jel to cajka..majkee ti
neću ni klikat dok mi ne kažeš
neću ni klikat dok mi ne kažeš
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kako zna?...pa možda da uključiš malo te vijuge kad si već povezala to sa srcem i pečatom ne bi ti bilo zgoreg a?...a lipo bi bilo da se i ne mišaš u njihov posa.Anabela ::a najvaznije gde mu je srce , mora da je neka ostavila trajan pecat
kako ti sve to znas ... ja nista nisam povatala
pa je ... pravi kusta , cergar
pa eto gledajući svo to venjanje oko jarana i napadanje žena oko njega.. putniku namjerniku i više je nego jasno da si bacila oko na njega.... al što si bacila, sve je to... ajmo reć" normalno"...al brate što toliko grebeš..e to je već previšeAnabela :: ha ... vid' nje .. iskocila iz ormana
yebo lud zbunjenog ... a gde se ja to mesam
nesto si pogresno ukrstila
ajoooj ... ovo zasluzujetempera3_ ::da ti si on line najbenignija....a vidim...Penelopa se valjda iz čista mira odlogirala..ajde lipa moja pa vidin ja čitati...mislin kako san rekla u redu je to.. da si ti bacila oko na jarana.. ruku na srce imaš i na koga...ali šta je previše sa tin grebanjem je previše..mogu sad misliti što tek urbicu čeka kad se razotkrila...
da... pravljenje glupim je često najbolja taktika pogotovo kad je osoba pritisnuta dokazima..noo nebitno to ćemo pripisati onoj mojoj procjeni da si mudra žena .vidim i ono preskakanje u svezi Penelope je bilo" slučajno"Anabela ::osvezila si mi dan
al nikako da te razumem taman i dvaput procitala
cek ... moram proveriti dal su mi neki bosanci u rodu
a sto mu ti dizes cenu ... pa nisam primetila da je na prodaju
aj dobro , bicu fina ... necu mu vise lepit mJuzik na temi , otvoricu moju .. a sta cu ... radi mira u kuci
hebo vas zingic
al nemoj ni ti kad si tako osecajna
eto i dalje pokušavaš izokrenuti činjenice...ponovo neuspješno..sad se već malo brinem..Anabela ::ta sta sam preskocila Penelopu ... zena u pms-u il klimaksu , bog te ...
otisla pa ce se opet vratiti ... kao da joj je prvi ili zadnji put ... ne brini
A jel ti jarana znas ? Ja neznam ... Ti ga hvalis a ne mislis da se ta ista ''gore pomenuta'' ... jel.. ...
moze vise potresti zbog tebe no zbog mene ...m ?
Kultni forum » Kultni - Biseri » Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu