dokopala se mala urbi
fotoaparata
pa sad klika
klik klik
ajme , cha je
slikicaaaaaa yeeee
fotoaparata
pa sad klika
klik klik
ajme , cha je
slikicaaaaaa yeeee
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 22 ... 41, 42, 43
urbanstyle ::jasimn u pupovima...još par dana i zamirisat će sve do mirisnog mora,spojit će ih vjetrovi
zingaro ::urbanstyle ::jasimn u pupovima...još par dana i zamirisat će sve do mirisnog mora,spojit će ih vjetrovi
a lude zene i josh kaze da mi prichamo pizdarije,,,chuj nju jasmin,,,ubit cu se,,,evo ti jebo te ,,mal ne reko on,,,a jebo te ,,,koliko dobrih komada pod ovim jasmin,,,sav sam se najezio
urbanstyle ::zingaro ::urbanstyle ::jasimn u pupovima...još par dana i zamirisat će sve do mirisnog mora,spojit će ih vjetrovi
a lude zene i josh kaze da mi prichamo pizdarije,,,chuj nju jasmin,,,ubit cu se,,,evo ti jebo te ,,mal ne reko on,,,a jebo te ,,,koliko dobrih komada pod ovim jasmin,,,sav sam se najezio
pa pičko jedna...i ovaj će biti takav...
zingaro ::urbanstyle ::zingaro ::
jebo te ,,,ja tebe neb pustijo samu da odash po gradu,,,posebno si opasna na semaforima,,,,pa bog te neubijo,,,je l' ti kuzish uopce bojitze:)...hahahhahahahhahahahha...ljubichsto je preci u bijelo,,,,,odo se zgazit,,,
urbanstyle ::zingaro ::urbanstyle ::
jebo te ,,,ja tebe neb pustijo samu da odash po gradu,,,posebno si opasna na semaforima,,,,pa bog te neubijo,,,je l' ti kuzish uopce bojitze:)...hahahhahahahhahahahha...ljubichsto je preci u bijelo,,,,,odo se zgazit,,,
i bogami ćeš !!!!!
u novinama ćeš mi se morati javno ispričati
zingaro ::urbanstyle ::zingaro ::
i bogami ćeš !!!!!
u novinama ćeš mi se morati javno ispričati
Ako to pobijeli ja cu si kuratz osjec:)) plus toga cu se isprichat preko svih novina u EU:)
urbanstyle ::pamttim strana 58..aleja kapulice tema )))))ahahahhaah
urbanstyle ::obečanje se mora ispoštovati
urbanstyle ::zingaro ::
Ako to pobijeli ja cu si kuratz osjec:)) plus toga cu se isprichat preko svih novina u EU:)
i to moraš snimit...i ovdi stavit!!!!!!!!!
zato koristi tog čvarka još par dana jerbo će jasmin pobieliti za par dana
urbanstyle ::obečanje se mora ispoštovati
Anabela ::urbanstyle ::zingaro ::
i to moraš snimit...i ovdi stavit!!!!!!!!!
zato koristi tog čvarka još par dana jerbo će jasmin pobieliti za par danaurbanstyle ::obečanje se mora ispoštovati
ja sam kvotala i cekaam
ma sta cekam ... jedvaaa cekam videti
urbi kupi krec i farbaj jasmin , nemoj da ne bude beo , ovo je sad prilika
Anabela ::ma ja cekam snimak pre capcarap
posle nek gleda ko hoce ... samo ja nisam videla cuveni snimak , moram pitati adminicu
dal ga je sacuvala
Anabela ::i urbica zna !!?? ... e jesam neobavestena
a dobro sad si mi ga lepo opisao ... steta dirati ga , tesko bi tu bilo i potrefiti iseci
znao si ti dobro zasto ga nudis ... greota seci , neces imati nasta pikiti
Anabela ::meni si tek sad postao interesantan , bar se neces vise qurciti bez potrebe
sad mozemo pricati natenane
al sutra ... dolaze mi majstori ujutro pa ako me zateknu u krevetu ,. moze biti dobijem ''isti''
a ja bi ipak da biram dok jos mogu
rollo tomasi ::rollo tomasi ::eeeeee, da je tu urby ili pop, sad bi ti oni ljepili slicice divljih sparoga. njen je promjer (precnik) najvise oko pet milimetara. za jelo se priprema samo (hm, nazubljeni?) vrh, mozda jos centimetar-dva dok osjetis da je mekano. ja znam svega dva recepta. zaprzis ih na vrucem ulju i preko njih bacis jaja na kajganu, ili ih skuhas i napravis salatu, takodjer moze s tvrdo kuhanim jajima. pune su zeljeza i posjeduju diuretska svojstva, kazu da dobro odnose toksine iz organizma. za bolje recepte morat ces sacekati urby.
tu su sparoge. da znam multikvotat sad bi ti zaljepio sliku tamo gdje si pitala. ovako ti masem krpom
Anabela ::eheeej ... sad cu ja to
mogao si i kvotat , kopirat i tamo ubaciti u novi post
male tajne hakerica
Idi na stranu : 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu