tek sam dosao. ko je veceras u djiru?
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
rollo tomasi ::tek sam dosao. ko je veceras u djiru?
Anabela ::a vidi kakve zubice ima ... sve pod konac
je malo cudno ... al oke ...
moramo navuci sinjorinu na crtace i prebaciti je u drugi mod
cim krene po dvoglavim zmajevima... nahebali smo
Ligeja ::
Ke? Ja sam oduvijek i samo u potpunom zenu.
rollo tomasi ::
mene si nasla?
na prvu mi se ucinilo da je svinja, kasnije mi je sve vise licio na psa...
u svakom slucaju, to sam dobio na poklon, a poklonjenom avataru se ne gleda u zube
e!
urbanstyle ::treba sad kalendar sijanja staviti-il kak se to već kaže stručno...
moja paprika od lani još zelene listove ima,,i čakkk dvi paparikice na njoj...neka sorta neuništiva
jel rolo uzorao ranč ?
jesi ti počela kupovati sadnice
urbanstyle ::treba sad kalendar sijanja staviti-il kak se to već kaže stručno...
moja paprika od lani još zelene listove ima,,i čakkk dvi paparikice na njoj...neka sorta neuništiva
jel rolo uzorao ranč ?
Anabela ::urbanstyle ::treba sad kalendar sijanja staviti-il kak se to već kaže stručno...
jel rolo uzorao ranč ?
A trebalo je prvo taj kalendar staviti ... al ja sam odmah otisla na branje
Rollo je vec u velikom poslu , cesnjak posadjen ... al to ce ti on pricati ... obecao je i slikice...
kao i zingo 100 puta pa nish od toga
Ja se jos lomim sta posaditi dal korisno ili ukrasno ... sve nesto mislim ima jos vremena a u stvari
vec je vreme
urbanstyle ::Anabela ::urbanstyle ::treba sad kalendar sijanja staviti-il kak se to već kaže stručno...
jel rolo uzorao ranč ?
A trebalo je prvo taj kalendar staviti ... al ja sam odmah otisla na branje
Rollo je vec u velikom poslu , cesnjak posadjen ... al to ce ti on pricati ... obecao je i slikice...
kao i zingo 100 puta pa nish od toga
Ja se jos lomim sta posaditi dal korisno ili ukrasno ... sve nesto mislim ima jos vremena a u stvari
vec je vreme
pa je, sad treba sijat u one čašice, al ak imaš selo probaj tamo nabaviti sadnicu ,inače baš bi voljela vidit rolexovu plantažu sa lukom,czigo se zayebaje sa vrananma...neko će nekom oči iskopat-il on njima il one njemu
al vidila sam sliju .. .mislim da na onom izdajničko-izbjegličkom forumu na avataru ima mango, oćas mi je rekao da blitvu vozi u karioli ..boktee koi urod
rollo tomasi ::
vec se vidim na mjestu kalifa umjesto kalifa bio jednom jedan forumas s nickom iznogud...
i ako nije previse indiskretno. nosis li torbu sama ili si unajmila serpu?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu