.... radi bavooooo ...
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Anabela ::Nemam pojma vise gde su bile ( to ce rollic znati ) ali meni ovo ne lici na one sa njegovih slikica
Ove sam ljustila ... sad su bezobrazno skupe tak ... nek ih vrate tamo odakle su dosle
I sta je ovo ako ne sparoga ? jel vama 12 e skupo za ovaj snop ?
Mogu kupiti 2 kg mesa za te pare ... tj nije rentabilno ich
Anabela ::Baking soda neutralizes the ph in the soil and nothing will grow there. use baking soda around all of the edges of flower beds to keep the grass and weeds from growing into beds. Just sprinkle it onto the soil so that it covers it lightly. Do this twice a year spring and fall.
bazilija ::pa rekla sam da razmutiš u vodi, i ne stavljaj previše govana )urbanstyle ::bazilija ::
ako negdje u blizini imaš golubarnik, skupi malo golubijeg izmeta i razmuti pa tom vodom ponekad zalij, izvrsno je đubrivo. nemoj pretjerati i nemoj polijevati po biljci.
ogrni fino sadnice. ogrtanje je proces kada malo uskopaš zemlju pa ju nagrneš oko stabljike tako da ona može fino uspravno stojati i da ima hrpicu oko sebe, onako ko mala peka
draga baso..nisi pročitala da sam ja svoje povrće posadila u pitare...ono što sam pametno napravila..a ne znajući...nego sam onako kako sam prirodno nadarita i logična...dobrooo i lijepa ..znači kad sam posadila pomice..onda sam ubola dva štapa...kako bih zemlji povremeno opskrbila kisik...vidiššš ..sad bi u taj proces mogla utirat i to gnjojivo..ali da ti pravo kažem..nikada još nisam čula da je g***** od goluba dobro...
možda ovi gradski golubovi nisu dobri...kad vidim kakva mi fleka ostane na kamenu...gospa to ne bi oribala...oču reć da je prejako....baso mila..pa uništit će mi pomice..oče li
piši brzo..razuvjeri me
nemoj skpljat po ulicama, nego na nekom tavanu ako imaš. sjećam se da smo mi jednom čistili tavan i iskoristili to, maaama, paradajz i paprike smo u sepetima iznosili iz vrta. bio je odličan. jako je bitno da redovito zalijevaš povrće a đubrivo ne često, mislim da ide u dva navrata pri okopavanju i pri ogrtanju, i to je to.
probaj bar s jednim loncem.
Kuyo .... e, pa kazem ja ... bisera kolko volisbrnistra ::
plačemmmm
vel'ka maca ::Jao bre, sto je lepo ovde kod vas u beogradu
oduvek sam zelela prosetat kalemegdanom, adom ciganlijom, splavovima... spremam se da ga posetim...
je li bre gazdarice, kada je beograd najlepsi?
Ja navijam za prolece...
ps. S obzirom da su ovuda sami biseri, red je da imate i pokoje svinjce
Idi na stranu : 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu