urbanstyle ::sutra ću stavit staru damu(staru pasicu)....nešto danas nie bila raspoložita..samo leži i ništa je ne zanima....
ok. ovo je odgovor na pitanje iz tocke 3.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
urbanstyle ::sutra ću stavit staru damu(staru pasicu)....nešto danas nie bila raspoložita..samo leži i ništa je ne zanima....
rollo tomasi :: dobro vece
da rezimiramo
1. skupljas pet ambalazu, sto je dokaz tvoje visoke ekoloske osvijestenosti
2. cak i kad je u malim kolicinama zemlja se moze ucinkovito iskoristiti. jos jedan dokaz tvojih ekoloskih promisljanja
3. cini li mi se ili imas jos jednog psa?
3a. redovito peres robu
Poslednji izmenio rollo tomasi dana 13/3/2014, 22:49, izmenjeno ukupno 1 puta
rollo tomasi :: dobro vece
da rezimiramo
1. skupljas pet ambalazu, sto je dokaz tvoje visoke ekoloske osvijestenosti
2. cak i kad je u malim kolicinama zemlja se moze ucinkovito iskoristiti. jos jedan dokaz tvojih ekoloskih promisljanja
3. cini li mi se ili imas jos jednog psa?
3a. redovito peres robu
rollo tomasi ::
paprike su zakon. kao i rokulice. to nisam posebno ni komentirao. jesu li to obicne babure ili ljute napolitanske?
rollo tomasi ::paprike su zakon. kao i rokulice. to nisam posebno ni komentirao. jesu li to obicne babure ili ljute napolitanske?
umalo sam zaboravio. danas je u skladu s nazivom teme zasadjena i kapulica. nek udje u forumski anale
urbanstyle ::rollo tomasi ::
paprike su zakon. kao i rokulice. to nisam posebno ni komentirao. jesu li to obicne babure ili ljute napolitanske?
obične, ali je sjeme domaće
jesi vidio ti naše bele- đuska mala
.urbanstyle ::rollo tomasi ::paprike su zakon. kao i rokulice. to nisam posebno ni komentirao. jesu li to obicne babure ili ljute napolitanske?
umalo sam zaboravio. danas je u skladu s nazivom teme zasadjena i kapulica. nek udje u forumski anale
aaa moramo posebno napraviti neki kalendar tko je koji dan nešto posadio
urbanstyle ::ok evo dokaza za moju papriku od lani
- Spojler:
urbanstyle ::paa rokulicee
- Spojler:
Ovo si mi odlicno dala ideju... ionako rukolu pasem ko
na sve nacine
urbanstyle ::iiiiii pozdrav od mog pratioca svima vama
- Spojler:
urbanstyle ::
rollo tomasi ::urbanstyle ::
ima pravo, neka uziva. samo ce se opet cuditi da je salijecu pubertetlije. ko fol, pa vidi se da sam ozbiljna
Anabela ::urbanstyle ::
To uopste nije losa ideja bar negde da stoji zapisano kad sami ne pamtiterollo tomasi ::urbanstyle ::
ima pravo, neka uziva. samo ce se opet cuditi da je salijecu pubertetlije. ko fol, pa vidi se da sam ozbiljna
djuskala ... malo falilo da se popnem na sto ... al je bilo previse fino mesto pa bas nije islo
bila i ja fina ... relativno :shame1:
Rollo ... vise se nicemu ne cudim ... bitno je da je meni mozak na svom mestu i stojim nogama na zemlji :good:
Prica je u stvari vrlo kompleksna i u sustini vrlo tuzna za one koji se daju upecati ... ali nije moj vid zabave
whisperer ::Vrijedni Rollek.
rollo tomasi :: sad cu biti ozbiljan koliko god mogu. nije moja briga tko se s kim vezuje. uvijek sam blagonaklono gledao na parove kojima se dogodio takav klik, pa i branio njihovo pravo da se vole dok mi jedna prijateljica nije otvorila oci. znamo jedan par gdje je muz dvostruko stariji. i sad njih dvoje sjednu u kafic s njegovim prijateljima. prvo sto medju njima ona izgleda kao da mu je kcer, a osim toga oni su razvezli temu o dogadjajima prije njenog rodjenja. sigurno su joj takve situacije jako zabavne.
Anabela ::rollo tomasi :: sad cu biti ozbiljan koliko god mogu. nije moja briga tko se s kim vezuje. uvijek sam blagonaklono gledao na parove kojima se dogodio takav klik, pa i branio njihovo pravo da se vole dok mi jedna prijateljica nije otvorila oci. znamo jedan par gdje je muz dvostruko stariji. i sad njih dvoje sjednu u kafic s njegovim prijateljima. prvo sto medju njima ona izgleda kao da mu je kcer, a osim toga oni su razvezli temu o dogadjajima prije njenog rodjenja. sigurno su joj takve situacije jako zabavne.
cuj , ja znam da izgledam mladje nego sto ih imam i to prilicno , takva mi je genetika
ali ih nigde ne krijem ... bas iz tog razloga sto mi se kace mladji ..
podignem tarabu do neba ... nemam nameru skakati po teretanama i pasti travu da bi to odrzala i setala piletinu
ne moram hraniti ego ni najmanje iz tih razloga ... bitnije mi je kako se osecam a to nema veze sa izgledom
starim pa starim ... i sve je to ok ... pa ne mogu niti zelim izgledati mladje od svog deteta
rollo tomasi ::
nemam sta reci nego da zrelo sagledavas stanje stvari. vec samim time sto je genetika na tvojoj strani ego ti moze biti miran. da se i ja necim pohvalim. ne vjerujem da izgledam mladje, mogla si i vidjeti slikicu , jednostavno se ponasam drugacije od mojih vrsnjaka i vise puta sam cuo da sam u duhu mlad.
rollo tomasi ::whisperer ::Vrijedni Rollek.
je vraga. da znas koliko jos ima posla, a ja radim kako mi dodje
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu