Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 34 od 43]

Gost

Anonymous
Gost

haha .... blesaaa ... Laughing 

pokusaj vise slika da obelezis , mora da moze i tako

rollo tomasi

rollo tomasi

Anabela ::pa cek ... jel ona operisana ? jel to skorasnja slika ?

to je slika od cetvrtog mjeseca prosle godine. stavio sam jos jednu, mislim da je na njoj jos blesavija  Very Happy 

a sad mi je vec vrijeme za pocinak. hvala ti i laku noc. svima.

uz mali dodatak za ljubomorne  Chekkiss 

Gost

Anonymous
Gost

laku noc i tebi i tom sasavcu  Very Happy 

i naravno  Chekkiss 

Gost

Anonymous
Gost

Joj, slatkica malena! Rollo, nalikuje li na tebe štogod? Smile

Opet sam došla u nezgodno vrijeme...  Angel1 

Gost

Anonymous
Gost

whisperer ::

ma nije nezgodno ... najzgodnije  Very Happy 
videla sam tvoje slike ... ja bi pobegla cim bi ih spazila

laku noc i tebi , meni je vec kasno ... a da nisi :ljubomorko: evo za tebe Chekkiss

rollo tomasi

rollo tomasi

whisperer ::Joj, slatkica malena! Rollo, nalikuje li na tebe štogod? Smile

mislim da ne. ja sam (bio) vise plav, a sad se sve vise ljeskam. a vrijeme na forumu nikad nije nezgodno. to je vise u inat provokatorima.  Very Happy 

sad stvarno idem, noc

Gost

Anonymous
Gost

Doći će meni Jarun ili Pascal pa ćemo se cmakati poezijom... crknut ćete od ljubomore. silly

Lijepo spavajte, ja ću još malo uživati u tišini... Smile

Gost

Anonymous
Gost

rollo tomasi ::

mislim da ne. ja sam (bio) vise plav, a sad se sve vise ljeskam. a vrijeme na forumu nikad nije nezgodno. to je vise u inat provokatorima.  Very Happy 

sad stvarno idem, noc

Često se zagledam u gazde i pse koji nalikuju fizionomijom jedan na drugoga, pa sam se zapitala koja je sličnost kod vas... Hajde u krpice, ja ću čuvati forum noćas.. Noć Smile

Gost

Anonymous
Gost

Često se zagledam u gazde i pse koji nalikuju fizionomijom jedan na drugoga, pa sam se zapitala koja je sličnost kod vas... Hajde u krpice, ja ću čuvati forum noćas.. Noć Smile

Mislim da svako prema sebi bira vrstu ljubimca ... a onda vremenom ako si imao psa od malena, formiras njegov karakter pa zato i imamo slucajeve da neke krvolocne vrste budu velike maze jer zive u takvom okruzenju i pudle koje napadaju iz sve snage jer su zlostavljane .

Leon

Leon

Anabela ::

.......
.......
.......
.......

jesi li razumeo , malo konfuzno  Shy

ili.... možda:

https://kultni.forumcroatian.com/t146-hau-tu-keljenje-sljika-za-urbanusu-i-svekoliko-pucanstvo

Grany 
 Shades 

Gost

Anonymous
Gost

Leon ::
Anabela ::

.......
.......
.......
.......

jesi li razumeo , malo konfuzno  Shy

ili.... možda:

https://kultni.forumcroatian.com/t146-hau-tu-keljenje-sljika-za-urbanusu-i-svekoliko-pucanstvo

Grany 
 Shades 

sto rece urbanusa ... Bog ce ti platiti  Laughing 

bravo  Up 

rollo tomasi

rollo tomasi

sad stvarno idem, noc

to sam i ja zapazio. neki vlasnici se savrseno nadopunjuju sa svojim ljubimcima.  Smile 
no mi nismo ni nalik. mozda zato sto sam je usvojio iz azila. pa je vise nalik svojim roditeljima. i sve mislim... trebalo bi mi tisucu rijeci da opisem koliko smo razliciti. pa mislim... postoji i jednostavniji nacin.  Very Happy 

rollo tomasi

rollo tomasi

[img]Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 34 2013-05-04120959_zps03637754[/img]

Gost

Anonymous
Gost

Laughing 

ma gde ne licite ... istiiiiiii ... al istiiiiii  cheers 
pa vidi taj polozaj glaveeee

cao rolloooo  Chekkiss 

rollo tomasi

rollo tomasi

ej bella.  Laughing 
nisam ja toliko fotogenican, sta ti je?
a sad tek vidim, ni na slici ne mogu bez upaljaca  Smoke 

Gost

Anonymous
Gost

e ja vec par dana gledam sve oko elektricnih cigareta , preporucili su mi i forum i mozda sutra ili u ponedeljak odem do te radnje ... kazu da daju i na 1 dan probe
al su ostavili ''analogne'' kako ih sad zovu , mnogi koji je nisu vadili iz usta

rollo tomasi

rollo tomasi

hm, ne bi bilo lose ostaviti se toga, no jos nisam nakupio dovoljno volje. a s elektricnim cigaretama mi se ne da rukovati.

Gost

Anonymous
Gost

ma nemam volje , nego su opet drasticno poskupele ... a vidim svi oko mene purnjaju tu elektroniku
finansijski bi trebalo da dodje jos jeftinije ako experiment uspe i pacijent tj ja ne umre

tako da kanim probati , ostaviti sigurno necu .. pa mogu i ja imati neki porok,,,pa ja

rollo tomasi

rollo tomasi

naravno. tek poroci nas cine zivima.  Very Happy 
kad bi svi zivjeli strogo po pravilima, mozda bi izgledalo pozitivnije, ali svakako dosadno  Neutral 

Gost

Anonymous
Gost

A tu ste vas dvoje! :)Helouu

Vidim da je Rollo jako simpatican stvor bas poput njegove mezimice i, cini mi se, kao sto je Bella spomenula, da se slicnosti uobicajeno odnose na karakter, zivotnu energiju, hod pasa.. Ima jedan barbic u mojoj ulici. Kujica isto hoda poput njega. Cak i sepucka. Ma da ih vidite, nalikuju si u tolikoj mjeri da ne mozete proci pored njih bez sirokog osmijeha.

Gost

Anonymous
Gost

naravno. tek poroci nas cine zivima.  Very Happy 
kad bi svi zivjeli strogo po pravilima, mozda bi izgledalo pozitivnije, ali svakako dosadno  Neutral 

ma da ... znam ja zasto se slazemo  Wink 

rollo tomasi

rollo tomasi

Ligeja ::A tu ste vas dvoje! :)Helouu

Vidim da je Rollo jako simpatican stvor bas poput njegove mezimice i, cini mi se, kao sto je Bella spomenula, da se slicnosti uobicajeno odnose na karakter, zivotnu energiju, hod pasa.. Ima jedan barbic u mojoj ulici. Kujica isto hoda poput njega. Cak i sepucka. Ma da ih vidite, nalikuju si u tolikoj mjeri da ne mozete proci pored njih bez sirokog osmijeha.

ajmeeee, nisam ja valjda ljencina kao ona.  affraid 

uvijek se nasmijem kad se sjetim kako smo ucili donosenje loptice. bacim je ja prvi put, ona odjuri, uhvati je zubima i donese mi. drugi put se odgega, ali izvrsi zadatak. treci put ni ne mrdne, samo mi uputi pogled koji bi trebao znaciti - ej ludjace, ako se bas hoces rijesiti loptice, samo izvoli, ja ti je vise necu vracati.  Smile 

Gost

Anonymous
Gost

uvijek se nasmijem kad se sjetim kako smo ucili donosenje loptice. bacim je ja prvi put, ona odjuri, uhvati je zubima i donese mi. drugi put se odgega, ali izvrsi zadatak. treci put ni ne mrdne, samo mi uputi pogled koji bi trebao znaciti - ej ludjace, ako se bas hoces rijesiti loptice, samo izvoli, ja ti je vise necu vracati.  Smile 

Dakle, nije lijena, vec pametna. Smile

Gost

Anonymous
Gost

a znas onaj vic kad su papagaja ucili da peva
al prvo da drzi jednu nogu u vis , pa posle drugu ...
dalje nesmem jer ce mi definitivno ukinuti sampanjac  :shame1: 

rollo tomasi

rollo tomasi

Ligeja ::

Dakle, nije lijena, vec pametna. Smile

imas pravo. probat cu i ja to reci mom sefu  Smile 

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 34 od 43]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu