Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije

+8
proba
g_host
Harmy
rollo tomasi
Cat_
escaped
bazilija
zingaro
12 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 18 od 40]

Harmy

Harmy

ajmo zingicu Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 Smilie_x_048

rollo tomasi

rollo tomasi

Harmy ::
rollo tomasi ::
dobro si to primjetio,a jos bolje rekao Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 98290982

dobro. vec sam se prepao Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 364988687

uf koliki čovjek,pa se prepao Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 2694226609

pa ja Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 253468018

Harmy

Harmy

Anabela ::

prostak Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 2736117800
ha ... to sam mu i ja rekla onomad Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 277638789

ev' mu pjesmice da ne cichi ,,,pa ja,,,

super Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 3597588207

zingaro

zingaro

zingaro

zingaro

Harmy ::ajmo zingicu Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 Smilie_x_048

ma samo ti skini gace,,ostalo je moja briga,,ha ja:)

Harmy

Harmy

zingaro ::
zingaro ::o jebem li vam sunce zarko sjebashte mi temu Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 2842025989 Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 2842025989 Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 2140677374

sunce žareno Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 2434641313

djesh po glavi bona shtatije,,evo jedna pjesmitza koju obozajem i koja me sjeca na djetinstvo,,

da čuješ u mene ptičica ujutro ,pa to se ne moze izdržati ,počnu sabahile već u četiri ujutro ...ne mogu shvatiti neke ljude što kažu da ih nerviraju ,i da ne mogu spavati od njih..

Harmy

Harmy

Harmy ::ajmo zingicu Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 Smilie_x_048

nemam ih Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 2828593348

zingaro

zingaro

sunce žareno Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 2434641313

djesh po glavi bona shtatije,,evo jedna pjesmitza koju obozajem i koja me sjeca na djetinstvo,,

da čuješ u mene ptičica ujutro ,pa to se ne moze izdržati ,počnu sabahile već u četiri ujutro ...ne mogu shvatiti neke ljude što kažu da ih nerviraju ,i da ne mogu spavati od njih..

sad tamo pjevaju oni crni kosovi,,,prelijepo,,izmedju zgrada,,po dvorishtima,,,barem je tako bilo u Berlinu..

evo jedna pesan,,,koaj mi ej bash ispod koze,,,kad odslusham odok loma u shetnju,,prelijep je dan,,,predvecher,,,kad opalim jednu cuku,,,hoda ,,,spavat cu ko dijete

Harmy

Harmy

sad tamo pjevaju oni crni kosovi,,,prelijepo,,izmedju zgrada,,po dvorishtima,,,barem je tako bilo u Berlinu..

evo jedna pesan,,,koaj mi ej bash ispod koze,,,kad odslusham odok loma u shetnju,,prelijep je dan,,,predvecher,,,kad opalim jednu cuku,,,hoda ,,,spavat cu ko dijete

super,znaš ti uvijek odabrat muziku ,nema sta..ajd idem i ja spavati ..mah,mah

Gost

Anonymous
Gost

vreme mi je malo za kafanu ... a znam i gde cu ... treba case lomiti Smile

zingaro

zingaro

kad izabirem srcem nikad ne pogrijeshim,,,a sad je red z aziepetzug,,,cioa svima,,,i pazte kaj mi delate na temi,,,da ne bi bilo ,,,zngic je zajebat,,i prostak,,

zingaro

zingaro

Anabela ::vreme mi je malo za kafanu ... a znam i gde cu ... treba case lomiti Smile

ako dodjem ove godine u begesh,,mogli bi na splav,sve placam osim cigana,,,oni su mi znak za bankrot

Gost

Anonymous
Gost

Jesi li ikada bio do New Orleansa, Zingo?

zingaro

zingaro

zingaro

zingaro

Gost

Anonymous
Gost

Zingo ... tebi devojchice , prtz,,,schmrc,,,i shta navatash ,,,
a meni moreeeeeeee Dancing1 .... poshteno,,, pa ja,,, Wink

zingaro

zingaro

Anabela ::Zingo ... tebi devojchice , prtz,,,schmrc,,,i shta navatash ,,,
a meni moreeeeeeee Dancing1 .... poshteno,,, pa ja,,, Wink

a sunce ti zareno,,dajem ti sva mora ovog svijeta za onu u beloj aljinitzi..poprave je slatkac

Gost

Anonymous
Gost

Plavushica u beloj haljinici na brodu ... imas dobar ukus...
da izaberes od toliko njih ... okete , prodato ... za jedno more , dosta mi je za pocetak Wink

zingaro

zingaro

Anabela ::Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 Vrapcici

vidi vrabchici,,,bash polijepa slichitza,,,doshao sam samo da virnemm,,,kad budem imao vishe vremena ,,,tipkamo se,,,do tada,,,nedajte se

zingaro

zingaro

Up Up Up Up Up lol! pilowfight

zingaro

zingaro

nemam ih Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije - Page 18 2828593348

vid ti sta je prava anumitza,..vrag od zene,,samo se chudim kako mi je to promaklo,,mora da si naknadno natipkala..

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 18 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu