urbanstyle ::ovako..kupila sam sadnice cherry pomica..i one duguljaste..
to ću posaditi u pitar ...ajde savjeti kako to najbolje učiniti koja zemlja..mislim ako znate
inače - presadnica je ajmo reć domaća...zadnjih pet godina je kod tih ljudi..ako meni uspije..onda ću i ja za nekih pet godina imati svoje pomice...sijete li -sadite li ??? imate li uopće želju zasaditi biljčicu
ih ,,da vas napunim sa slijama iz mog vrta,,popizdili bi,,,zato necu jer bi mi vasa ljubomora sjebala biljke..eno mango mi ocvo u ratama,,,pola prije mjesec dana pola sad,,,bice ga brat bratu jedno sto kila,,papaja,,koju ne volim jest..al joj cvijet mirishe tako dobro,,,da se mosh drogirat tom ljepotom,,,medjutim moje ljubimitze u vrtu su ipak sljemenske divlje jagode,,,svako jutro naberem shaku divljakusha,,,,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,jebo sex ..tikvice zukini,,neki dan kupijo kore kod shiptza,,i napravijo pitu,,,zukini praziluk sir,,malo oregana ,,bazilikuma,,pershun,,,maslinovo ulje ,,domace narafski,,iz zadra:
,,unutra sam stavio isjeckani crni tartuf,,matovilac,,,jebo te shto to raste ko iz vode,,,ma,,krompijera,,paprichitza,,,pomidori,,,skoro cijele godine neshto dolazi na red za jest,,o salati puterici da ne govorim,,brokoliju,,,kupusu,,,asparagus,,ima toga josh,,
A sad savjet,,ako vec sadish,,sadi u zemljane posude koje nisu izlozene previshe suncu,,iako su dobar izolator,na tom jebenom dalmatinskom ce se sigurno zagrijati dovoljno da upare korijenje od biljke a onda se mosh jebat,,,zalijevaj po mogucnosti kishnicom (ja skupljam kishnicu zato shto se pokazalo da je to najbolja voda za biljke posebno dok su male)...ne zalijevaj nikada u podne,,,navecher kad se sve malo ohladi,,,ili rano ujutro prije sunca,,najbolja zemlja ti je stajsko djubrivo,,recmo ja nishta ne bacam ako je organskog podrijetla,,imam veliku kantu za smece sa poklopcem i tu stavljam sve iz vrta,,i otpatke iz kuce) tako sam skupio pun kuratz ,,,humusa,,kupijo gliste na internetu,,,al one su na Floridi pobrzo krepenzi,,,,zato imam onu moju mushitzu,,flajsoldjer,,,e ta je jebena ,,njene larve sve prerade dok si reko keks,,itd,,itd,,vrt je odmor za dushu kako reche jedna moja frendica,,i fakat je tak.