Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 9 od 43]

Gost

Anonymous
Gost

kad nauci sama da ih pazi i da im peva ... onda ce imati zaradu
dotle postoje strucnjaci Wink

Gost

Anonymous
Gost

rollo jesi kuvao nesto danas ?
ja nista ... mrtva sam gladna tek sad

rollo tomasi

rollo tomasi

jesam Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 650269930 na brzaka. imao sam neka pileca prsa, napravio filete i preprzio ih na vrucem ulju, skuhao krumpira, nasao pola glavice svjezeg kupusa za salatu. kad je bilo servirano zalili smo to maslinovim uljem i... voila. za pola sata sve gotovo, a jelo sasvim pristojno Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 1071211947

Gost

Anonymous
Gost

eee ... vidis dao si mi ideju
mogu ispeci krompir u mikrotalasnoj sa ljuspom , ima kajmaka
a imam i rukolu , maslinovo i divota
sve za 12 minuta gotovo ... yeeeeeeee

idem staviti krompir da se pece Laughing

rollo tomasi

rollo tomasi

ajde, nek' sam i ja nekoga inspirirao. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 364988687
sad cu te pozdraviti, idem. vec je vrijeme da se i drugi pojave. neces valjda ostati sama.

Gost

Anonymous
Gost

pece se
ok ... laku noc ... odmaraj
a mozda hoce , mozda nece ... i ja sam umorna
cim veceram ... krevetic

pisemo se Very Happy

Gost

Anonymous
Gost

eheeeej rollo Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 364988687

sta se radi ?

rollo tomasi

rollo tomasi

lijep ti dan Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 650269930
sta bi se radilo? nedjelja je. do sad smo kafenisali. na zalost nije bilo dovoljno kafe pa smo morali prijeci na pivo Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 1371890812
tesko mi palo Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 2360089

Gost

Anonymous
Gost

a sta ces ... kad se moras muciti Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 364988687
jel ima tu jos nesto da se gricka uz pivo ? neide na prazan stomak

rollo tomasi

rollo tomasi

je bilo je ribe. ali ni ona ne ide uz pivo Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 1371890812

Gost

Anonymous
Gost

kako neide? recimo sardelice, papaline res pecene

taman ... sad si me setio ... ima na reci jedan kiosk gde ih peku ko kokice
pa u papirnu kesicu i mozes se setati i sladiti ... samo neznam dal je vec proradio

rollo tomasi

rollo tomasi

a sta? ocu ti ja provjeravat'? cccc...
obuj udobne cipelice i u setnju... Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 1071211947

Gost

Anonymous
Gost

hocu.... cekam rucak

sarmice od zelja sa kiselim ovcijim mlekom
a posle pravim kuglof

rollo tomasi

rollo tomasi

ne spominji rucak. jedva ga cekam. mislim da ce biti pecene svinjetine. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 650269930

Gost

Anonymous
Gost

meni opako krche creva ... uskoro ce da zavijaju kao sirena

rollo tomasi

rollo tomasi

Anabela ::meni opako krche creva ... uskoro ce da zavijaju kao sirena

... koja oznacava zavrsetak rijeckog polumaratona Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 650269930

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::kako neide? recimo sardelice, papaline res pecene

taman ... sad si me setio ... ima na reci jedan kiosk gde ih peku ko kokice
pa u papirnu kesicu i mozes se setati i sladiti ... samo neznam dal je vec proradio

bela, srdelice i papaline, baš kao i lignje, mogu biti frigane, ne reš pečene Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 4006036031

Gost

Anonymous
Gost

resh przene ... ok sada ? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 650269930
ja to ne pravim , usmrdi mi kucu ... a jeftino je za kupiti gotovo i jesti vruce

rollo tomasi

rollo tomasi

lasto, a koja je bitna razlika osim sto je friganje iz talijanskog, a res iz njemackog jezika?

Gost

Anonymous
Gost

rollo tomasi ::lasto, a koja je bitna razlika osim sto je friganje iz talijanskog, a res iz njemackog jezika?

pa di si rollo na kvarneru čuo da se kaže da je riba reš pečena? silly

kod nas se riba friga ..... ili se varam?

s obzirom da se u srbiji vjerovatno taj termin ne koristi, normalno je da koriste svoju uvriježenu terminologiju Smile , ne sporim, samo je bila jedna mala opaska Wink bezazlena .... ili se moram pravdati?

Gost

Anonymous
Gost

shvatila sam te
nije razlika u friganju i resh
nego u pecenju , przenju i friganju
przenje i friganje je isto
a pecenje je u rerni

sad ok Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 253468018 ... ako moze bez medjudrzavnih sukoba oko faking girica

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::shvatila sam te
nije razlika u friganju i resh
nego u pecenju , przenju i friganju
przenje i friganje je isto
a pecenje je u rerni

sad ok Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 253468018 ... ako moze bez medjudrzavnih sukoba oko faking girica

hehehehehehe ....

Gost

Anonymous
Gost

... pa ja .... Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 3630314092

rollo tomasi

rollo tomasi

Cica Veštica ::
rollo tomasi ::lasto, a koja je bitna razlika osim sto je friganje iz talijanskog, a res iz njemackog jezika?

pa di si rollo na kvarneru čuo da se kaže da je riba reš pečena? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 253468018

kod nas se riba friga ..... ili se varam?

s obzirom da se u srbiji vjerovatno taj termin ne koristi, normalno je da koriste svoju uvriježenu terminologiju Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 650269930 , ne sporim, samo je bila jedna mala opaska Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 1071211947 bezazlena .... ili se moram pravdati?

a jeb'ga. nisam ja spominjao res pecenu ribu nego bella. i nisam ni jednu od vas ispravljao u izrazavanju
ja samo zelim reci da mi se to cini isto.
pametnije ce mi biti da ubuduce ne upadam u tudje rasprave Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 650269930

Gost

Anonymous
Gost

anabela, nema tu međudržavnih sukoba. pravi riječani nikada nisu bili nacionalisti i nikada nisu imali ništa protiv srba Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 650269930 ... protiv ljudi koji su ok.

stvar je u tome kada se naučiš na nešto, sve drugačije ti čudno zvuči Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 1071211947

na primjer, u rijeci ćeš na plažama često čuti ljude da kažu da idu u vodu. u splitu te udave zbog toga .... Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 364988687 ... odma pomisle da si iz srbije Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 9 253468018

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 9 od 43]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu