haha .... blesaaa ...
pokusaj vise slika da obelezis , mora da moze i tako
pokusaj vise slika da obelezis , mora da moze i tako
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Anabela ::pa cek ... jel ona operisana ? jel to skorasnja slika ?
whisperer ::
Opet sam došla u nezgodno vrijeme...
whisperer ::Joj, slatkica malena! Rollo, nalikuje li na tebe štogod?
Opet sam došla u nezgodno vrijeme...
rollo tomasi ::whisperer ::
mislim da ne. ja sam (bio) vise plav, a sad se sve vise ljeskam. a vrijeme na forumu nikad nije nezgodno. to je vise u inat provokatorima.
sad stvarno idem, noc
whisperer ::
Često se zagledam u gazde i pse koji nalikuju fizionomijom jedan na drugoga, pa sam se zapitala koja je sličnost kod vas... Hajde u krpice, ja ću čuvati forum noćas.. Noć
Anabela ::
.......
.......
.......
.......
jesi li razumeo , malo konfuzno
Leon ::Anabela ::
.......
.......
.......
.......
jesi li razumeo , malo konfuzno
ili.... možda:
https://kultni.forumcroatian.com/t146-hau-tu-keljenje-sljika-za-urbanusu-i-svekoliko-pucanstvo
whisperer ::rollo tomasi ::whisperer ::
mislim da ne. ja sam (bio) vise plav, a sad se sve vise ljeskam. a vrijeme na forumu nikad nije nezgodno. to je vise u inat provokatorima.
sad stvarno idem, noc
Često se zagledam u gazde i pse koji nalikuju fizionomijom jedan na drugoga, pa sam se zapitala koja je sličnost kod vas... Hajde u krpice, ja ću čuvati forum noćas.. Noć
rollo tomasi ::
naravno. tek poroci nas cine zivima.
kad bi svi zivjeli strogo po pravilima, mozda bi izgledalo pozitivnije, ali svakako dosadno
Ligeja ::A tu ste vas dvoje! :)Helouu
Vidim da je Rollo jako simpatican stvor bas poput njegove mezimice i, cini mi se, kao sto je Bella spomenula, da se slicnosti uobicajeno odnose na karakter, zivotnu energiju, hod pasa.. Ima jedan barbic u mojoj ulici. Kujica isto hoda poput njega. Cak i sepucka. Ma da ih vidite, nalikuju si u tolikoj mjeri da ne mozete proci pored njih bez sirokog osmijeha.
rollo tomasi ::Ligeja ::A tu ste vas dvoje! :)Helouu
Vidim da je Rollo jako simpatican stvor bas poput njegove mezimice i, cini mi se, kao sto je Bella spomenula, da se slicnosti uobicajeno odnose na karakter, zivotnu energiju, hod pasa.. Ima jedan barbic u mojoj ulici. Kujica isto hoda poput njega. Cak i sepucka. Ma da ih vidite, nalikuju si u tolikoj mjeri da ne mozete proci pored njih bez sirokog osmijeha.
ajmeeee, nisam ja valjda ljencina kao ona.
uvijek se nasmijem kad se sjetim kako smo ucili donosenje loptice. bacim je ja prvi put, ona odjuri, uhvati je zubima i donese mi. drugi put se odgega, ali izvrsi zadatak. treci put ni ne mrdne, samo mi uputi pogled koji bi trebao znaciti - ej ludjace, ako se bas hoces rijesiti loptice, samo izvoli, ja ti je vise necu vracati.
rollo tomasi ::
uvijek se nasmijem kad se sjetim kako smo ucili donosenje loptice. bacim je ja prvi put, ona odjuri, uhvati je zubima i donese mi. drugi put se odgega, ali izvrsi zadatak. treci put ni ne mrdne, samo mi uputi pogled koji bi trebao znaciti - ej ludjace, ako se bas hoces rijesiti loptice, samo izvoli, ja ti je vise necu vracati.
Ligeja ::rollo tomasi ::Ligeja ::A tu ste vas dvoje! :)Helouu
Dakle, nije lijena, vec pametna.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu