Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije

+8
proba
g_host
Harmy
rollo tomasi
Cat_
escaped
bazilija
zingaro
12 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 15 od 40]

zingaro

zingaro

jes ti to zaljubita u Bazu,,ja sam davno napiso,,pjesmu,,,mostarske treshnje,,,,njene usne ko mostarske treshnje,,

ova mi je pjesma otkrice godine,,,polijepe su mi rijechi

Gost

Anonymous
Gost

Onako odokativno ... meni su ''kise'' recitovali pre no sto se baza rodila
bar mi tako deluje , mozda 10 plus minus
tako su se decki nekad udvarali ... a ti to znas , imas crtu za pjesmice i recitacije i znas da koristis ,,,pa ja,,,

zingaro

zingaro

Anabela ::Onako odokativno ... meni su ''kise'' recitovali pre no sto se baza rodila
bar mi tako deluje , mozda 10 plus minus
tako su se decki nekad udvarali ... a ti to znas , imas crtu za pjesmice i recitacije i znas da koristis ,,,pa ja,,,

tko ce to sve chitat.....vako je jednostavnije,,,

zingaro

zingaro

zingaro

zingaro

zingaro

zingaro

]

zingaro

zingaro

zingaro

zingaro

zingaro

zingaro

sve ima svoj pocetak i kraj,,chim se neshto rodi od tog trenutka pochinje lagano da umire,,,tako je i sa ljubavi,,,ma tako je sa svim shto nas okruzuje,,,samo shto si neki ljudi to nece da priznaju,,,ja sam odavno svjestan toga,,,,zato ne treba ni za chime suze ronit,,,,uzalud je,,,,velim uzalud je,,,chemu onda tuga ,,,zal ili mrznja..zar nije ljepshe da ostanu lijepe uspomene,,,jer sve kad prodje,,ostat ce nam josh samo uspomene,,,zato ljudi navalite na skupljanje uspomena,,,da iamte zivjeti sa nechim,,,kad se nishta drugo ne bude deshavalo..

ovdej je moja noga krocila,,,

zingaro

zingaro

zingaro

zingaro

Gost

Anonymous
Gost

zingaro ::sve ima svoj pocetak i kraj,,chim se neshto rodi od tog trenutka pochinje lagano da umire,,,tako je i sa ljubavi,,,ma tako je sa svim shto nas okruzuje,,,

Ne mora da umre ... moze da promeni stanje , vise puta ... i da svaki put osecaj ljubavi bude drugaciji .... nesto kao ...

zingaro

zingaro

Kod mene proljece polagano prelazi u ljeto,,,na zici iznad mog vrta,,,vec danima pjeva jedna ptichica,,,,,neshto poput nasheg slavuja,,,ali ona neumorno danima pjeva,,,ujutro po danu navecher,,,divota jedna ali i tuga me neka obuzme promatrajuci je kako se trudi,,,,a to mora da je neki zov,,,na parenje,,,kako je priroda upregla sve,,,od zivotinja do bilja,,,da produciraju sjeme,,,za sutra,,,a najjachi u vrsti idu naprijed,,,tko zna,,,kakav je to kozmichki zajeb,,,,i koji je cilj produzenja vrste,,,,pitam se shta tjera to malo stvorenje da tako pjeva,,,,koji ga kurac i koja energija tjera,,,izgleda mi da su se sve tichitze vec pojebale i napravile svoja gnijezda ,,,,vec hrane mlade,,,al on ili ona neumorno zove,,,,pjeva par metara udaljena od mene,,,ne boji se,,,dodje mi da porazgovaram sa njom,,,al kako cu kad sam antitalent za pjevanje,,,malo ficukam,,ona ili on ,,,za trenutak stane oslushne i ko da veli,,,ajd u pichku materinu ne prekidaj me,,,chudno je to,,,uvijek kad izadjem u vrt ona je tu,,,ta mala ptica,,,to malo stvorenje mi je toliko drago,,,da bi je najradje zagrlio ,,i zapjevo sa njom,,,snimio sam je,,,kad pochne cvrkutat,,,,nikad isti svuk ne proizvede nego uvijek izmishlja neki drugi,,,al ,,,ja neam pojma shta ona pjevba,,,mada to osjecam kao neku ljepotu nasuprot vrana koje ,,,chesto puta slusham kako grakcu dva tri glas i non stop to ponavljaju,,idu mi na zivce,,ti apstrakni zvukovi su poprave zanimljivi,,i vjerojatno njihovo razumijevanje mozemo zahvaliti samo nechenu praiskonskom shto chuchi u svakom od nas ponaosob..,morat cu nabavit zrazhnicu da im jebem mater crnu,(vranama narafski),poharale su sva gnijezda u kroshnjama mojih hrastova,,,definitivno sam odluchil da im stanem na put,,,pa makar zavrshio u zatvoru...mater im jebem predatorsku

zingaro

zingaro

Gost

Anonymous
Gost

Da znas da me bolis
i nocas ja cu da te
cuvam dok spavas
i ljubim tamo gdje
najvise volis..... dok sanjas

zingaro

zingaro