sam da znas da sam u 4 ustala ... a ti gledaj pa dodji opet u 2 nocas
aj polako
aj polako
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Anabela ::sam da znas da sam u 4 ustala ... a ti gledaj pa dodji opet u 2 nocas
aj polako
urbanstyle ::Anabela ::sam da znas da sam u 4 ustala ... a ti gledaj pa dodji opet u 2 nocas
aj polako
pet do dvanaest
pročitat ću ..i odoh odma u krpe...
urbanstyle ::Anabela ::sam da znas da sam u 4 ustala ... a ti gledaj pa dodji opet u 2 nocas
aj polako
pet do dvanaest
pročitat ću ..i odoh odma u krpe...
da , tako su se nekada davno cuvale vocke i povrce ... i zacudo nista se nije kvarilo ... a ukus odlicanrollo tomasi :: trap je ocito sasvim druga prica i trebalo bi ga isprobati. tnx
sad jos i ucenjuje da bi ostalaurbanstyle ::rađe bi toplu čokoladu..ako može
Anabela ::da , tako su se nekada davno cuvale vocke i povrce ... i zacudo nista se nije kvarilo ... a ukus odlicanrollo tomasi :: trap je ocito sasvim druga prica i trebalo bi ga isprobati. tnx
ako te bude zanimalo , imam jos uvek koga da pitam kako se tacno pravi ... i mogu ti napisati
urbanstyle ::čekam prvo šokoladu....
rollo tomasi ::urbanstyle ::čekam prvo šokoladu....
usput pitaj bellu da li se moze trap napraviti u pitaru
urbanstyle ::rollo tomasi ::urbanstyle ::čekam prvo šokoladu....
ay kraaguu,,ja sam počela praviti kompost u pitaru...a yebga moram isprobat..da vidim koliko će smrdit
rollo tomasi ::urbanstyle ::rollo tomasi ::
ay kraaguu,,ja sam počela praviti kompost u pitaru...a yebga moram isprobat..da vidim koliko će smrdit
jbt. pa ti bi mogla traziti i drzavne poticaje ( znas, to ti je ono kad dobijes lovusu i spiskas je na nakit i dobre aute). pa dodje komisija da vidi ispunjavas li uvjete i pitaju te da im pokazes zemljiste, a ti ih nonsalatno odvedes na balkon
e nemoj da joj kazes ... ne cita ... otkad sam joj rekla sta da radiurbanstyle ::brzo mi odgovori
Anabela ::Smazala sam celu kesicu chipsa ... sad cu piti vode celu noc
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu