ajmo zingicu
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Harmy ::rollo tomasi ::Harmy ::
dobro si to primjetio,a jos bolje rekao
dobro. vec sam se prepao
uf koliki čovjek,pa se prepao
Anabela ::ha ... to sam mu i ja rekla onomadHarmy ::
prostak
ev' mu pjesmice da ne cichi ,,,pa ja,,,
Harmy ::ajmo zingicu
da čuješ u mene ptičica ujutro ,pa to se ne moze izdržati ,počnu sabahile već u četiri ujutro ...ne mogu shvatiti neke ljude što kažu da ih nerviraju ,i da ne mogu spavati od njih..zingaro ::Harmy ::zingaro ::o jebem li vam sunce zarko sjebashte mi temu
sunce žareno
djesh po glavi bona shtatije,,evo jedna pjesmitza koju obozajem i koja me sjeca na djetinstvo,,
nemam ihzingaro ::Harmy ::ajmo zingicu
ma samo ti skini gace,,ostalo je moja briga,,ha ja:)
Harmy ::da čuješ u mene ptičica ujutro ,pa to se ne moze izdržati ,počnu sabahile već u četiri ujutro ...ne mogu shvatiti neke ljude što kažu da ih nerviraju ,i da ne mogu spavati od njih..zingaro ::Harmy ::
sunce žareno
djesh po glavi bona shtatije,,evo jedna pjesmitza koju obozajem i koja me sjeca na djetinstvo,,
super,znaš ti uvijek odabrat muziku ,nema sta..ajd idem i ja spavati ..mah,mahzingaro ::Harmy ::da čuješ u mene ptičica ujutro ,pa to se ne moze izdržati ,počnu sabahile već u četiri ujutro ...ne mogu shvatiti neke ljude što kažu da ih nerviraju ,i da ne mogu spavati od njih..zingaro ::
sad tamo pjevaju oni crni kosovi,,,prelijepo,,izmedju zgrada,,po dvorishtima,,,barem je tako bilo u Berlinu..
evo jedna pesan,,,koaj mi ej bash ispod koze,,,kad odslusham odok loma u shetnju,,prelijep je dan,,,predvecher,,,kad opalim jednu cuku,,,hoda ,,,spavat cu ko dijete
Anabela ::vreme mi je malo za kafanu ... a znam i gde cu ... treba case lomiti
zingaro ::
Anabela ::Zingo ... tebi devojchice , prtz,,,schmrc,,,i shta navatash ,,,
a meni moreeeeeeee .... poshteno,,, pa ja,,,
Anabela ::
Harmy ::nemam ihzingaro ::Harmy ::ajmo zingicu
ma samo ti skini gace,,ostalo je moja briga,,ha ja:)
Kultni forum » Kultni - Biseri » Ljubav..zaljubljenost..virtualne i stvarne...prtz ,,schrmtz..i ostale pizdarije
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu