Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 8 od 43]

Gost

Anonymous
Gost

ha ... Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 277638789 ... pa zivis medju njima ... to ti je sto ti je
valda se nadje i neki pristojan za komunikaciju

escaped

Anabela ::ha ... Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 277638789 ... pa zivis medju njima ... to ti je sto ti je
valda se nadje i neki pristojan za komunikaciju

ma jebem svima mater. već znaju. umjesto dobar dan/večer ja im jebem mater. sad kao ja sam lud a oni su nobelovci.

Gost

Anonymous
Gost

em ste stari i onemoćali em ćoravi..omggg Zubo

kapulica raste...sunce je svaki dan škaklja po peruškama ...čerice se drže odlično...sve nadzirem i njegujem silly

banfićka mi se javila i kaže da je imala nekakav okršaj sa rolom.. Surprised o čemu se radi...još kaže da rolo sinoć nije htjeo s njom ni riječi probzboriti-ja sam se izvukla i rekla joj da mene nije bilo..pa da ne znam o čemu se radi...a o čemu se radi ??? silly osim toga prepotentno je nabacila da joj je češnjak od neku večer izrastao još dva cm

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle :: Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 253468018 osim toga prepotentno je nabacila da joj je češnjak od neku večer izrastao još dva cm

kuya ... Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 2736117800 ... oce nam sekirati rolla

kad ga sunce opali posle kise , sve ce mu tufne biti po peruskama ... a onda ce doci kod rolla i zapomagati ... kako da ga spasi Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 4006036031

Gost

Anonymous
Gost

rolo je dobra duša..opet će on njoj pomoći...bez obzira što je ona bezobzirna
ps.
mene je pitala da joj pošaljem malo rasada od pomica Rant ...a yebote koja sloboda..pa šta da je poznata..rekla sam joj nek se javi rolu.. silly

Gost

Anonymous
Gost

a jes bezobrazna ... bolje da joj ja posaljem moj vlasac u kesici ... nek se muci kuya
a ja cu kupiti vec gotov nikao da ga gajim dalje

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::a jes bezobrazna ... bolje da joj ja posaljem moj vlasac u kesici ... nek se muci kuya
a ja cu kupiti vec gotov nikao da ga gajim dalje

Laughing ..može evo ću ti na pp poslat adresu..tak i tak ne znam šta ću više s njom..yebo je češnjak i poljoprivreda...kako nas je samo našla Laughing Laughing

Gost

Anonymous
Gost

moram ici ... cmok

rollo tomasi

rollo tomasi

danas nema radova . malo prije sam dosao sa hitnog trakta. iznenada sam dobio tako jak napad stucavice da nisam mogao ni disati. zamalo sam se ugusio. doktorica me polegla na stol, nabila mi masku s kisikom i pocela me ispitivati:
pa jeste li se nekom zamjerili? - mmmmumum
aaa, dobro. sumljate li da vas netko ogovara? - mmammuum
ma sta vas briga, neka pricaju. - aummamm
bit ce sve u redu, mozete ici.

ma nek se napusi...

escaped

rollo tomasi ::danas nema radova . malo prije sam dosao sa hitnog trakta. iznenada sam dobio tako jak napad stucavice da nisam mogao ni disati. zamalo sam se ugusio. doktorica me polegla na stol, nabila mi masku s kisikom i pocela me ispitivati:

ma nek se napusi...

trebo si joj podrignut u facu...

Gost

Anonymous
Gost

rollo tomasi ::danas nema radova . malo prije sam dosao sa hitnog trakta. iznenada sam dobio tako jak napad stucavice da nisam mogao ni disati. zamalo sam se ugusio. doktorica me polegla na stol, nabila mi masku s kisikom i pocela me ispitivati:

ma nek se napusi...
stucavica je povezana sa srcanim smetnjama ... nemoj se zezati
jel ti uradila ekg , krvnu sliku ... dala uput za specijalistu ... ?
imam utisak da si premoren ovih dana ... aj malo uspori ... i idi opet na hitnu , mozda ces imati srece i naleteti na drugog docu
sa svim papirima , ponovo idi

rollo tomasi

rollo tomasi

uh, bella. prepala si me. u ovom slucaju stucavica je ipak bila izazvana dijalogom izmedju tebe i urby. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 364988687
doduse, spominje se i banficka, sigurno se i njoj stucalo Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 253468018

Gost

Anonymous
Gost

idi u persun rollo , prepao si me ... znaci nista nije bilo ... uhh

e sad cu banficki napisati u pp ( ti i neznas da je ovde Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 253468018) da ima lepsi luk od tebe

rollo tomasi

rollo tomasi

posto ona ugradjuje silikone i u luk, vjerujem da je njen ljepsi. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 650269930
sad cu se posvetiti proucavanju pod kojim nickom se javlja. prva sumnjiva mi je harmy. dodje kasno, pise kratke postove, zato sto je premorena od okopavanja.

Gost

Anonymous
Gost

zeki me net rollo ... nestacu na pola sata ... dodjem posle
da istresem bube iz racunara

rollo tomasi

rollo tomasi

ok. vidjet cu sto da radim za to vrijeme.
pazi kud istresas bube Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 650269930

Gost

Anonymous
Gost

Nema buba ... al znam sta mu smeta
moracu mu jednu generalku sprovesti ... jadnicko

Gost

Anonymous
Gost

rollo tomasi ::posto ona ugradjuje silikone i u luk, vjerujem da je njen ljepsi. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 650269930
sad cu se posvetiti proucavanju pod kojim nickom se javlja. prva sumnjiva mi je harmy. dodje kasno, pise kratke postove, zato sto je premorena od okopavanja.

Harmy mislis ? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 978158197... ima to logike
al nebi rekla da je od okopavanja ... nego od masaza
previse se opusti ... i onda joj nije ni do cega .... samo opali par slovca i to je to Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 2493160508

rollo tomasi

rollo tomasi

cesnjak okopan. tocka. poslijepodne moze i kisiti.
ako se javi stanovita poljodjelka, nemojte joj rec'. neka razbija glavu kad je najbolje to uciniti Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 253468018

Gost

Anonymous
Gost

rollo tomasi ::cesnjak okopan. tocka. poslijepodne moze i kisiti.
ako se javi stanovita poljodjelka, nemojte joj rec'. neka razbija glavu kad je najbolje to uciniti Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 253468018

a ne mislis rollo valda da bi ona ustala zorom da motika po basti Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 277638789
poljodjelka mora prvo popit kafu ( kao ja Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 705485277) pa sokic , pa namazati rucice i protegnuti nozice ... tam' negde oko podne u njivu ... mozda

rollo tomasi

rollo tomasi

a sta mislis da ja nisam popio kafu? cijeli fildjan. dan mi ne moze drugacije poceti.
vec sam jednom pisao o tome, no ovdje je pretezno ekipa koja tad nije bila na net-hr pa cu ponoviti. Valjda jedini dan bez jutarnje kafe u posljednjih dvadesetak godina bio mi je pred nekih sest godina na paklenim otocima kraj hvara. Kolega i ja smo tamo imali nekog posla i dovezli su nas predvecer. kako je bilo vrijeme van sezone tamo nas je docekao samo cuvar. covac nam da veceru, otvori sobu u kojoj cemo prespavati i ode. sutradan ujutro mi ustanemo, a cuvar ne nudi kafu. citav dan mi je bio upropasten. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 1371890812 popio sam je tek poslijepodne na trajektu za split.
bilo je to zaista pakleno iskustvo na paklenim otocima.

Gost

Anonymous
Gost

pa ti si isti kao i ja Laughing

odkad radim mozda se desilo 3-4 puta da sam se zestoko uspavala i izletela bez kafe
cak ako radim od 3 ujutro ustanem u 2 , samo zbog nje ... inace dan ode dodjavola
sa sve mrtvima oko mene , ko god mi se obrati

e onda razumes situaciju

rollo tomasi

rollo tomasi

imam ideju. culi ste da se otvaraju savjetovalista za psiholosku pomoc kucnim ljubimcima? pa recimo paris hilton odvede svoju macu kod psihologa jer je jadna depresivna. e, ja cu otvoriti savjetovaliste za psiholosku pomoc biljkama.
vegetables whisperer Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 364988687
cesar milan za povrce!

Gost

Anonymous
Gost

mislis ono kad treba da im pevusis , pazis i mazis ... zbog stresova dobijenih
od neadekvatnih poljodelki
odmah bi imao prvu musteriju ...bamficku
morao bi da spasavas celo njeno polje .... novaca kao blata Zubo

rollo tomasi

rollo tomasi

poslije bi zena zakljucila da i nije bilo neke zarade, ali bi bila sretna da je urod uspio. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 8 364988687

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 8 od 43]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu