Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
zingaro ::urbanstyle ::zaljubiti czingo- ajesi sad zaljubit
zakaj pitash...imash namjeru upucavat mi se:)??..cigo uvijek nadje neshto lijepo u nekome,,ili nechemu...tak da kaj se tiche zaljubljivanja ...shto reche jednom moja jarantza,,nemre to svatko jarane moj premili i predragi..to samo mogu budale ka ti,,,,hahahahahahhahahahaha,,aj reci..da je chojk neb pojeo zbog ovog.
urbanstyle ::zingaro ::urbanstyle ::zaljubiti czingo- ajesi sad zaljubit
zakaj pitash...imash namjeru upucavat mi se:)??..cigo uvijek nadje neshto lijepo u nekome,,ili nechemu...tak da kaj se tiche zaljubljivanja ...shto reche jednom moja jarantza,,nemre to svatko jarane moj premili i predragi..to samo mogu budale ka ti,,,,hahahahahahhahahahaha,,aj reci..da je chojk neb pojeo zbog ovog.
yee..ti samo naruči naruđbu... pa ne ide to tako..nemoš se zaljubljivat kad ti odlučiš..to dođe spontano
..ali svakako stoi da je zaljubljenost jedan fin period -kad ti je sve onooo baš lijepo...doslovno jedan pokretački period...bilo bi dobro biti čitav život zaljubit
nekaj se sjebalo,,,nemrem duplace zbrisat,,,al tko ga jebe,,,ne klikajte preveczingaro ::Kako vas nije sramota,,,,zaboravili ste ljubav,,,jebo te ostavim vas mjesec dana i odma popizdite,,,a ljuba,,,dje je ljubav ,,papci:
No dobro sad cete kuziti odakle mi stutzanje tz i ostale pizdarije,,,to je od jedne Vere Pavladojske ostalo,,,Arsen me upozno sa njom,,,jebga..
ovo se ubilo za Fridinu crvenu temu,,,
malo strasti jebo vas ja mlitave:)
urbanstyle ::ye..imaš praf..jedini ti o ljubavi zboriš...
al brate izmiksaš svašta
ugl. da tebe nema neke klipove ne bih nikada otvorila....zdravko čolić napr.
zingaro ::Jebo TI To,,,za ovo treba imati muda,,,deri Bazo sjutra je predujam:
Ovo je moj mladji,,,,bice glavni,,u Mostaru kad odraste:
Kultni forum » Kultni - Biseri » Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu