zingaro ::
bog te jebo,,,,sve mi vishe lichish na onog maxa,,,,a postajesh josh tutlaviji od Bufitze,,,pa koji ti je kuratz,,daj se loma skuliraj,,,stani pred ogledalo,,,zvekni par rakija,,,,i dodji k sebi,,,ostat cesh sam,,,,i onda si zakuratz radijo forum,,,mavafangulo....e da,,ima fon iz texasa,,,samo zvrtznem i ode ti forum u kuratz,,,narafski prilozim prevedeno onu tvoju prijetnju,,,,mosh dudlat onda kuratz,,,,al poshto sam ja human tip i imam dushu ko i svaki cigan,,,zasad cu te poshtedit
gle, ti si taj koji ne razumiješ, odnosno praviš se da ne razumiješ. ovaj forum sam otvorio za normalne ljude a ne za mentalno poremećene psihopate. a ti spadaš u ovu drugu kategoriju što si dokazao bezbroj puta. ja ti neću ništa samo da te upozorim da ne kopaš sranja jer ću te natjerat da ta tvoja sranja sam pojedeš. ima načina da te natjeram da to napraviš sam dobrovoljno bez prisile. materijala kojim te mogu zašarafit hvala bogu imam na vagone.
We promote one of the most difficult "martial arts": BYT - Bite Your Tongue. It is easy to snap back at someone, but much more effective to rise above them.
If what you have to say is not constructive and positive, then there are many other places on the 'Net for you to post it. Or you BYT.
To awoid getting into endless and meaningless debates:
"It is no excuse what lead up to the post in question, it is absolutely no excuse that others were worse than you. Everybody is alone responsible for their behavior."
"internet sociopats" are looking for your buttons. Learn to know them so they can't use you as a pawn. That takes discipline and self-knowledge. They will always be on message boards and other places and you either learn to live with them or you will only drain yourself emotionally.
this forum like the rest of life, is no better than what we make of it.
dakle ako si malo pametan skužio si poantu. ako nisi pročitaj ponovo jer se s tobom ne želim natezati u jalovim spikama koje vode u ništa. ako neko puši tvoje spike njegov/njezin problem. ja tvoje spike ne pušim jer znam tko si i što si.
razgovor završen.