[quote="tempera3_"]Urby
dobro je prijo..skužiće svi...ne stavljaj više klipone..doće czigo..đava ga nosa i valjda shvatiti signale
dobro je prijo..skužiće svi...ne stavljaj više klipone..doće czigo..đava ga nosa i valjda shvatiti signale
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
urbanstyle ::tempera3_ ::Urby
ma isto bi ja beli czigu povjerila..tebi prio - oprosti ne bi-..previše si sexitempera3_ ::urbanstyle ::tempera3_ ::Urby
ako ti kažeš neću:) .ali nisan vas ja odala, a nije ni bitno.bitna je ljubav iskrena a to izmedju tebe i mog jarana sasvin sigurno je...Anabela...šetnja.
a mogu bar slusatitempera3_ ::evo je ka pisana za vas dvoje( ne tebe Anabela)Urbica i jaran)
njemu treba zapaliti logorsku vatru , mozda ce onda shvatitiurbanstyle ::
ma gde bi ti tako suptilna ... daj pare za bioskop pa mozda i prosetamtempera3_ :: ako ti kažeš neću:) .ali nisan vas ja odala, a nije ni bitno.bitna je ljubav iskrena a to izmedju tebe i mog jarana sasvin sigurno je...Anabela...šetnja.
sto me to ne cuditempera3_ :: a moran jednu i za sebe
kako ovo da shvatimurbanstyle ::
ma isto bi ja beli czigu povjerila..tebi prio - oprosti ne bi-..previše si sexi
Anabela ::kako ovo da shvatimurbanstyle ::
Znala sam da ce me docekati tvoj dobronamerni savettempera3_ ::Anabela ::kako ovo da shvatimurbanstyle ::
Lipo. to je onaj Urbičin profinjeni stil da ti spusti malo malo ali na fin način...u prevodu dušo ti je moja urbica rekla..."Da joj nebi bilo ža da joj se motaš oko zingića...da si bar upola zgodna ka ona, ali jbg.kad nisi
To ti još oće reć i koliko je ona velikodušna, za razliku od tebe, ti napadaš sve žene oko jarana..a da te ni pogleda nije..paa sad vidi glumatalo da ti je gluma prozirna... i jedan dobronamjeran savjet, po Urbičinim spuštanjima mogla bi nabavit neke sanjke ovako malo malo na nos padeš .
Znala sam da ce me docekati tvoj dobronamerni savetzingaro ::Lipo. to je onaj Urbičin profinjeni stil da ti spusti malo malo ali na fin način...u prevodu dušo ti je moja urbica rekla..."Da joj nebi bilo ža da joj se motaš oko zingića...da si bar upola zgodna ka ona, ali jbg.kad nisi
To ti još oće reć i koliko je ona velikodušna, za razliku od tebe, ti napadaš sve žene oko jarana..a da te ni pogleda nije..paa sad vidi glumatalo da ti je gluma prozirna... i jedan dobronamjeran savjet, po Urbičinim spuštanjima mogla bi nabavit neke sanjke ovako malo malo na nos padeš .
Sreca pa te interesuju samo teme gde pises , inace bi bila pravo iznenadjenatempera3_ ::
Ali nije da nezna spustiti i to dobro Anabeli, lipo i na finjaka.
Anabela ::Sreca pa te interesuju samo teme gde pises , inace bi bila pravo iznenadjenatempera3_ ::
Ali nije da nezna spustiti i to dobro Anabeli, lipo i na finjaka.
Anabela ::a dobro , paticu ... al ne mogu predugo
moras razumeti
Ne želin se mišati..ja ću radije uživat u music šta bi urbica reklaAnabela ::Izdrzacu stoicki ... srecom , dobra dusica nije zlopamtilo
A napravicu joj i faking sarme , odmah ce zaboraviti sve
A kaj urbitza misli da sam ja dildo,,,morala bi ti dat i rezervne baterije ak je tak velikodushna...:))[/quote]tempera3_ ::Znala sam da ce me docekati tvoj dobronamerni savetzingaro ::Lipo. to je onaj Urbičin profinjeni stil da ti spusti malo malo ali na fin način...u prevodu dušo ti je moja urbica rekla..."Da joj nebi bilo ža da joj se motaš oko zingića...da si bar upola zgodna ka ona, ali jbg.kad nisi
kako osh ... meni bi ga dala na cuvanje ... a tebi nebi
Anabela ::Jesam li ti ja rekla da si prostak ? ... mislim da jesam
nije zgoreg ponoviti ... prostaku
))
Kultni forum » Kultni - Biseri » Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu