screenshot

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 21 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu