Anabela ::
a ja,,,garant,,,pa ja Alhambra :: tempera3_ ::
Ne triba tako lako odustajat slušaj ti svoju jarancu...doće ona sebi.. tim više jel sad ratuje sa adminima zbog Bazinog avatara...sad je garant neće biti neko vrime..jer ona to obavlja u tajnosti.taka ti je ona žena.
aj ti mene malo uputi, svu ste me smuvali...jel cigo Urbyčin ili Anabelin jaran?
sve ce to tebi yaranov PR yaranica objasniti , eto
Vak,,,malo si prenaivna...nemoj raditi greshke koje sam ja isto tako napravio prema jaranitzi,,,koja me jebala zbog armanija mjesecima,,digla mi je tlak na pesto,,,ali isto tako i otvorila ochi,,zato je i dan danas obozavam,,,takva zena se rijetko nalazi,,,jebe se njoj ,,ona ce ti reci sve shto misli ali isto tako dozvoljava da se i njoj vrati ako je inteligentno srocheno:
))..ovdje ima jako puno glumica,,Izdvajam Bazu i Urbitzu,,njima moj naklon,,zbog njih sam i doshao na ovaj forum,,Esko nije losh chovjek samo ima jednu manu,,jebu ga zivci,,pukne u sekundi,,jebe mi se da li mu je alkohol ili droga to sjebala,,ali se ponasha neurachunljivo..ovdje su o meni svashta pisali i pljuvali,,,a ja nikada nisam vratio iako imam materijala za ubit vola,,zashto,,,pa pizda mu materina ako si bio sa nekim frend onda je ljigavo ici pljuvati po njemu jer ustvari pljujesh prvenstveno po sebi,,to mi se gadi,,Ali vratimo se Esku,,zelio sam otvoriti temu o generaliziranju,,tebe je napao onaj idiot zato shto si srpkinja,,u chemu je razlika izmedju eskovog sranja i od tog idiota,,ali taj idiot koji te je napao nema muda reci esku da sere ko grlica,,,kontash,,Tempera ima cuku reci idotu esku shto ga ide,,,i u svemu je u pravu,,potpisujem od A do Z..Dugo sam mislio da se on zajebava do jaja,,ali avaj koje razocharenje,,zato i tebi savjetujem da se manish braniti bilo koga,,,svatko je sposoban sam sebe braniti,,,samo cesh kasnije ispasti pizda,,Ligeja je okej ..ne vjerujem da je ishta mislila zlo napraviti,,,kasnije se malo pogubila u prichi,,,ali iskompleksirana Wispica..e to je bolesnik za psihijatriju,,,prati joj samo odgovore forumashima,,,,sa koliko bahatosti nastupa jer je moderator,,,,o bog te jebo,,,ubit cu se,,i tako,,,ovo mjesto je sve manje interesantno,,mozda je vrijeme promijeniti sredinu,,,a ti se pazi,,,zbog svojih dobrih namjera mozesh lako najebat,,,::
)))