vidi Anabela..meni si jasna a sudeći po reakciji (osobe koja je raskrinkana) vidim da sam i tebi pojasnila..ne želim se svadjati. u svezi ovog boldanog .eto jedino te moren pohvaliti što se prema Urbici (očekivano) ponašaš lipo.. čak neprirodno ljubazno...ali i to se računa.. naročito sad kad je u osjetljivoj fazi.Anabela ::a nisam ti mogla odmah odgovoriti ... pa jesi vidla sta je sve napisao urbichici
morala sam to teskooooo otpatiti , sec malo vena , koju suzu pustiti , popraviti sminku ,,,pa ja ...
traje toooo ... pa i ti si zena, razumes valda ... ovo mi je bila prva noga u zivotu.... dok sam zgurala tu knedlu ... aaaahhhhh tugeeee
samo da ti kazem da nije urbi u pitanju ( pozzic urbi ) ... malo sutra bi ja odustala al necu im stajati sreci na putu ... kad me nece onda nece....
ide zena na put i kako bi to bilo da joj sad zabadam noz u srce u odsustvu , nece se moci skoncentrirati na posao... mada nisam ja bas sigurna da im je ljubav obostrana
taj tvoj jaran ko' neka becka mustra ... pushca pjesmice pa recitacije ... pederchina mushka , tebe je isturio da ga branish... ma daaaj
eto ti ga ... ne me zanima vise ... drzi mu svecu i dalje .. a yebote muskarca mora ga zensko braniti
Kultni forum