Takvo je vrijeme valjda.. svatko pomahnita povremeno.
Dobro je dok ostaje na riječima. "Papir" svašta trpi. Pa i našu neubrojivost.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
A jesi zavidna, pa ne mereš se ti sa nama dvjema uspoređivat..Anabela ::e fala ti ko' bratu na trudu da mi nacrtaszingaro ::Pa nije kugla,,jebem li ga ..nego kap kise koja se razbila o vodenu povrshinu...snimano onom kamerom koja chak i metak lovi ..a poruka je ,,,da smo samo kap u moru i da je sve prolazno...zato treba zivjeti punim plucima i ne opterecivat se nichim shto nas gura u negativan svijet..ovo da sve znam,,,napisat cu da se i ti i Baza nachikate kurca:::))Anabela ::
a ja sam sve mislila da je to na tvom avu neka tegla
kad ono carobna kugla,,,doduse cudnog oblika al necemo sitnicariti ... sve znas
i opet mi fali Rolloo da me podseti na kultni sleng
nisam te davno castila,,,pa ja
ide nesto.. ma nap****......... ... a ne mogu se setiti
primecujem diskriminaciju ... di' je tu itaka i yaranica
Paaaa....ovaj put nisi u pravu. Pisana riječ je tri put teža od izgovorene koja ode u vjetar.Ligeja ::Takvo je vrijeme valjda.. svatko pomahnita povremeno.
evo baš si na putu za dobit nobelovu nagradu i demolirat sve psihoterapeute od Freuda pa do danas.Penelopa ::Paaaa....ovaj put nisi u pravu. Pisana riječ je tri put teža od izgovorene koja ode u vjetar.Ligeja ::Takvo je vrijeme valjda.. svatko pomahnita povremeno.
To se narafski važi i za forum
vid ovog glupog amera što pizdi. aj de ba bolan smiri hormone nismo mi Sirija...zingaro ::Zamolio bih cijenjeno puchanstvo da mi ne unosi na ovu temu,,negativne energije,,ovdje mozete pjevati,,,i stavljati ...velichati ljubav...inache ako popizdim ,,jebat cu vam sve po spisku,,da ne b' bilo poslije nismo znali...
Ne gledam to na takav način. Uopće nije bitno je li pisana ili izgovorena, već naš odnos prema onome/onoj/onima tko ju izgovara ili piše. Izgovorene riječi znaju se pamtiti godinama. Još i danas sjećam se onoga što su mi neke osobe izgovorile dok bijah dijete. I komplimente i uvrede. Ali stvar je bila u meni. Osobe koje su ih izgovorile bile su one koje su u meni budile poštovanje, a neka pak druga zlobna mišljenja doživjela sam istinitim jer su pogađale moju nesigurnost / nedostatak samopouzdanja...Penelopa ::Paaaa....ovaj put nisi u pravu. Pisana riječ je tri put teža od izgovorene koja ode u vjetar.Ligeja ::Takvo je vrijeme valjda.. svatko pomahnita povremeno.
Tek sad shvatila što si htio reć`.escaped ::.. opsjednuta samom sobom. trebala bi promjenit sobu.
Kao da te netko pita za mišljenje.. pff.zingaro ::Zamolio bih cijenjeno puchanstvo da mi ne unosi na ovu temu,,negativne energije,,ovdje mozete pjevati,,,i stavljati ...velichati ljubav...inache ako popizdim ,,jebat cu vam sve po spisku,,da ne b' bilo poslije nismo znali...
escaped ::
evo baš si na putu za dobit nobelovu nagradu i demolirat sve psihoterapeute od Freuda pa do danas.
to mi bila vrhunska fora, al nemoj njemu reć, jer ako ga se pohvali, nayebali smo i ti ja i mi svi skupa.Ligeja ::Tek sad shvatila što si htio reć`.escaped ::.. opsjednuta samom sobom. trebala bi promjenit sobu.
Nisam zadovoljna sobom. Odoh u predsoblje.
Nisi zakomplicirala slažem se sa tobom u većem dijelu. Što htjedoh reći-pisana riječ čak i nakon nekog vremena čitana je takva kakva je, nečije najbolje izdanje u tom trenutku. Izgovorena riječ se interpretira iz sjećanja (malo se doda, malo uzme, rijetko se do tančina ispriča) a obično je vezana uz emociju tog trenutka i prepričana može biti sasvim nešto drugo od trena u kojem je izgovarana. To je tako zasad. Preprimitivna smo bića da bismo mogli nit tog trenutka povući k sebi i odgledati sjećanje kao na ekranu. To je za neku dalju budućnost.Ligeja ::Ne gledam to na takav način. Uopće nije bitno je li pisana ili izgovorena, već naš odnos prema onome/onoj/onima tko ju izgovara ili piše. Izgovorene riječi znaju se pamtiti godinama. Još i danas sjećam se onoga što su mi neke osobe izgovorile dok bijah dijete. I komplimente i uvrede. Ali stvar je bila u meni. Osobe koje su ih izgovorile bile su one koje su u meni budile poštovanje, a neka pak druga zlobna mišljenja doživjela sam istinitim jer su pogađale moju nesigurnost / nedostatak samopouzdanja...Penelopa ::Paaaa....ovaj put nisi u pravu. Pisana riječ je tri put teža od izgovorene koja ode u vjetar.Ligeja ::Takvo je vrijeme valjda.. svatko pomahnita povremeno.
Sve je to gubitak vremena. Ne vrijedi. U konačnici, sve se svodi na to što mi mislimo o sebi samima. A to što mislimo o sebi samima, iako u nekim formativnim godinama započinje od izloženosti pogledu drugih, tek kasnije se kritički promatra jer dolazi spoznaja da ti drugi također jesu neiskreni i zlonamjerni, da se pokušavaju načiniti boljima pred drugima, da su skloni samoobmanama, neautentičnosti, drugačije rečeno, da falsificiraju svoju faktičnost.
Što će Anabeli što tamo neka osoba xy piše to što piše o njoj? Je li ta osoba xy bitna? Ma nije. Jednostavno, s vremenom dopizdi dopustiti drugima da te opredmećuju ne bi li kroz tebe kao ogledni primjer onoga što "nikako nisu" stvorili vlastitu sliku pred njima bitnim ljudima.. Uvijek se vrši nekakav način identifikacije. Ako nekog posprdno nazivam takvim-i-takvim, time prešutno želim reći da ja nisam takva-i-takva. Ako započnem komunikaciju s takvom osobom koja me nasilno svrstava u određene opise, želeći joj dati do znanja da nisam takva-i-takva, time dajem na važnosti njihovom opisu. Eto, ukratko.
I ako budeš napisala da sam zakomplicirala stvari, stvarno ću iskočiti iz ekrana i uhvatiti te za grkljan.
Prelijepa pjesma i jedna i druga...uvjerio se u ovu drugu bezbroj puta...Anabela :: OPOMENA -- Desanka MaksimovicCuj, recu cu ti svoju tajnu:ne ostavljaj me nikad samukad neko svira.Mogu mi se ucinitiduboke i mekeoci nekesasvim obicne.Moze mi se ucinitida tonem u zvuke,pa cu rukesvakom pruziti.Moze mi se ucinitilepo i lakovoleti kratkoza jedan dan.Ili mogu kom reci u tomecasu cudesno sjajnupredragu mi tajnukoliko te volim.O, ne ostavljaj me nikad samukad neko svira.Ucinice mi se negde u sumiponovo sve moje suze tekukroz samonikle neke cesme.Ucinice mi se crn leptir jedanpo teskoj vodi krilom sarasto nekad neko reci mi ne sme.Ucinice mi se negde kroz tamuneko peva i gorkim cvetomu neprebolnu ranu srca dira.O, ne ostavljaj me nikad samu,nikad samu,kad neko svira.
bazilija ::I press her hand gently, look languishing down
And by passionate silence, I make my love known
prelijepa pjesma,,,evo josh jedna meni jako draga...a sto se tiche avatara..jebga nemrem tu nishta mijenjat,,,ona kap je prelila chashu,,,tak da,,ako ne zelish da ti se vrti u glavi ne gledaj:Anabela ::Danas na Brvnari ... imali smo srece , tamburasiiiiii
splav je bio rezervisan za neko slavlje veceras pa su dosli ranije .. kako mi fali neki dernek
Kultni forum » Kultni - Biseri » Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu