Anabela ::imam i ja neke poznanike po Jamerici ... kod njih je sve zacrtano ili odmah placaju kazne neke
postao si amer pravi
'' mi''
neznam sta ti je to al nema veze ... nadam se da nije ona biljka sto palaca i skuplja bube u vazduhu
ovo sam "mi"namjerno ubacijo da vidim primjecujesh li sitnice::
Evo jedna pricha,,josh u schwabiji,,,upoznao sam jednog ?nasheg? chovika,,,,izgledo mi je pointeligentan,,nekad se bavijo glummom,,u kazalishtu,,,chak je i reziro neke komade,,,uglavnom z njim nikad nije bilo dosadno,,,druzili smose sticajem okolnosti,,ja sam se bavio tenisom,,,,treniro sam neke klince itd,,,njegova kcerka ,,nije bila losha i da ne duljim,,,posjecivali se,,,ovdje u chemeritzi,,,imali duge razgovore preko fona,,,o svemu i svachemu,,,,godinama,,i jednom mi tak spikamo,,o svemu,,,pa preshli i na politiku,,,veli on meni,,,mi (bila je rijech o americhkim intervencijama diljem svijeta,,,a moja teorija je vec poznata,,,da su ameri sjebali YU,,,dok je izvrshilac bila ona prokleta germanska gamad) ,,elem on veli,,,MI,,,reko ,,chek malo,,,koji mi,,veli mi ameri,,,reko kompa,,,ja nikad necu biti amer,,tamsn da zivim daljih sto godina,,i tu ti pochne spika ,,,diplomatska,,,uglavnom ,,chovac mi se nakon par poziva ne javlja,,,eto ti kakvih ima takozvanih,,,nashih ljudi,,kontash sad...daklem,,ja samo mogu biti amerikenjetz