Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 10 od 43]

rollo tomasi

rollo tomasi

Cica Veštica ::anabela, nema tu međudržavnih sukoba. pravi riječani nikada nisu bili nacionalisti i nikada nisu imali ništa protiv srba Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 650269930 ... protiv ljudi koji su ok.

stvar je u tome kada se naučiš na nešto, sve drugačije ti čudno zvuči Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 1071211947

na primjer, u rijeci ćeš na plažama često čuti ljude da kažu da idu u vodu. u splitu te udave zbog toga .... Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 364988687 ... odma pomisle da si iz srbije Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 253468018

@ bella. nema sukoba zbog girica sve dok one ne prijedju teritorijalne vode Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 1071211947 ta nismo slovenci
@ lasto. upitno je da li je kreso iz splita Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 364988687

Gost

Anonymous
Gost

rollo tomasi ::
Cica Veštica ::anabela, nema tu međudržavnih sukoba. pravi riječani nikada nisu bili nacionalisti i nikada nisu imali ništa protiv srba Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 650269930 ... protiv ljudi koji su ok.

stvar je u tome kada se naučiš na nešto, sve drugačije ti čudno zvuči Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 1071211947

na primjer, u rijeci ćeš na plažama često čuti ljude da kažu da idu u vodu. u splitu te udave zbog toga .... Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 364988687 ... odma pomisle da si iz srbije Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 253468018

@ bella. nema sukoba zbog girica sve dok one ne prijedju teritorijalne vode Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 1071211947
@ lasto. upitno je da li je kreso iz splita Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 364988687

krešo žilavac je sa šolte silly osim toga on je talijan Very Happy

rollo tomasi

rollo tomasi

Cica Veštica ::

krešo žilavac je sa šolte Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 253468018 osim toga on je talijan Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 364988687

znaci, dobro sam rekao. sjecam se da se on pjenio kad je netko umjesto more rekao voda Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 1516263760

Gost

Anonymous
Gost

znam da kod vas ima razlike od kraja do kraja

a vidis ja to posmatram drugacije , ne smeta mi nista samo ja dobijam u bogatstvu jezika ... nikada nebi nekog ispravljala jer ja ucim kroz to
drugo , Beograd je multikulturalan grad ... ovde ima Hrvata vise no predpostavljas i najnormalnije pricaju narecjem kraja odakle su dosli ... nama je to simpa Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 1071211947 ... fluktuacijom stanovnista iz raznih krajeva sveta , ucenjem drugih tudjih navika, zivota , gastronomije , nacina rada.... uzimas za sebe ono sto ti se dopada ... ako si dovoljno otvoren za pozitivne promene
naravno da ima i negativnih ... pa mi je skoro trebao onaj escov pretis lonac da zacepim babe hercegovke koje su izludele ceo autobus

Gost

Anonymous
Gost

@ bella. nema sukoba zbog girica sve dok one ne prijedju teritorijalne vode Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 1071211947 ta nismo slovenci

heble vas girice ... eto vam ih sve kompletno
meni prosledite ribu ''zabu'' koju sam jela nekad davno u Splitu ... i nikad vise nisam znala da objasnim , ni kod vas na moru ... koja je to riba
eto ... menjamo se ... posteno Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 3630314092

rollo tomasi

rollo tomasi

Anabela ::

heble vas girice ... eto vam ih sve kompletno
meni prosledite ribu ''zabu'' koju sam jela nekad davno u Splitu ... i nikad vise nisam znala da objasnim , ni kod vas na moru ... koja je to riba
eto ... menjamo se ... posteno Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 3630314092

tek sad nije Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 253468018 ti bi mijenjala bizuteriju za zlato. ne moze! Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 1071211947 preskupa je da bih je dao za girice

Gost

Anonymous
Gost

tek sad nije Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 253468018 ti bi mijenjala bizuteriju za zlato. ne moze! Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 1071211947

nisam ni ja naivna ... a pregovori su pregovori ... mozda uspe
aj mi otkri koja je to ribetina ... jedva su me naterali kako ima grozno ime ... al je bila Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 98290982 ... i dan danas je pamtim

rollo tomasi

rollo tomasi

trebala bi biti ova. stvarno je vrhunska. i onaj tko ti je preporucio imao je postene namjere

http://hr.wikipedia.org/wiki/Grdobina_mrkulja

Gost

Anonymous
Gost

rollo tomasi ::trebala bi biti ova. stvarno je vrhunska. i onaj tko ti je preporucio imao je postene namjere

eto Up .. i posle me pitaju sto cu na hr forumu Bleh

a jes ruzna rollo ... lepse su ti girice ... naoko
razmisli jos jednom Wink
grdobina ... tako je znam ... moze se naci i ovde , dopremljena ... casticu se kad dobijem platu

rollo tomasi

rollo tomasi

rollo tomasi ::trebala bi biti ova. stvarno je vrhunska. i onaj tko ti je preporucio imao je postene namjere

eto Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 98290982 .. i posle me pitaju sto cu na hr forumu Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 2736117800

a jes ruzna rollo ... lepse su ti girice ... naoko
razmisli jos jednom Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 1071211947
grdobina ... tako je znam ... moze se naci i ovde , dopremljena ... casticu se kad dobijem platu

pa ne bih se sexao s njom. samo bih je jeo Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 364988687
ajde idem. nije bas da ce me dopast grdobina, ali snaci cu se i sa svinjetinom

Gost

Anonymous
Gost

aj ... odo i ja ... rodzer Crash
prijatan rucak

Gost

Anonymous
Gost

dobro da mi niste zasrali temu...znači nie se fajt ovdje dogodio među gredicama....

Gost

Anonymous
Gost

Hola
citaj wajter i sfrj ... al od petka vece po vremenima.... kad je vadila zub
mal tamo , mal tam ... bice ti jasnije

meni radi rerna pecem hleb i uporedo pravim kuglof ... ne mogu ti sad objasnjavati
ali imam sta za reci ... kasnije , sad nemam vremena

Gost

Anonymous
Gost

..ma bela..nie uopće fora u tome tko je što započeo...šta ti to znači malo vamo malo tamo..pa lasta tako radi godinama, najčešće kad dođe tamo nema pojma o čemu ljudi pišu..tako i ovdje...uglavnom nema pojma

ako koga brine ta njena indiferentnost i nakon toga skok na forumaša....a jebiga..takva je lasta..barem je ja znam godinama kao takvu...sama kaže da ona ne glumi - i ajmo to tako prihvatiti ..sto puta mi je došlo lastu poslati u kurac zato što uleti sa upitnicima iznad glave..a onda sam skužila da ona fakat ima upitnike ..i žena jednostavno tako funkcionira...

rollo tomasi

rollo tomasi

a jbga. ode i lasta u goste. ovaj forum ce postati uklet. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 978158197

Gost

Anonymous
Gost

Nije i nece Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 3686606283

rollo tomasi

rollo tomasi

ok, volio bih da se to ne dogodi. kad razmislim, u kratkom vremenu je otislo troje forumasa. ne mogu utjecati na nicije stavove i natjerati ljude da mijenjaju percepciju, ako su tako odlucili, ali mi je zao

bazilija

bazilija

urbanstyle ::ovako..kupila sam sadnice cherry pomica..i one duguljaste..

to ću posaditi u pitar ...ajde savjeti kako to najbolje učiniti koja zemlja..mislim ako znate

inače - presadnica je ajmo reć domaća...zadnjih pet godina je kod tih ljudi..ako meni uspije..onda ću i ja za nekih pet godina imati svoje pomice...sijete li -sadite li ??? imate li uopće želju zasaditi biljčicu

ja posadila biberovac la la la

Gost

Anonymous
Gost

Nemozes nikoga naterati da ostane ako mu se ne dopada i nalazi da mu ovde nije prijatno . Licna je odluka ostati ili otici iz bilo kog razloga .Mesati privatno sa virtualom nikad nije bilo dobro , nigde .

Gost

Anonymous
Gost

bazilija ::

Bazo ... videla sam te na on line karti Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 98290982

bazilija

bazilija

Bazo ... videla sam te na on line karti Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 98290982
Svaka čast! Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 253468018

Gost

Anonymous
Gost

Svaka čast! Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 253468018

evo i tebi Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 253468018 ... smrt fasizmu , sloboda narodu

da si se ti lepo vratila ... i da ne brinem vise ... sad mozes kopati senkrup Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 1516263760

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::..ma bela..nie uopće fora u tome tko je što započeo...šta ti to znači malo vamo malo tamo..pa lasta tako radi godinama, najčešće kad dođe tamo nema pojma o čemu ljudi pišu..tako i ovdje...uglavnom nema pojma

ako koga brine ta njena indiferentnost i nakon toga skok na forumaša....a jebiga..takva je lasta..barem je ja znam godinama kao takvu...sama kaže da ona ne glumi - i ajmo to tako prihvatiti ..sto puta mi je došlo lastu poslati u kurac zato što uleti sa upitnicima iznad glave..a onda sam skužila da ona fakat ima upitnike ..i žena jednostavno tako funkcionira...

tam i tamo je znacilo na te dve teme ... i jeste nebitno ko je zapoceo
jer to je njen nacin komunikacije ... doleti da naprasi nekog i onda
nezna da stane ... nema kraja
tako je radila i sa dyom ,zbog faking
lapsusa u recenici gde je pomenut njen cuveni FB , kao da ga jedina ima i
da se na njemu nalaze bog zna kakvi podaci ... pa ni moje dete se
odavno ne mlati po njemu ... davila je kao zmija zabu i nema boga , prizno , ne prizno, izvinio se ili ne ... tera dalje do besvesti ... postajes smrtni neprijatelj

Zna ona sve odlicno ... i zna da podbada ... ubode pa se pravi blesava , pa kao nije vazno .

Lasto nemoj da mislis da neznam zasto si pomenula Novi sad ... to sto sam presla preko toga ne znaci da nisam primetila gde ti je letela strela ... samo si je odapela u prazno jer ne poznajes pravo stanje ... ali si usput htela da zakuvas malo corbe.
Detinjasto ! Ili jos bolje jako bezobrazno !

Gost

Anonymous
Gost

nego bela..jesi posijala onaj vlasac...

šta je biberovac

Gost

Anonymous
Gost

jesam ... stavila sam kesicu u zardinjeru ... jos je nisam otvorila Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 10 705485277

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 10 od 43]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu