ommm. ommmm. ommmm
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
urbanstyle ::danas sam primjetila da su mi se listovi od paprike i tikvice mačice zakofrčali...jel to kakva bolest..trebam hitan savjet !!!!!!!!!!!!!!!!!
Anabela ::vako ... imas pozdrav od mame
kaze da moguce imas i neke vaske na liscu , pogledaj
100 gr svezeg lisca koprive potopis u 5 litara vode
i to stoji 24 sata ... i sa tim oprskas
ako nisi nikad do sada prskala da znas da se to ne radi po jakom suncu , znaci zornjak ( kad si vec ustala , ko rano rani dve srece grabi ) dok sunce nije jako ili predvece , dobro naspricaj cele biljke sa liscem
Sad idi trazi koprivu svezu
zingaro ::
pa oce to ako nema vode ili chak ako ima previshe,,,a oce i od cvrchaka,,,pizda im materina ,,obozavaju korijen paprike,,savjet ...zabi lopatu u zemlju i lupaj po metalu,,kad zbog vibracija izlete vani,,,,tuci to metlom,,,,jer su brzi i zajebati,,,eto,,,,ako to ne uspije,,,fino pochupash paprike i boli te kurac,,,,nemash nikakve brige,,a ovo shto ti beogradjanka savjetuje ,,ne primjenjuj,,,,to ti je ljubomorna srpkinja koja te oce zajebat,,kuzish??
Anabela ::zingaro ::
pa oce to ako nema vode ili chak ako ima previshe,,,a oce i od cvrchaka,,,pizda im materina ,,obozavaju korijen paprike,,savjet ...zabi lopatu u zemlju i lupaj po metalu,,kad zbog vibracija izlete vani,,,,tuci to metlom,,,,jer su brzi i zajebati,,,eto,,,,ako to ne uspije,,,fino pochupash paprike i boli te kurac,,,,nemash nikakve brige,,a ovo shto ti beogradjanka savjetuje ,,ne primjenjuj,,,,to ti je ljubomorna srpkinja koja te oce zajebat,,kuzish??
vidim da sam ti nedostajala
urbanstyle ::evo me!!!
muhu sam riješila sa pepelom...voda + pepel i fino pošpricala po listovima...malo pepela stavila i po zemlji...e sadd šta će biti -bumo videli
inače dobila sam preporuku da skupljam čikove bljak and gnjus ...u jednu bocu i s tom vodom da zaljevam -odnosno prskam biljke...
dalje sam dobila preporuku da posadim dvi tri kadifice blizu tih povrtnica pa kao one su zaštitnice i onda neće gamad napadat..interesantana je ta kadifica..lijepa je ali smrdi za popizdit..
valjda je to tako i u rl
...svi poliliepi ljudi imaju čudan vonj
ps bela..i to sa koprivom su mi preporučili-ali isto da mixam lišće mlade kapulice-karote i češnjaka..i onda s tim prskam
alii pozdrav gospođi mami
urbanstyle ::znate šta su mi još rekli
rekli su mi ..svi vi koji sadite i bavite se poljoprivredom - pogotovo vi koji sadite po balkonima..svi ste vi u yebenoj depresiji
zingaro ::urbanstyle ::evo me!!!
muhu sam riješila sa pepelom...voda + pepel i fino pošpricala po listovima...malo pepela stavila i po zemlji...e sadd šta će biti -bumo videli
inače dobila sam preporuku da skupljam čikove bljak and gnjus ...u jednu bocu i s tom vodom da zaljevam -odnosno prskam biljke...
dalje sam dobila preporuku da posadim dvi tri kadifice blizu tih povrtnica pa kao one su zaštitnice i onda neće gamad napadat..interesantana je ta kadifica..lijepa je ali smrdi za popizdit..
valjda je to tako i u rl
ps bela..i to sa koprivom su mi preporučili-ali isto da mixam lišće mlade kapulice-karote i češnjaka..i onda s tim prskam
a bog te jebo koji stereotip...mislio sam ti dati savjet..al vidim da si poprave pametna pa slushash svakog kad su u pitanju parichitze,,,samo ih shto vishe prshci sa luzinom,,,brze ce ti izgoriti ponjezni listici..pa jebo te ,,,nije to zelje,,da prshcesh sa lugom..
zingaro ::urbanstyle ::znate šta su mi još rekli
rekli su mi ..svi vi koji sadite i bavite se poljoprivredom - pogotovo vi koji sadite po balkonima..svi ste vi u yebenoj depresiji
a kaj vele za one koji imaju poveliki.??.
urbanstyle ::zingaro ::urbanstyle ::znate šta su mi još rekli
kaj se ti brineš ovi sa povelikim se trebaju brinuti - oni su ugroženi
zingaro ::urbanstyle ::zingaro ::
kaj se ti brineš ovi sa povelikim se trebaju brinuti - oni su ugroženi
pa ovi sa povelikim imaju chime zalijevati,,,da ne uvene biljka
urbanstyle ::zingaro ::urbanstyle ::evo me!!!
valjda je to tako i u rl
a bog te jebo koji stereotip...mislio sam ti dati savjet..al vidim da si poprave pametna pa slushash svakog kad su u pitanju parichitze,,,samo ih shto vishe prshci sa luzinom,,,brze ce ti izgoriti ponjezni listici..pa jebo te ,,,nije to zelje,,da prshcesh sa lugom..
đe si czigo..yebote što me napadaš...ja prvo informacie skupljam..pa onda djelujem...
stereotip ili ne..ali brate kadifica smrdi a i svi koji imaju polijepa lišca- bespriekornog izgleda- yebiga...nešto im fali - dakle ak imaš simetrično lice-pravilan nos..bježž od odmene
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu