urbanstyle ::..ma bela..nie uopće fora u tome tko je što započeo...šta ti to znači malo vamo malo tamo..pa lasta tako radi godinama, najčešće kad dođe tamo nema pojma o čemu ljudi pišu..tako i ovdje...uglavnom nema pojma
ako koga brine ta njena indiferentnost i nakon toga skok na forumaša....a jebiga..takva je lasta..barem je ja znam godinama kao takvu...sama kaže da ona ne glumi - i ajmo to tako prihvatiti ..sto puta mi je došlo lastu poslati u kurac zato što uleti sa upitnicima iznad glave..a onda sam skužila da ona fakat ima upitnike ..i žena jednostavno tako funkcionira...
tam i tamo je znacilo na te dve teme ... i jeste nebitno ko je zapoceo
jer to je njen nacin komunikacije ... doleti da naprasi nekog i onda
nezna da stane ... nema kraja
tako je radila i sa dyom ,zbog faking
lapsusa u recenici gde je pomenut njen cuveni FB , kao da ga jedina ima i
da se na njemu nalaze bog zna kakvi podaci ... pa ni moje dete se
odavno ne mlati po njemu ... davila je kao zmija zabu i nema boga , prizno , ne prizno, izvinio se ili ne ... tera dalje do besvesti ... postajes smrtni neprijatelj
Zna ona sve odlicno ... i zna da podbada ... ubode pa se pravi blesava , pa kao nije vazno .
Lasto nemoj da mislis da neznam zasto si pomenula Novi sad ... to sto sam presla preko toga ne znaci da nisam primetila gde ti je letela strela ... samo si je odapela u prazno jer ne poznajes pravo stanje ... ali si usput htela da zakuvas malo corbe.
Detinjasto ! Ili jos bolje jako bezobrazno !