ha ... nebi se ni setila ... okete
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 22 ... 43
urbanstyle ::ovako..kupila sam sadnice cherry pomica..i one duguljaste..
to ću posaditi u pitar ...ajde savjeti kako to najbolje učiniti koja zemlja..mislim ako znate
inače - presadnica je ajmo reć domaća...zadnjih pet godina je kod tih ljudi..ako meni uspije..onda ću i ja za nekih pet godina imati svoje pomice...sijete li -sadite li ??? imate li uopće želju zasaditi biljčicu
urbanstyle ::ja sam danas slikala neke izraline što sam ove jeseni posijala...čudooo..čudo od b iljaka....budem stavila..ja uopće pojma nemma šta je to izraslo...
urbanstyle ::urbanstyle ::ja sam danas slikala neke izraline što sam ove jeseni posijala...čudooo..čudo od b iljaka....budem stavila..ja uopće pojma nemma šta je to izraslo...
valjda kužite da sam mislila napisati izrasline
urbanstyle ::bingo..origano..vidiš nije loša tema ako ništa drugo barm me podsjetite
viola...cijelo popodne u vrtu..zavidim ti
jesi sredila nokte
Anabela ::urbanstyle ::urbanstyle ::ja sam danas slikala neke izraline što sam ove jeseni posijala...čudooo..čudo od b iljaka....budem stavila..ja uopće pojma nemma šta je to izraslo...
valjda kužite da sam mislila napisati izrasline
ahm ... naravno ... ja narocito
mislila sam da je to opet neki novohrvatski ... a nema mi POOPAAAA da prevodi
urbanstyle ::soda bikarbona..ajdeee..nisam imala pojma.. znam da je dobra za žgaravicu
ma našla bi ja vremena ..ali mi je vrt na krivom mjestu..50 km od mene
i noćas točno u 01:05 posijala sam origano..hvala ti što si me podsjetila
urbanstyle ::
ma neću ga više spominjati...ni objašnjavati...na njemu je
Anabela ::zemlja nas je odrzala , njojzi hvala :good:
dobro je dok jos imamo gde nesto da posadimo
ma ja sam odavno zakasnila ... ja se to vise igram po par saksija necega
juce pronadjem seme od nekih uzasno ljutih papricica ... bacicu i to ... tek da se crveni , kao jagode mada ne jedem ljuto
rukolu nisam nikad ... mislila sam da za to treba vece polje ... probacu naci seme to se ionako jede celo leto i jesen
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu