Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije

+8
proba
g_host
Harmy
rollo tomasi
Cat_
escaped
bazilija
zingaro
12 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 34 od 40]

Gost

Anonymous
Gost

[quote="tempera3_"]Urby I love you 

dobro je prijo..skužiće svi...ne stavljaj više klipone..doće czigo..đava ga nosa i valjda shvatiti signale Very Happy 

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::
tempera3_ ::Urby I love you 

dobro je prijo..skužiće svi...ne stavljaj više klipone..doće czigo..đava ga nosa i valjda shvatiti signale  Very Happy 

ako ti kažeš neću:) .ali nisan vas ja odala, a nije ni bitno.bitna je ljubav iskrena a to izmedju tebe i mog jarana sasvin sigurno je...Anabela...šetnja.

Gost

Anonymous
Gost

tempera3_ ::
tempera3_ ::Urby I love you 

dobro je prijo..skužiće svi...ne stavljaj više klipone..doće czigo..đava ga nosa i valjda shvatiti signale  Very Happy 

ako ti kažeš neću:) .ali nisan vas ja odala, a nije ni bitno.bitna je ljubav  iskrena a to izmedju tebe i mog jarana sasvin sigurno je...Anabela...šetnja.
ma isto bi ja beli czigu povjerila..tebi prio - oprosti ne bi-..previše si sexi Very Happy 

Gost

Anonymous
Gost

prijo razumimo se.važno da si ti ok jaranu od mene nema straja takod a ga ni ti nemaš, ako mi dopuštaš ja bi sad par za svoju dušu

Gost

Anonymous
Gost

tempera3_ ::evo je ka pisana za vas dvoje( ne tebe Anabela)Urbica i jaran) I love you I love you I love you 
a mogu bar slusati Laughing 

njemu treba zapaliti logorsku vatru , mozda ce onda shvatiti Grat 

tempera3_ :: ako ti kažeš neću:) .ali nisan vas ja odala, a nije ni bitno.bitna je ljubav  iskrena a to izmedju tebe i mog jarana sasvin sigurno je...Anabela...šetnja.
ma gde bi ti tako suptilna ... daj pare za bioskop pa mozda i prosetam Connie 

tempera3_ :: a moran jednu i za sebe

sto me to ne cudi Zubo 

ma isto bi ja beli czigu povjerila..tebi prio - oprosti ne bi-..previše si sexi Very Happy 
kako ovo da shvatim Sperm

escaped

Ciganu treba uvalit baklju u dupe pa nek mu dime uši...

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::

Lipo. to je onaj Urbičin profinjeni stil da ti spusti malo malo ali na fin način...u prevodu dušo ti je moja urbica rekla..."Da joj nebi bilo ža da joj se motaš oko zingića...da si bar upola zgodna ka ona, ali jbg.kad nisi
To ti još oće reć i koliko je ona velikodušna, za razliku od tebe, ti napadaš sve žene oko jarana..a da te ni pogleda nije..paa sad vidi glumatalo da ti je gluma prozirna... i jedan dobronamjeran savjet, po Urbičinim spuštanjima mogla bi nabavit neke sanjke ovako malo malo na nos padeš .

Za moju Urby

Gost

Anonymous
Gost

Urbice jedna poruka od jarana;) 

Gost

Anonymous
Gost

Moran pofaliti Kekija na novom cd,kojeg sam naravno odmah kupila..predobar ! preporuka!Uz CD se dobije i povećalo, navodno da bi njega mogli nać tj uočiti i izmedju onih stasitih muškaraca.

Gost

Anonymous
Gost

Lipo. to je onaj Urbičin profinjeni stil da ti spusti malo malo ali  na fin način...u prevodu dušo ti je moja urbica rekla..."Da joj nebi bilo ža da joj se motaš oko zingića...da si bar upola zgodna ka ona, ali jbg.kad nisi
To ti još  oće reć i koliko je ona velikodušna, za razliku od tebe, ti napadaš sve žene oko jarana..a da te ni pogleda nije..paa sad vidi glumatalo da ti je gluma prozirna... i jedan dobronamjeran savjet, po  Urbičinim spuštanjima  mogla bi nabavit neke sanjke ovako malo malo na nos padeš .
Znala sam da ce me docekati tvoj dobronamerni savet Zubo 
kako osh ... meni bi ga dala na cuvanje ... a tebi nebi silly

zingaro

zingaro

Lipo. to je onaj Urbičin profinjeni stil da ti spusti malo malo ali  na fin način...u prevodu dušo ti je moja urbica rekla..."Da joj nebi bilo ža da joj se motaš oko zingića...da si bar upola zgodna ka ona, ali jbg.kad nisi
To ti još  oće reć i koliko je ona velikodušna, za razliku od tebe, ti napadaš sve žene oko jarana..a da te ni pogleda nije..paa sad vidi glumatalo da ti je gluma prozirna... i jedan dobronamjeran savjet, po  Urbičinim spuštanjima  mogla bi nabavit neke sanjke ovako malo malo na nos padeš .
[/quote]Znala sam da ce me docekati tvoj dobronamerni savet Zubo 
kako osh ... meni bi ga dala na cuvanje ... a tebi nebi silly[/quote]

A kaj urbitza misli da sam ja dildo,,,morala bi ti dat i rezervne baterije ak je tak velikodushna...:Smile))

Gost

Anonymous
Gost

Jesam li ti ja rekla da si prostak ? ... mislim da jesam Grat 
nije zgoreg ponoviti ... prostaku silly

Smile))

Gost

Anonymous
Gost

zingaro ::Lipo. to je onaj Urbičin profinjeni stil da ti spusti malo malo ali  na fin način...u prevodu dušo ti je moja urbica rekla..."Da joj nebi bilo ža da joj se motaš oko zingića...da si bar upola zgodna ka ona, ali jbg.kad nisi
kako osh ... meni bi ga dala na cuvanje ... a tebi nebi silly[/quote]A kaj urbitza misli da sam ja dildo,,,morala bi ti dat i rezervne baterije ak je tak velikodushna...:Smile))[/quote]

Ma neće tebe Urbica nikom dati...al znaš je, njeni izlivi  nesigurnosti, bjesa ljubomore..štaš s njom kad je takva Smile

Ali nije da nezna spustiti i to dobro Anabeli, lipo i na finjaka.Smile 

Gost

Anonymous
Gost

Sreca pa te interesuju samo teme gde pises , inace bi bila pravo iznenadjena Rolleye2 

Gost

Anonymous
Gost

Sreca pa te interesuju samo teme gde pises , inace bi bila pravo iznenadjena Rolleye2 

A znan teško je priznati...ali neekad jednostavno ne moreš ne viditi očito jbg.. to što ti misliš da si veća faca u falširanju od Urbice e lipa moja,, a što ću govorit sve se vidi...PATI.

Gost

Anonymous
Gost

a dobro , paticu ... al ne mogu predugo
moras razumeti Shades 

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::a dobro , paticu ... al ne mogu predugo
moras razumeti Shades 

Neman te ja što razumiti ja san te lipo od početka upozoravala ne mišaj se u njihovu ljubav, ali ti navalila pa navalila..e sad kusaj Urbičina podbadanja..s razlogom.

Gost

Anonymous
Gost

Izdrzacu stoicki ... srecom , dobra dusica nije zlopamtilo Angel1 
A napravicu joj i faking sarme , odmah ce zaboraviti sve

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::Izdrzacu stoicki ... srecom , dobra dusica nije zlopamtilo Angel1 
A napravicu joj i faking sarme , odmah ce zaboraviti sve
Ne želin se mišati..ja ću radije uživat u music šta bi urbica rekla

Gost

Anonymous
Gost

e falaaa q.. ... ooops , dobro je kad se vise neces mesati Very Happy 

zingaro

zingaro

zingaro ::Lipo. to je onaj Urbičin profinjeni stil da ti spusti malo malo ali  na fin način...u prevodu dušo ti je moja urbica rekla..."Da joj nebi bilo ža da joj se motaš oko zingića...da si bar upola zgodna ka ona, ali jbg.kad nisi
kako osh ... meni bi ga dala na cuvanje ... a tebi nebi silly
A kaj urbitza misli da sam ja dildo,,,morala bi ti dat i rezervne baterije ak je tak velikodushna...:Smile))[/quote]
Ma neće tebe Urbica nikom dati...al znaš je, njeni izlivi  nesigurnosti, bjesa ljubomore..štaš s njom kad je takva Smile

Ali nije da nezna spustiti i to dobro Anabeli, lipo i na finjaka.Smile [/quote]

Ma odustajem,,,ne zna se borit za svog mushkarca::Smile))..Plus toga ima traume iz djetinjstva,,,,,zna se poshorat kad nije u pravu...Rant Rant Rant Rant 

zingaro

zingaro

Anabela ::Jesam li ti ja rekla da si prostak ? ... mislim da jesam Grat 
nije zgoreg ponoviti ... prostaku silly

Smile))

chuj prostak ,,,to prvi puta chujem:rant: Rant Rant Rant Rant Rant Rant 

zingaro

zingaro

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 34 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma: