Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 25 od 43]

Gost

Anonymous
Gost

Laughing koja si ti provokatorica!

Istina, sadnica me koštala manje od 1 eura, al su me zato saksije koštale jer nisam htjela plastiš koji prezirem nego od pečene gline pa kad mi ode ovaj rodni paradajz onda ću posaditi mini čemprese i cvijeće koje može prezimiti.

Gost

Anonymous
Gost

itaka girl..nisam pila kofi u dvi ure..ali skoro se dogodio taj incident.. Very Happy

naime ...sušila sam kavu u pećnici....radim gnoivo...već su pune boce.

i misilimm da ne bi bilo ..nismo pročitali...pa meni su pomice već odavno na stabljikama Laughing ..itaka skoncentriraj se dok čitaš forum..nemoj samo svoje postove čitat

Gost

Anonymous
Gost

Sorry, poveća je tema nisam je pročitala od početka do kraja pa moguće sam nešto propustila Smile
Veselim se svojim pomicama jer su prve moe! E! Very Happy A za tvoje mi je drago+skidam kapu svakome
ko bilo što sadi jer je to baš lijepo u ova vremena smeća po dućanima i tržnicama.

rollo tomasi

rollo tomasi

citam o eurima, saksijama, plodovima... moje su cherryce jos nedonoscad, mijenjam im pelene svaki dan... mozda ih majka zemlja i prenese, al' se cvrsto nadam da ce se primiti i dati ploda, taman i na carski rez...
zvat ce se rujana Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 364988687

Gost

Anonymous
Gost

Penelopa :: Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 277638789 koja si ti provokatorica!

Istina, sadnica me koštala manje od 1 eura, al su me zato saksije koštale jer nisam htjela plastiš koji prezirem nego od pečene gline pa kad mi ode ovaj rodni paradajz onda ću posaditi mini čemprese i cvijeće koje može prezimiti.

Nisam Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 253468018
samo imam u sebi i jedan praktican deo koji stedi bar mesec dana posla ... lako ja njih prebacim u ukrasnu saksiju ako treba

Gost

Anonymous
Gost

rollo tomasi ::citam o eurima, saksijama, plodovima... moje su cherryce jos nedonoscad, mijenjam im pelene svaki dan... mozda ih majka zemlja i prenese, al' se cvrsto nadam da ce se primiti i dati ploda, taman i na carski rez...
zvat ce se rujana Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 364988687

Rujana cheers
lepo ime ... znaci cekamo je... Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 1510378616 nestrpljivo

rollo tomasi

rollo tomasi

eto njih u septembru, taman kad urbica svoje vec zaboravi Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 650269930

Gost

Anonymous
Gost

ma nema veze ... taman da napravis sok za zimu
a prethodno ih uslikas i okacis ovde Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 364988687

rollo tomasi

rollo tomasi

eeeeej, htio sam ja vec ljepit slije svoga vrta, ali ispada da sam totalna neznalica. jel se bas moram registrirati na neki tiny pic or samting? ne znam ni odvojiti sliku iz nekog clanka Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 1371890812
imaju li uputstva negdje na infu?

Gost

Anonymous
Gost

Mislim da nema ali nisam sigurna
nekom prilikom je esco to negde usput objasnjavao al to ne mozes naci ni za platu
trazim vec danima , gde je pisao za tablete koji su dobri al cvrc , nema sanse ... tad popiipiiii na kultne sto se ne drze tema Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 3686606283
negde i nemoras da se registrujes ... cek da vidim

rollo tomasi

rollo tomasi

odo trazit tabletice

Gost

Anonymous
Gost

Evo mozes ovo da otvoris i bez registracije da koristis ako zelis

http://imageshack.us/

imas ''browse'' ... klik uz smesak Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 364988687
izbaci ti tablu po kojoj trazis iz kompa mesto gde se nalazi
kad nadjes ostavis'' image resize '' na 800x600 ( 15 inch monitor )
label klik NO
i UPLOAD ... DOBIJES NOVU STRANICU ... IDES NA direkt LINK , COPY I PREBACIS GA U POST KOJI PISES
IKONICA ZA SLIKICU , TU JE PEJSTUJES , OK
I IZBACI U POST ... IDE sent
i cica micha gotova prica

al ti je ne zapamti na ''image '' jer nisi registrovan , pa svaki put moras ponovo ako ces je negde nasnimiti

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 2047854417 ... vidi caps lock
pa ne mogu sad menjati , glava me malo boli Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 1805953252

rollo tomasi

rollo tomasi

tableti

ili... tema koja mjeri, page 2

rollo tomasi

rollo tomasi

Anabela ::Evo mozes ovo da otvoris i bez registracije da koristis ako zelis

http://imageshack.us/

imas ''browse'' ... klik uz smesak Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 364988687
izbaci ti tablu po kojoj trazis iz kompa mesto gde se nalazi
kad nadjes ostavis'' image resize '' na 800x600 ( 15 inch monitor )
label klik NO
i UPLOAD ... DOBIJES NOVU STRANICU ... IDES NA direkt LINK , COPY I PREBACIS GA U POST KOJI PISES
IKONICA ZA SLIKICU , TU JE PEJSTUJES , OK
I IZBACI U POST ... IDE sent
i cica micha gotova prica

al ti je ne zapamti na ''image '' jer nisi registrovan , pa svaki put moras ponovo ako ces je negde nasnimiti

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 2047854417 ... vidi caps lock
pa ne mogu sad menjati , glava me malo boli Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 1805953252

tnx. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 650269930
sta te boli za caps lock, ionako sam malo nagluv, a neces biti banirana zbog toga Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 364988687

Gost

Anonymous
Gost

aaaaaaaaaaaa ... dugujem ti kafu za tabletice ... ma sta kafu ... rucaaaak
Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 3094245806 Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 2103655272

rollo tomasi

rollo tomasi

necu inzistirati na ribi zabi, da ne kazem grdobini... dobri ce biti i cevapi, oni koje ravana spominje Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 650269930

Gost

Anonymous
Gost

ravana nezna ,,, on cita poslovne projekte i ceka 7micu na lotou da bude spreman
a nikad nije presao na ovu stranu ... samo nemoj traziti McDonald , tu ne ulazim Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 2648826334

rollo tomasi

rollo tomasi

ni ja. mislim, da su nekakvi pazarski cevapi ili tako nesto. neki ciji bi lanac on kupio Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 650269930

zingaro

zingaro

Esko,,,daj otvori podforum ,,,Vrtovi malih kuca,,,

Gost

Anonymous
Gost

Onda jel ti imaš vrt gazda il nemaš..jel postoji vrt tvoje male kuće il ne..?

Shocked Da nisi možda pastao slike susjedinog vrta...? Laughing

escaped

zingaro ::

Esko,,,daj otvori podforum ,,,Vrtovi malih kuca,,,

ma da nebi. sad ću za svaku tvoju misao otvarat novi podforum ko u dječjem vrtiću. pa nismo na livadi jebote otvori temu i ljepi slije, muziku, pizdu materinu kaj kurac očeš.

Gost

Anonymous
Gost

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 364988687 ... holaaa ... vratija se sime

escaped

Anabela ::Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 364988687 ... holaaa ... vratija se sime

samo da Cigu izbijem mušice iz glave...

Gost

Anonymous
Gost

udri malo jace ... tvrda je to nedokazana glava Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 364988687
nista mu nece biti

zingaro

zingaro

escaped ::
Anabela ::Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 25 364988687 ... holaaa ... vratija se sime

samo da Cigu izbijem mušice iz glave...

Nabijem te na kurac polijeni,,ukini onda i gastronomiju,,,da imash na meniju samo jedno jelo,,mosh promijenit ime foruma u CEVAPI..mozda se i Poponja vrati..

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 25 od 43]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu