ha ... ... pa zivis medju njima ... to ti je sto ti je
valda se nadje i neki pristojan za komunikaciju
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Anabela ::ha ... ... pa zivis medju njima ... to ti je sto ti je
urbanstyle :: osim toga prepotentno je nabacila da joj je češnjak od neku večer izrastao još dva cm
Anabela ::a jes bezobrazna ... bolje da joj ja posaljem moj vlasac u kesici ... nek se muci kuya
a ja cu kupiti vec gotov nikao da ga gajim dalje
rollo tomasi ::danas nema radova . malo prije sam dosao sa hitnog trakta. iznenada sam dobio tako jak napad stucavice da nisam mogao ni disati. zamalo sam se ugusio. doktorica me polegla na stol, nabila mi masku s kisikom i pocela me ispitivati:
pa jeste li se nekom zamjerili? - mmmmumum
aaa, dobro. sumljate li da vas netko ogovara? - mmammuum
ma sta vas briga, neka pricaju. - aummamm
bit ce sve u redu, mozete ici.
ma nek se napusi...
stucavica je povezana sa srcanim smetnjama ... nemoj se zezatirollo tomasi ::danas nema radova . malo prije sam dosao sa hitnog trakta. iznenada sam dobio tako jak napad stucavice da nisam mogao ni disati. zamalo sam se ugusio. doktorica me polegla na stol, nabila mi masku s kisikom i pocela me ispitivati:
pa jeste li se nekom zamjerili? - mmmmumum
aaa, dobro. sumljate li da vas netko ogovara? - mmammuum
ma sta vas briga, neka pricaju. - aummamm
bit ce sve u redu, mozete ici.
ma nek se napusi...
rollo tomasi ::posto ona ugradjuje silikone i u luk, vjerujem da je njen ljepsi.
sad cu se posvetiti proucavanju pod kojim nickom se javlja. prva sumnjiva mi je harmy. dodje kasno, pise kratke postove, zato sto je premorena od okopavanja.
rollo tomasi ::cesnjak okopan. tocka. poslijepodne moze i kisiti.
ako se javi stanovita poljodjelka, nemojte joj rec'. neka razbija glavu kad je najbolje to uciniti
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu