Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
escaped ::whisperer ::urbanstyle ::
ja se s tim igrokazima ne bih zamarao. ljudi dolaze i odlaze forum ostaje. svatko ima neke svoje razloge za dolaske i odlaske sa foruma.
urbanstyle ::pa bi se i ja pozdravila sa svima vama
mislim da više neću dolaziti, nitko me nije naljutio, razžalostio ponekada..daaaa...ali sve je to dio življenja...mislim da zbilja više nema smisla...
živite dugo ...možda se sretnemo na jednoj stazi ...
whisperer ::escaped :: ja se s tim igrokazima ne bih zamarao. ljudi dolaze i odlaze forum ostaje. svatko ima neke svoje razloge za dolaske i odlaske sa foruma.
Ne zamaram se već se obraćam osobi koja je ovdje pisala kao aktivni član foruma i na koji jedino, više manje, redovito svraćam. Ne mislim da su ikakve virtualne pikanterije u pitanju i ne mislim dramiti sa forumskim interpretacijama kako bi se druge diskreditiralo jer mi je to već odavno bedasto.. predosjećam nešto drugo.. često zaboravljamo da se iza ekrana dešava i život. Tako da urbici šaljem pozitivnu energiju i zagrljaj. Sigurna sam da ćemo se čitati opet, virtualni svijet je maleni, a opet dovoljno veliki za njenu luckavost.
Poslednji izmenio Anabela dana 1/5/2014, 19:31, izmenjeno ukupno 1 puta
darla_ ::Bella svasta si ti dozvoljavas.
Pustas Esca danima da pizdi o Urbici i ti postovi jel ce uredno stajati, na prethodnoj strani, ali kad mu ja kazem da prestane jer da nema razloga da to radi, onda ces ti to obrisati i uputiti nas na pp? Da se dalje ne prepucavamo???! Jebote pa netko ga mora zaustaviti u pisanju pizdarija kad ti tako revnosna nisi nasla za shodno do sada. I onda ti mene brises, jer kao ja nered radim jel, jer sam mu rekla da stane? Pa mu onda neces otvoreno u lice reci da stane, jer da nije u redu to sto radi, jer zena ima pravo otici bez da ikome polaze racune, nego ces ga preko mojih ledja zaustavljati. Kao jel da se dalje ne prepucavamo.
Masala.
Lijepo cu te moliti da ostavis ovaj post, da ljudi ne budu zbunjeni i da ne bude nekih insinuacija zasto ja ne mislim trpiti da me se radi budalom.
Poslednji izmenio Ligeja dana 1/5/2014, 22:03, izmenjeno ukupno 1 puta
whisperer ::Budući da sam moderator i da sam skroz objektivna kada se naspavam, mislim da je frku napravio Esco i zato će sada dobiti ban. 7 dana.
Anabela ::joooooooooj ... ubicu se
odo piti kafu , nemoguce ste
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu